Earplarmzn resimleri

hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan dreamlover :)

çok güzel hepsi güle güle tak cnmm

hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan dreamlover :)

teşekkür ederim kızlar, daha güzelleri sizin olsun inşallahopuyorumnanaktan
beğendiniz mi gerçekten
büyük bir hevesle aldım hepsini
bi çok da hediye geldi ve bazıları da yolda almışlar gelicekmiş:)):kedi:
ne şanslıyım ben yaaa
ne çok sevenim varmış diyorumhihoyyyt
kapandığımı duyan önce bi şok olmuş ardından başörtü almış sevinçten:))
delikafadulden

bu şal başörtü de kuzenimin hediyesi vakko dan almış
ilk gördüm bu bana gitmez dedim ama bugün taktım kırmızı pardesü ile çok güzel oldu ve çok beğenildi:)

Son düzenleme:
kızlar burdan okudum ve dün salı pazarına gittim:ecrin_bebek:
acayip güzel başörtüler vardıakannehir
burda gördüğünüz 6 tane başörtüyü dün aldım olumunekankayizsmile
hepsi ipek ve fiyatları da piyasanın çok altında:lepi:
kesinlikle tavsiye ederim salı pazarınıhihoyyyt

valla ne kismetlisin
canim esarplarin hayirli olsun iyi gunlerde tak

dreamlover esarplarin cok guzelmiss gule gule kullan cnm

teşekkür ederim kızlara.s.
kardeşimin eşi uzun yıllardır kapalı
bana gelen hediyeleri görünce eşine sende bi süre açıl sonra yavaş yavaş kapanırsın:jeyyar: deyince hepimizi bi gülme aldı:roflol::roflol::roflol:

dreamlover

ben de dün salı pazarındaydım bi sürü eşarp aldım sen gibi
yanyana bile seçmiş olabiliriz belli tezgahlar var çünkü:lepi::lepi:

ama yeni kapanan birine göre kocaman bi koleksiyonun olmuşş bravoo:hooray::hooray:

çok güzel ve doğru anlatmışsınız.

Çok gÜzelmıŞ bende ÇalıŞtıĞım ıÇın eŞarplar yetmıo valla dıyorum doĞum gÜnÜmde herkez marka eŞarp alsın dıyorum bakalım nolcek:)))) kısmetlısın kız ınŞallah bırakmazsın herkez destekleemıŞ canım kÖstek olanlarda olur ama sen onlara bakma senı sevme-yenı sende bırak ben bÜtÜn arkadaŞlıklarımı bıtırdım Şımdı kendıme uygun arkadaŞlarım var paylaŞımlarımızda uygun aıle yaŞamlarımızda hıÇ sıkıntı Çekmıyorum kendımı eskıden antık ÇaĞlardan kalma gb hıssdıyodum tek kapalı kendımım sanıyodum 20yaŞındayım benım yaŞımdakıler hıpı gb gezınıyo daha bede tarz gıyınmeyı sevıyorum spor zor oldu ama evlenıncede ıyı oldu Şımdı bazen bıraz kokoŞ bıle oluyorum lıse arkadaŞlarım gÖrseler tanıyamaz lar:))))

Ewet çok güzelmiş eşarpların güle güle güzel günlerde kullan canım

Şeniz

teşekkürler cnmm
ben 1 den önce döndüm cnm kuran kursum var ya sen belki daha geç gitmişsindir, sen de güle güle kullan eşarplarını
sen kaçtan aldın ve resim eklemeyecekmisin:1hug:a.s.

çok güzel ve doğru anlatmışsınız.

teşekkür ederim cnmm
sen ne yaptın, düşünme aşamasındaydın devam mıa.s.

beğenmene sevindim haksever
bende baya alıştım artık
eskiden herkes bana bakıyo sanıyodum ama artık öle hissetmiyorum
şimdilik giyim de zorluk çekmiyorum, pardesü falan giyildiği için ama yaz geldiğinde baya bi alışveriş yapmam gerekicek

dreamlover eşarplarının çoğunu çok beğendim hepsinide güle güle kullanzemuszemus

biraz iş yerim problemli bu açıdan da. şimdilik şapka vs ile halletmeye çalışıyorum. çalışırken de boneliyim pek sorun olmuyor. bu sene mutlaka yapıcam. temelleri attım ve çalışmalara başladım :) Allah'ın izniyle gerçekleştireceğim. namazımı ve ibadtlerimi aksatmıyorum inşallah. bir kaç eşarbım var. boneler almaya başladım. paylaşmaya çalışacağım ben de,hata veriyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…