Earplarmzn resimleri

zehroşşş canım benim...başörtülerin hepsi çok çok güzel...zevkli hatunum benim...öptm..sana özelden yazdım anladın sen

Hicret'cim tatlım ne güzel olmuşsun maşallah sana, pek hanımhanımcık, zevkli ve de güzel. yeni tarzını beğendim, yakışmış sana. lens de hoş olmuş. :hooray: bu kupa benden sna olumunekankayizsmile

dreamlover esarplarin harika canim. gule gule iyi gunlerde kullan.

çok teşekür ederim cnm benim beğenmene sevindim

Dream lover bayıldım canım eşarplarına iyi günlerde tak hepsini öpüyorum

Bende armineden 2 eşarp aldım fotoğraf makinemin pili yok yarın eklerim inşallah

sen de güle güle kullan yeni eşarplarını, armine eşarpların hepsi birbirinden güzel nasıl karar verdin cnmcım
bende indirimi bekliyorum giysi alıcam armine den çok hoş üstler var

zehroşşş canım benim...başörtülerin hepsi çok çok güzel...zevkli hatunum benim...öptm..sana özelden yazdım anladın sen

saol bi tanem:1hug:
teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Şeniz

teşekkürler cnmm
ben 1 den önce döndüm cnm kuran kursum var ya sen belki daha geç gitmişsindir, sen de güle güle kullan eşarplarını
sen kaçtan aldın ve resim eklemeyecekmisin:1hug:a.s.

ucuz aldım canım ben de.çakma ipeklerden 15 20liraydı. 4 tane almıştım çekersem eklerim resim.

ben öğleden sonra gitmiştimm

eşarpları uygun bi yerden alabileceğim (istanbulda) bildiğiniz yerler varsa paylaşır mısınız?
bazen 100e aldığım eşarplar bi bakıyorum 1 ay sonra yarısına düşmüş

ucuz aldım canım ben de.çakma ipeklerden 15 20liraydı. 4 tane almıştım çekersem eklerim resim.

ben öğleden sonra gitmiştimm
ben yarın gene gidicem bakıcam
doyamadım eşarplara
çakma derken sahte markalardan mı bahsediyosun cnm
yoksa markası olmayan fakat twill ipeklerden olanlardan mı

eşarpları uygun bi yerden alabileceğim (istanbulda) bildiğiniz yerler varsa paylaşır mısınız?
bazen 100e aldığım eşarplar bi bakıyorum 1 ay sonra yarısına düşmüş

cnm istanbulun neresindesin bilmiyorum ama kadıköy salı pazarını tavsiye edebilirim
bende burdan arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim çok uygun fiyatlı harika eşarplar aldımyerimseniben

kadıköy uzak ya ama yine bi gün uğramaya calışırım..
bişey daha sorcam güzel başörtü bağlamak için ne yapmak lazım püf noktaları nedir =)

ben yarın gene gidicem bakıcam
doyamadım eşarplara
çakma derken sahte markalardan mı bahsediyosun cnm
yoksa markası olmayan fakat twill ipeklerden olanlardan mı

markası olmayan ipeklerden alıyorum canım hihoyyyt
gerçi başlarda marka fln bilmediğimden çakma da almışım,şimdi de araya karışıodur ama seviyorum:icecream:
bugün de gitmek isterim haftaya da ama bi süür oldu eşraplarım moladayımm:hulya::hulya:

resim çekmeyi unuttum ama yarın çekerim inşallah unutmazsam

kadıköy uzak ya ama yine bi gün uğramaya calışırım..
bişey daha sorcam güzel başörtü bağlamak için ne yapmak lazım püf noktaları nedir =)

cnm başörtü bağlamanın bi çok stili var sen hangisini beğeniyosun
her insana aynı stil yakışmaya biliyo:sm_confused:
ben kapalı olarak çok beğendiğim bi arkadaşımdan öğrendim şimdi aynı onun gibi bağlıyorum mesela ve herkeste çok beğeniyo bu aralar:1rolleyes:
hatta kurs hocamda sen bu işi çözdün dedi çok güzel bağlıyosun

ben bugün gittim ama sanki alabildim:roflol:
cüzdanımı evde unutmuşum gittiğimle baktığımla kaldım:1rolleyes:
gittiğim gibi geri döndüm iyiki cebimde bozuk paralar vardı da yol parası için hihoyyytzorlanmadım

hehe tüh kötü olmuş. bende topice bi girim bakim dreamlover bugün salı pazarına gitmiştir,belki yeni eşarp eklemiştir diyordum.

bende bi 6aydır almıyorum yeni eşarp. zamanında almıştım baya çok olmuş. onları kullanıyorum

ayy alemsin heekaydirigubbakcemile3
hadi neyse ki geri dönebilmişsinn

Nasıl bağlıyosun canım bi resimde göstersen merak ettim opuyorumnanaktan

şu aralar cok güzel şal bağlayanları görüyorum ama ben denediğim zaman olmuyo böle boynundan doluyolar boyunları gözükmüo ama iğne kullandıklarını veya kullanmadıklarını anlayamıyorum
en zoru da önü dümdüz duruyo içine bşi koymaları imkansz nası oluyo öle anlamıyorum birde cok güzel eşarp bağlayan kızları görüyorum arasına bşi koymadan nasıl bozulmuyo anlamıyorum

Ben normal başörtülerden takıyorum ignesiz bağlıyorum şal takmaya calışıyorum ama yakıştıramdım kendime alışık değilim ondan ön tarafını katlayıp biraz kalın oluyo düzgün dursun diye öyle bağladım boynuma dolandırdım değişklik olsun diye arada yapıcam öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…