Earplarmzn resimleri

fatmanur birinci eşarbını beğendimzemuszemus
farkındamısın kız üçüncü eşarpta ayağın görünüyo hep bende öyle yapardımkaydirigubbakcemile3

benim ailem istanbulda yakında gidicem ziyarete burdan almıycam eşarp ordan stok yapcam inş. kesin fatihtir dimi avrupa yakasında başka yer varmı eşarp satan

Zarifecik'in dediği gibi en çok çeşidi ve uygun fiyatı Eminönü'nde bulursun
ben Mısır Çarşı'ından girip düz yürüyüp çıktıktan sonra sola dönüyorum
orda küçük bi dükkan var 2 bayan bakıyor Aker ,Armine ,Pierre Cardin,
Arancia ve başka markalarda satıyorlar peşin alımda daha uyguna alınabiliyor

Hepsinin ayrı ayrı mağazaları da var Eminönü tam yeri

begendigine sevindim, daha güzelleri senin olsun canim
..vallah o esap hediye gelmisti bana, sanirim istanbuldan alinmis!?! yerimseniben

saol canım güle güle kullan
şu eşarp değişiminden bahseden sen miydin

Kızlar bu da yeni eşarbım.. Öğretmenler günü hediyesi opuyorumnanaktan

eşarbın çok güzel iyi bi seçim yapmışlar Pierre Cardin'in yeni sezon modellerinden
ben bunun başka rengini beğenmiştim,güle güle kullan inşAllah :)

Eşarbıma yorum yapan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Evet Pierre Cardin in yeni sezon ipek eşarplarından (ipek mi diye soran olmuştuda) Hepinizi öpüyorum daha güzelleri sizin olsun inşaallah..

pierre cardin diyince yazam dedim
kadıköy salı pazarında bi tezgah buldum
pierre cardin 40
aker 30
armine 30
cacharel 50
lira ve hepsi orjinal etiketleri amblemleri üzerinde tavsiye ederimm kaç katı fiyat vermektense süper bence bayıldımmmm:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:

bende istiyorum

ya bu salı pazarına bende gitmek istiyorum..mafoldumben

pendikteyim ama en kolay nasıl gidebilirim kaybolmadan kaydirigubbakcemile3

yerimseniben

pendıkten kadıkoy mınubusune bın bn k koy salı pazarında ınıcem de onunde ınıyosun zaten hehe en kolayı bu hayatım yerimseniben

valla ben çok şaşırdım alıyodum ordan ama bu markalara şok oldum.saf bişey de değilim ne orjinal ne değil hemen anlarımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

daha dünya kadar marka var da ben öğrenemedim luis vera diye bişey vardı o da çok güzeldi.niye böle diye sordum toptan alıyoru fln dedi adam

başıyazmalımmher türlü kadıköy minibüsüne bineceksin
e5 ten gidersen tam önünde inersin
minibüs caddesinden gidersen de kadıköy belediyesinin önünde inip az yürücen ama kesin git derimm

ben dün marks&spencer kazak aldım 30liraya mesela pazardan ama iç etiketi dış etiketi malı orjinal yani:lepi::lepi:

havalarda soğudu sıcakken nie haber vermedin lülülülülülü şimdi nasıl gidicem bu havada cocukla pöfff

yerimseniben

pendıkten kadıkoy mınubusune bın bn k koy salı pazarında ınıcem de onunde ınıyosun zaten hehe en kolayı bu hayatım yerimseniben

teşekkür ederim kzılar..opuyorumnanaktan
bugün kayınvalidem ve görümcem geldi..
onlara dedim beni götürünnnnnnnnn
hafataya salı inşAllah hava yağmazsa gideceğüz kaydirigubbakcemile2
öğreneyimde tek de giderim

havalarda soğudu sıcakken nie haber vermedin lülülülülülü şimdi nasıl gidicem bu havada cocukla pöfff

ya ben gördüydüm bi kere ama param bitmişti kaydirigubbakcemile3
dün de yakında inceleyince koca tezgahın böyle olduğunu gördüm
kayınvalideme,görümceme:jeyyar::jeyyar: ,kendime aldım evde de inceledim yüzde yüz orjinal.aynısına daha geçen baktıydım cevahirde pahalıydı diye acımış almamıştım

zarifecik o tezgah herzaman ordamiymis acaba, ben sadece yazlari geliyorum trye acaba o zaman da bulunur mu ki CADIARZU

rica etsem birdahaki gittigin zaman sorarmisin, herzaman orda olup olmadiklarini!! a.s.

:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…