Earplarmzn resimleri

arkadaşlarım kızıyo daha fazla almama
bizde alıcaz azcık sabırlı ol dediler bekliyorum bende :kedi:
bu hafta gitseydim en fazla 2-3 tane alıcaktım daha çok bluz almaya gidicektim
bir tezgah keşfettim bilenler gitsin 15 numaralı tezgah 5 tane üst ayırdım
normalde mağaza fiyatları 35-40 tl olan giysiler 10 tl idi
tam pantalon üstü giyilebilecek kısa elbiselerdendi, tezgahta izdiham vardı hepsini bi güzel seçip alamadan geri döndüm:roflol:
allah nasip ederse bu hafta alırım her hafta ordaymışzemuszemus

ayy alemsin heekaydirigubbakcemile3
hadi neyse ki geri dönebilmişsinn
çok şükür o kadarcık varmış paltomdayerimseniben bi daha paramı cebimde taşıyacağım pazara giderken bu da bana ders oldu:kedi:
Nasıl bağlıyosun canım bi resimde göstersen merak ettim opuyorumnanaktan

cnm ilk fırsatta çekip eklerim a.s.
arada takip edersin topiği:1hug:

15 numara nere oluyo ki ya
ben yıllardır giderim salı pazarın ama bilmiyorum hiçkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bnde daha cok yenı ortuluyum bu sekılde ortuyorum basımı umarım becerıyorumdr

bu en sondkını pek sevmıyorum renklı esarptan hoslanmıyorum duz renk daha cok hosuma gıdıyor :))))

15 numara nere oluyo ki ya
ben yıllardır giderim salı pazarın ama bilmiyorum hiçkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm her tezgahın no su var, sen sor söylerler

bu en sondkını pek sevmıyorum renklı esarptan hoslanmıyorum duz renk daha cok hosuma gıdıyor :))))
çok güzel yakışmış cnm benimmalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

nazende

sen benim hemşehrim deil misinolumunekankayizsmile

çok yakışmış valla.çok iyi yapmışsın tebriklerrr:asigim:
zamanla daha güzel bağlarsın zaten
ben ilk zamanki halerime ıyy diyorum 6 ay oldu baya düzelttimkaydirigubbakcemile3
ama bence de ilk resimdeki bağlayışın da şalın da daha çok yakışmış.demek ki düz renk gidiyor sana

evet zarıfecım ben senın hemsehrınım
cok tesekkur edıyorum bıtanem sende artık anadolu yakasına gelsende tanısıp arkadaslıgımız ılerlese canım benm

dream lover cok sagol hayatım bısıler yapmaya calısıyorum artık ınsallah ılerde daha ıı olacak
sen sılmıssın tum fotoları bulamadım eklememıssınde canm eklesene merak edıyorum :)))

evet zarıfecım ben senın hemsehrınım
cok tesekkur edıyorum bıtanem sende artık anadolu yakasına gelsende tanısıp arkadaslıgımız ılerlese canım benm

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:20 günüm fln kaldı canımm geliyorum inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben yorumum yanlış yere tyapmışım ya burada aramıştım ben o çok beğendiğim eşarbu soracaktım nerden alındı markası nedir başka yere yazmışım :) bende vakit bulursam koyarım inş. eşarplarımdan

çok teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan
uzun zamandır kapalı olan arkadaşlarıma bile gösteriyorum arada bağlama şeklimi
ben biraz fazla hevesliyim o yüzden sürekli deniyorum en güzel şekilde bağlamak için

dreamlover

hiç acemi gibi değilsin
ben ne biçimdim ilk zamnalar sempatiksalakcinnisen süper bağlamışınn:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…