..
Dreamlover cok zevklisin, esarplarin cooook hos, güle güle kullan, üzerinde eskisin yerimseniben
kapansamda tarzımdan ödün yokkk:))dremlover yeni cicilerin hayırlı olsun yeni kapanmana rağmen tarzını çok güzel belirledin gucci modeli çantalı eşarbının neredeyse her renginden aldın çok hoş bi model bende beğeniyorum
iki gündür eşarplarımı yıkayıp ütüledim hemde ne var ne yok bakayım dedim neredeyse çoğunu unutmuşum yaaa
[/URL][/IMG]
beğenmene sevindim cankızz, senin taktıklarında çok güzellerdreamm esarplarin cok guzelmisss gule gule kullan canimm
Dreamlower eşarpların çok güzel gerçekten bende çok beğendim ya bu salı pazarı cumartesi pazar kurulmuyomu eşarplara dünya para yatırmaktan bıktım artık yaşasın pazarlar:lepi:
B]
DreamLover yeni eşarpların çok güzelmiş güle güle ört, herkes demiş ama ben de diycem valla.siyah beyaz eşarbın çok hoşmuş, kaça aldın?
[/B]
amin cnmmmm, teşekkürleryeni eşarpları güle güle kullanın ve hakkıyla kullanmanızı Allah nasip etsin.
lilyum cnmm 4. yani mavili pembeli olan 20 tl idi cnm ama ipek çok güzel bi dokusu var
bi de soğuktu ya adamlar para kazanmak için baya bi uyguna veriyolar bende beğendiklerimi seçip aldım :ecrin_bebek:
ayy ben ne kadara aldıığımı söyelmiyim:1no2:
son aldığında çok güzelmiş canım sanada çok yakışır. iyi günlerde kullan hepsini.şakkıdı
bende artık eşarba dünya kadar para vermek istemiyorum. bende pazara gidem:icecream:
cidden çok güzel eşarbın hem renk hem desen çok hoş , güle güle kullanın iyi günlerde
ay cok güzelmis canim yaaaa, tam benim tarzimmmmmmmm :asigim: güle güle kullan guzummm Şeniz
teşekkür ederim cnmm
nasıl yakışmasın, kaşlar falan o kadar güzelki eminim yüzünde öledir, öle hissediyorum, ne takarsan güzel yakışır bu güzel yüze:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?