Earplarmzn resimleri

mızmızım eşarbın harika bayıldım motifleri çok hoş
burcums markası ne eşarbının merak ettim çok güzelmiş

my sakura çok hoş ,sade.. güle güle kullan
tiamo renkleri çok canlı camgöbeğini özellikle çok severim sende güle güle kullan inş.

lahanam annem devamını bkliyoz senden

teşekkürler aybikecim :1hug:
senin eşarplara bayıldım özellikle son olan eşarpa ben ankarada hala çok fazla çeşit bulamıyorum yaaa aramaktan gına geldi resmen

ankarayı pek bilmem bu konuda istanbul 1 numara valla..
sen arada bi istanbula gel alışverişe :)
sonuncu eşarbıma gelince onunla resmen aşk yaşadık biz :) evimin resimlerini gören bilir kahv -mavi kombinasyonuna hastayımdır:asigim:

aybike eşarpların çok hoş.secimlerin çok güzlel.birde örtüş şeklinde farklı senin.tepene taktığın iğneyle ön kısmını kaldırıyorsun değil mi?

yaa ankarayı bilen birileri yok mu ki bu konuda muzdaribim
belki istanbula gelirim seneye filan yaşamaya o zaman bana öğretirsin her yeri olmaz mı a.s.

teşekkürler aybikecim :1hug:
senin eşarplara bayıldım özellikle son olan eşarpa ben ankarada hala çok fazla çeşit bulamıyorum yaaa aramaktan gına geldi resmen

canım ankarada yok pek çeşit. aker, pierre cardin, armine bir de son dönemde ona sera. başka yok ya da ben görmedim.

nette birçok çeşit var bazıları uygun fiyata ama kalite her zman çok pahalı 90-150 değişiyor. o kadar para da israf gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…