Earplarmzn resimleri

leptapcım valla msallahın var ha benim okadar yok eşarbım .cunkı ben verıyom valla sıkılıyom uzun sure aynı esarptan boshayallersmile tabi bu sefer ceşit renkler azalıyo kıyafet ustune sorun yasıyom cok maymun iştahlıyım bu huyumu hic sevmıyorummafoldumben

B]Leptap kendimi eşarp mağazısında gibi hissettim,hepsini örtmeye zaman bulabiliyor musun ya.sana böyle diyorum ama bu [gidişle benim de öyle olcak galiba.insan doymuyo eşarp almaya di mi?
DreamLover yeni eşarpların çok güzelmiş güle güle ört, herkes demiş ama ben de diycem valla.siyah beyaz eşarbın çok hoşmuş, kaça aldın?
Minel Aşk şalın rengi çok hoşmuş ve sana da çok yakışmış. çok tatlı olmuşsun.
[/B]

minel aşk şalın yakışmış canım güle güle ört çok sevdiğim bi mine hocam vardı seni ona benzettimopuyorumnanaktan

ebru şahin canım çok sagol beni herkes birisine benzetir ne mutlu senin gözünde de birini canlandırdıysamboshayallersmile

fıstıklı kurabiye
bende bu rengi çok severim zemuszemus teşekkür ederim

..

Dreamlover cok zevklisin, esarplarin cooook hos, güle güle kullan, üzerinde eskisin yerimseniben

teşekkür ederim cnmm

dremlover yeni cicilerin hayırlı olsun yeni kapanmana rağmen tarzını çok güzel belirledin gucci modeli çantalı eşarbının neredeyse her renginden aldın çok hoş bi model bende beğeniyorum
kapansamda tarzımdan ödün yokkk:))
sonuçta herkesin bi tarzı var değil mi laptap cım:)) gucci tarzı modelleri çok beğeniyorum dediğin gibi baya bi renk aldım, ilerde hevesim geçerse hepsi birden güme gidicek aynı tarz çünkü:))

iki gündür eşarplarımı yıkayıp ütüledim hemde ne var ne yok bakayım dedim neredeyse çoğunu unutmuşum yaaa
[/URL][/IMG]

maşallah cnm ya ne çok eşarbın varmış güle güle tak hepsini sağlılka iyi günlerde

dreamm esarplarin cok guzelmisss gule gule kullan canimm
beğenmene sevindim cankızz, senin taktıklarında çok güzeller
Dreamlower eşarpların çok güzel gerçekten bende çok beğendim ya bu salı pazarı cumartesi pazar kurulmuyomu eşarplara dünya para yatırmaktan bıktım artık yaşasın pazarlar:lepi:

cnm cumartesi pazar kurulan pazarlarda oluyo oralarda da mutlaka vardır, çalışanlar haftaiçi çıkamıyolar tabi doğal olarak
ben çok para veremem tek bi eşarp için marka takıntım yok hiç, desenini kumaşını beğeneyim yeterli

selam kızlar nasılsınızz?
bende geçen gün bu şalımı aldım kullanımı çok rahat begeninize sunuyorumopuyorumnanaktan

nasıl yakışmasın, kaşlar falan o kadar güzelki eminim yüzünde öledir, öle hissediyorum, ne takarsan güzel yakışır bu güzel yüze:1hug:

B]
DreamLover yeni eşarpların çok güzelmiş güle güle ört, herkes demiş ama ben de diycem valla.siyah beyaz eşarbın çok hoşmuş, kaça aldın?
[/B]

teşekkürler cnmmmm, siyahlı beyazlıyı 20 e aldım cnmm ama çok güzel bi dokusu var, kurtarıcı eşarbım olucak sanırım acil takıp çıkmam gerektiğinde , kullanmıda çok rahat

yeni eşarpları güle güle kullanın ve hakkıyla kullanmanızı Allah nasip etsin.
amin cnmmmm, teşekkürler
Yfrog - img0108af

En son aldığım eşarbımopuyorumnanaktan

cidden çok güzel eşarbın hem renk hem desen çok hoş , güle güle kullanın iyi günlerde

lilyum cnmm 4. yani mavili pembeli olan 20 tl idi cnm ama ipek çok güzel bi dokusu var
bi de soğuktu ya adamlar para kazanmak için baya bi uyguna veriyolar bende beğendiklerimi seçip aldım :ecrin_bebek:

ayy ben ne kadara aldıığımı söyelmiyim:1no2:
son aldığında çok güzelmiş canım sanada çok yakışır. iyi günlerde kullan hepsini.şakkıdı
bende artık eşarba dünya kadar para vermek istemiyorum. bende pazara gidem:icecream:

leptap ne kadar çok eşarbın var. nasıl yıkıyorsun eşarpları. ben bi kere elde yıkamaktan bıktım hepsini makinede yıkadım. kısa programda. hiçbişi olmadı allahtan

saol tatlımŞeniz
bide ben maymun iştahlıyım çok çabuk sıkılıyorum
dünya kadar para verip hevesim geçince yazık olacağına uygun fiyatlı almak daha cazip geliyo:1rolleyes:
birde ben baya bi araştırmacıyımdır gezer dolaşır incelerimşakkıdı
kaliteli ve uygun almasını severim :hulya:
aldığım kıyafetlerde öle çok pahalı değildir ama çevremde çok beğenir arkadaşlarım:kedi:

mızmızım eşarplarımı sabunlu suyla yıkadım hiçte bişe olmadı senin eşarplarınında benden eksik yanı yoktur
bu arada hepinize çok teşekkür ederim kelebeğim bu eşarplarımı yarılamış halim hatta bgn yine eşarp aldım dayanamadım

minel aşk seni görmek çok güzel şalın yakışmış

teşekkür ederim cnmm

nasıl yakışmasın, kaşlar falan o kadar güzelki eminim yüzünde öledir, öle hissediyorum, ne takarsan güzel yakışır bu güzel yüze:1hug:

sagol canımm benm o senin güzel sözlerin için Allah razı olsun:kedi:

senin eşarp tarzın da çok hoş hepsini güle güle kullann:lepi:

nurum eşarbın çok güzel ciddenhihoyyyt

leptabım sagol canım senin eşarplarda çok hoşmuş özellikle de birinciyi çok begendim güle güle kullan canım

sositosositosositososito ooo leptabım eşarplarınız çok cücel.
kesene bereket canım :) aklinialirimsmile

Nur ummm eşarbın gerçekten çok güzelmiş yaa..Can sağlığıyla, gönül hoşluğuyla, iyi günlerde ört canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…