Earplarmzn resimleri

sonunda oldu galiba kızlar unutmuşum bu işlerii:)
eşrbınn ucunu bende sivriltirim hafiften ama abartmayarak.resimlerde belli oluyor zaten.ama bi amacım yok öyle
yakıştğnı düşndüğüm için öle yaparım :)

Son düzenleme:
hepsini gördük sonunda son 3 fotoğraftaki eşarbın çok güzelmişzemuszemus son fotoğrafta lens var galiba cnm yada bana öyle geldi

ben üstünü sivri yapma işini hiç ama hiç sevmiyorum.

birde eşarbın arkasını mendil gibi ufacık bırakma işini de hiç sevmiyorumlmaz:

arkadaşlar iyi hoş bu devirde kapalı olmak bile zor eminim mükafatını alıcaz ama kapanmanında ölçüleri var hepimiz biliyoruzda unutuyoruz eşarbın omuzlara dökülmesi lazın boyundan sıkıca bağlayında bütün hatlar meydanda hele arkadan bağlama modelinde boynumuz tenimiz görünüyo kapalı bi kişinin sadece elleri ve yüzü görünebilirken boynum çok gözükmüyo diyemeyiz ve ayrıca iman tahtamız boynumuzun hemen altında göğüsümüzde orayı açarsak örtünmenin ne anlamı kalır
bende daha geçen aya kadar arkadan sıkı sıkı bağlardım boğuluyo gb ama bi sohbet dinledim ve çok etkilendim peygamber efendimiz bize çarşaf giyin deseydi giymicekmiydik dedi hoca en sonunda herkezi o kadar etkilediki herkez giyerdik dedi tabi eminim kimse giymezdide... sonra dedi e ozaman niye boğazınızı o kadar sıkıyosunuz omuzunuzu boynunuzu belli ediyosunuz dedi baş örtünüz omzunuza salın dedi ...
bide mantolardan konuştu kapalı insan dikkat çekmemeli dedi biz ise baş örtümüzü üçken yaparak dar mantolar renkli renkli mantolar giyerek tüm dikkatleri üzerimize çekiyoruz hele makyaj kapalılar daha çok yapar oldu ama genciz biliyorum benimde canım yapmak istiyo herkezi anlıyorum ama sohbetler nefsimiz için çok iyi haftada bir gidiyorum ben eşarbımın modelini düzelttim kaşlarımı artık almamaya karar verdim zor duruyorum ama nabayım bihterinde çok kalın bu sene kalın mada:)) mantomda dar üzerine şal takıyorum artık öle işte kısa etek giymemeye çelışıyorum bunlar benim fikrim kimseye karışmak değil niyetim sakın yanlış anlamayın beni herkez hürdür ben kimseye kapan demem tercih meselesi ama bizler kapalıyız hepiniz kardeşim sayılırsız nacizana öğrendiklerimi paylaştım niyetim kötü deil sakın sanane falan demeyin üzülürüm mafoldumben

hicret cok hossun canim masallah sana.
yanliz bir tavsiyem var fotolarda yuzunu karala istersen. internet ortami cok guvenli degil.

evet arkadaşlar arkadaş doğru söylüyor katılıyorum bende severim kaş almasını ama hem türban yap makyaj yap hem kaş al hem dar giyin ben bilmiyorum sıkı giyinimeyi pek sevmem ama herkesin canım nasıl istiyorsa öyle yapar benimde çok güzel türbanlarım var ama ekleyemiyorum ama güzel bi topik çok severim türban yapmayı önünü asla üçgen filan yapmam türbanı yapmadan önce katladığınzda biraz sündürür gibi yaparsanız önü gayet güzel olur

kızlar çok haklısınız mesajlarınızı okuyorum bağlama şekli konusunda da hak veriyorum tabiki en güzeli boynu ve omuzları örtmek
geçen bi arkadaşta gördüm 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi yaptığı topuz şekli
topuz yaptı, üzerine yazmalar dolayıp toğuzu kocaman yapıp üstüne başörtü taktı ben şok tabii, benim zaten saçlarım gür ve topuzumda kalın oluyo yaptığımda bana da denemek istedi ben istemedim, devenin hörgücü gibi opluyo ölee çok dikkat çekiyo saç izlenimi oluyo tam manasıyla
ama ben çok normalde tatilde mayo giyerlken ve baya bi açıkken birden kapandım ve hemen pardesü giyip başörtümü uzun kullanamam
haksever dediğin gibi günümüz şartlarında kapanmak o kadar zorki, şimdiden kapandım diye kaç arkadaşım sanki ben farklıymışım gibi davranmaya hatta tavır almaya bile başladı ama ben kararlıyım açılmayacağım
bende gitmek istiyorum sohbetlere
inşallah hakkıyla kapanmayı da nasip eder rabbim
şu anda sadece şehvet uyandırmadan normal derecede hatlarımı belli etmeyecek şekilde giyinmeye çalışıyorum
inşallah zamanla çok daha güzel olur

bende kapalıyım .klasik . arkaya bağlıyorum.aslında bende hcrt senin gibi bağlamayı seviyorum ama bana pek yakışmıyor.sana çok yakışmış.

hicretim her zamanki gibi lolipopsun
dreamlover seni diğer topiclerden ve buluşmalardan tanıyorum öncerlikle hayırlı olsun çokta yakışmış
beni yanlış anlamazsan naçizane bi ricam var madem örtündün etiketinde yer alan tatilden kalma açık fotonu kaldırman daha uygun olur diye düşündüm bunu söylemek bana düşmez biliyorum ama belirtmek istedim

leptap teşekkürler yorumun için
evet imzamdaki resmi bende kaldırmak istiyorum ama bu imzatı bi arkadaş yapmıştı onu nasıl çıkarılavcağını bilmiyoryum zaten resim çok küçük pek bişey seçilmiyo, ılk fırsatta kaldırıcam aklımda cnm merak etme

bunlar kapanma hediyesi olarak gelen başörtülerim, ipekler çok beğendim ama ikisini de takmadım henüz, ütüsüz kızlar kusura bakmayın, takarken ütüleyeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…