Earplarmzn resimleri

hepinizin geçmiş bayramı bayramı mübarek olsun kızlar
buda benim bayramda aldığım eşarbım

Son düzenleme:
kızlar bu topik iyiymiş ben yeni keşfettim gerçi biaraz geç oldu ama olsun .istanbulda yada konyada bu gucci marka eşarpların satıldıgı yeri biliyormusunuz.orjinali varmı buralarda
gerçi illa gucci degil aker pıer ve vakkodan başka herşey kabulum

valla canım ben almadım ama istanbulda her yerde var aradığın markalar

phenomen iki eşarbına da bayıldım çok hoşlar

kızlar earplara ne kadar veriyorsunuz?

Ben eşarplarımı mümkün mertebe ipek almaya çalışıyorum çunku kıyafeti taamamlayan ve gösteren eşarp bence ipekte olursa cok şık duruyor tabi bu benim fikrim herkes farklı düşünebilir şekerlerryerimseniben

phenomen iki eşarbına da bayıldım çok hoşlar

kızlar earplara ne kadar veriyorsunuz?

ben de önceden 5 liralık saten eşarplar kullanıyordum ama ekonomik olarak daha iyi imkanlara kavuşunca ipek almaya başladım. kampanyaları değerlendiriyorum sezon sonunu bekliyorum en fazla 45 ödeyerek harika eşarplarım oluyor. son zamanlarda bwinin 10 tlye harika eşarpları çıktı onları da severek kullanıyorum

çok para vermeye gerek yok bence

fatmanur fatihtede var. o dediğin marka eşarpları satan yer. anadolu yakasında ümraniyede de var. artık çoğu eşarpçıda bulunuyor onlar

benim ailem istanbulda yakında gidicem ziyarete burdan almıycam eşarp ordan stok yapcam inş. kesin fatihtir dimi avrupa yakasında başka yer varmı eşarp satan

canım valla fatihte var evet
cevahir.olivium buralarda da var bütün ykm lerde de
çok kalabalık diye sevmiyorum ama fatihin on katı eşarpçı eminönünde var canım hem de çok daha az fiyata

canım güle güle tak ..çok değişik ve güzelmiş.. bende bi türlü fotolarını çekipte paylaşamadım eşarplarımı :uhm:

phenomengerçekten çok değişik kilim desenli gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi de saten değilse çok beğendim ben:lepi::lepi:

canım güle güle tak ..çok değişik ve güzelmiş.. bende bi türlü fotolarını çekipte paylaşamadım eşarplarımı :uhm:

hee üşengeççkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar bende bunu bayramda takmıştım.çok beğenerek aldığım bi kaç eşarbımdan biri...biraz kırışık ama kaydirigubbakcemile3

phenomen eşarbın farklı ve çok hoş sevdim ben bu eşarbı:lepi:

on41 ayy evet senin bidene bile eşarbını görmedik:mymeka:
senide merak ediyorum bu arada ufaktan bi resim eklesen diyorum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…