Earplarmzn resimleri

laptap ve nikoncan çok hoş seçimler yapmışsınız çok trend hepside güle güle takın kızlarr
valla tam benim zevkim ve tarzımmm seçimleriniz harikaa renklerde öleee

fiyat ve markada isteriz ama:))

Son düzenleme:
leptap ve nikoncan ikinizinkilerde güsel güle güle kullanın ama
nikoncan seninkilere daha çok bayıldım. tarzımı yansıttığı için belkide.
fiyatları ne kadar acaba?

laptap ve nikoncan çok hoş seçimler yapmışsınız çok trend hepside güle güle takın kızlarr
valla tam benim zevkim ve tarzımmm seçimleriniz harikaa renklerde öleee

fiyat ve markada isteriz ama:))

leptap ve nikoncan eşarplarınızı iyi günlerde kullanın canlarım
ikinizin eşarplarıda çok güzelmiş gerçekten

leptap ve nikoncan ikinizinkilerde güsel güle güle kullanın ama
nikoncan seninkilere daha çok bayıldım. tarzımı yansıttığı için belkide.
fiyatları ne kadar acaba?

kızlar çok teşekkür ederima.s.
ikisini de pazardan tanesini 40tlye almıştım yerimseniben

lilyum sendemi marka takılıyon yavrumbayanssulusmile

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok canım illa öyle marka olsun demem ama. beğendiklerimde hep onlardan oluyo canım yaaa.
ama şu yeni çıkan ithal eşarplar dedikleri şey iyi oldu.hermes,salvatore ferragoma falan onların eşarplarını beğeniyorum

valla dediğin hiçbi markayı bilmiyorumsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
beğendiğim olsun alırım eşarba fazla para vermem bıkıyorum sürekli tak tak ucuz ucuz al çeşit bol olsun diyenlerdenimnaniknaniknaniknanik naniknanik

biricik bende senin gibi düşünüyorum cnm yaaa ucuz olsun çok çeşir olsun kaliteli de olsa fena mı olr aynı zamanda:))

bana gene bi hediye geldi tekbirden morlu kırmızı falan onuda çekip eklerim ilk fırsatta

bu konu ne kadar çok ilerlemiş yaaaa.eşarplı hatuncuklar konusu yerine buraya mı giriyosunuz artık kızlar?

parlayanyıldızım eşarpların birbirinden güzel hangisini beğeneceğime karar veremedim.
ıyi günlerde güle güle tak canım
a.s.

vavvv bayıldım eşarplarazemuszemus

hemde ilki pierre cardin sanırım hemdee etiketi bile var
yoksa sende mi salı pazarından aldın ?hngi pazar cnm?

nikoncan eşarplarının ikiside birbirnden güzel iyi günlerde kullan canım

bu eşarbı çok beğendim ya.nerden aldın canım?

nikoncan eşarbın çok güzel gerçekten nereden aldın canım

teşekkür ederim kızlara.s. eşarp aldığım mağaza pazarda tezgaha koymuştu, sanırım geçmiş sezona ait çok eski modellersempatiksalakcinni

..

[/url][/URL]
boshayallersmile

parlayan yıldızım doom günün kutlu olsuna.s. eşarplarını güle güle kullanbayanssulusmile
özellikle bunda gözüm var sezonun başından beriboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…