Earplarmzn resimleri

kızlar bu başörtümüde arkadaşım bana kapanma hediyesi olarak almış tekbirden normalde daha koyu ama flaşla soluk gözükmüş

dreamlover bayılıyorum su senin salı pazarı eşarplarınabayanssulusmile
4.yü ne kadara aldın canım?
biz anneme almıştık ondan bonaseraydı markası sanırım. biraz pahalıydı eminim sen daha ucuza almışsındır.
ama biz alalıda baya oldu.

lilyum cnmm 4. yani mavili pembeli olan 20 tl idi cnm ama ipek çok güzel bi dokusu var
bi de soğuktu ya adamlar para kazanmak için baya bi uyguna veriyolar bende beğendiklerimi seçip aldım :ecrin_bebek:

dreamlaver eşarbın çok güzel..eminim güzelde yakışmıştır...

oy anam oy ooyyy..diyecek laf bulamıyorum.

dreamlover cok hosmus esarplarin canim ya cok begendim

hepsi çok güzel dream favorim buu

beğenmenize sevindim kızlarr:1hug:Şeniz, sanırım kimimiz sade beğeniyoruz kimimiz çarpıcı ve karışık renkleri:icecream:

dremlover yeni cicilerin hayırlı olsun yeni kapanmana rağmen tarzını çok güzel belirledin gucci modeli çantalı eşarbının neredeyse her renginden aldın çok hoş bi model bende beğeniyorum

iki gündür eşarplarımı yıkayıp ütüledim hemde ne var ne yok bakayım dedim neredeyse çoğunu unutmuşum yaaa
[/url][/IMG]

parlayan yıldızım bunlar yarılanmış hali ama artık vermeye kıyamıyorum yaaaa çok seviyom eşarplarımı elbet bir gün kullanırım umuduyla saklıyom

hay maşallah leptapcım delikafadulden içinden seçip alabiliyoruz dimi :1rolleyes: yıkayınca nasıl oldu ki..benim çoğunda yalnızca kuru temizleme yapılır yazıyo oyüzden temizlemeye veriyorm..yıkamaya cesaret edemiyorum..neyle yıkadın?özel bi şeylemi?

Dreamlower eşarpların çok güzel gerçekten bende çok beğendim ya bu salı pazarı cumartesi pazar kurulmuyomu eşarplara dünya para yatırmaktan bıktım artık yaşasın pazarlar:lepi:

selam kızlar nasılsınızz?
bende geçen gün bu şalımı aldım kullanımı çok rahat begeninize sunuyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…