çok güzel hepsi güle güle tak cnmm
hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan dreamlover :)
valla ne kismetlisin
canim esarplarin hayirli olsun iyi gunlerde tak
dreamlover esarplarin cok guzelmiss gule gule kullan cnm
kızlar burdan okudum ve dün salı pazarına gittim:ecrin_bebek:
acayip güzel başörtüler vardıakannehir
burda gördüğünüz 6 tane başörtüyü dün aldım olumunekankayizsmile
hepsi ipek ve fiyatları da piyasanın çok altında:lepi:
kesinlikle tavsiye ederim salı pazarınıhihoyyyt
kızlar çok haklısınız mesajlarınızı okuyorum bağlama şekli konusunda da hak veriyorum tabiki en güzeli boynu ve omuzları örtmek
geçen bi arkadaşta gördüm 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi yaptığı topuz şekli
topuz yaptı, üzerine yazmalar dolayıp toğuzu kocaman yapıp üstüne başörtü taktı ben şok tabii, benim zaten saçlarım gür ve topuzumda kalın oluyo yaptığımda bana da denemek istedi ben istemedim, devenin hörgücü gibi opluyo ölee çok dikkat çekiyo saç izlenimi oluyo tam manasıyla
ama ben çok normalde tatilde mayo giyerlken ve baya bi açıkken birden kapandım ve hemen pardesü giyip başörtümü uzun kullanamam
haksever dediğin gibi günümüz şartlarında kapanmak o kadar zorki, şimdiden kapandım diye kaç arkadaşım sanki ben farklıymışım gibi davranmaya hatta tavır almaya bile başladı ama ben kararlıyım açılmayacağım
bende gitmek istiyorum sohbetlere
inşallah hakkıyla kapanmayı da nasip eder rabbim
şu anda sadece şehvet uyandırmadan normal derecede hatlarımı belli etmeyecek şekilde giyinmeye çalışıyorum
inşallah zamanla çok daha güzel olur
Ewet çok güzelmiş eşarpların güle güle güzel günlerde kullan canım
dreamlover
ben de dün salı pazarındaydım bi sürü eşarp aldım sen gibi
yanyana bile seçmiş olabiliriz belli tezgahlar var çünkü:lepi::lepi:
ama yeni kapanan birine göre kocaman bi koleksiyonun olmuşş bravoo:hooray::hooray:
çok güzel ve doğru anlatmışsınız.
Çok gÜzelmİŞ bende ÇalıŞtıĞım İÇİn eŞarplar yetmİo valla dİyorum doĞum gÜnÜmde herkez marka eŞarp alsın dİyorum bakalım nolcek:)))) kısmetlİsİn kız İnŞallah bırakmazsın herkez destekleemİŞ canım kÖstek olanlarda olur ama sen onlara bakma senİ sevme-yenİ sende bırak ben bÜtÜn arkadaŞlıklarımı bİtİrdİm Şİmdİ kendİme uygun arkadaŞlarım var paylaŞımlarımızda uygun aİle yaŞamlarımızda hİÇ sıkıntı Çekmİyorum kendİmİ eskİden antİk ÇaĞlardan kalma gb hİssdİyodum tek kapalı kendİmİm sanıyodum 20yaŞındayım benİm yaŞımdakİler hİpİ gb gezİnİyo daha bede tarz gİyİnmeyİ sevİyorum spor zor oldu ama evlenİncede İyİ oldu Şİmdİ bazen bİraz kokoŞ bİle oluyorum lİse arkadaŞlarım gÖrseler tanıyamaz lar:))))
dreamlover eşarplarının çoğunu çok beğendim hepsinide güle güle kullanzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?