Earplarmzn resimleri

aker canim of yaa burda benim kaldigim sehirde yok oyle turban dukkani babamlarin oraya gittigimde aliyoum azra modadan dun gittim kiz dediki akerin yeni sezonu yok deste destee bu onceki akerler vardi bende cokk istiyordum bunu aldim o ikiisinide bulamadim malesef

canım aker sitesindende satış yapıyo ama sankı nirazdaha pahalı karşılaştırma yapmadım gerçi tam bilmiyorum.fırsat ürünleride oluyo.ordanda takıp edebilirsin.

eşarbın ucunu neden bu kadar havaya kaldırıyosun ki?
doğrusunu söylemek gerekirse pek yakışmıyor.sanki yamuk yumuk gibi duruyo.
ben de bazen yapıyorum ama hafif kaldırıyorum.o zaman daha güzel duruyo.
ayrıca bu kadar havaya kaldırmanın anlamı nedir acaba?hep merak etmişimdir

ayy fatima benimde o esarbin kahve tonu var cokta severim 2 senelik esarpp :
ya akerin sitesinden olabilirde esim istemiyor

bende kahvesini istiyorum ama eski sezon olduğu için bulamadım.burda pazarda bile var:)eski sezonları baya uyguna satıyolar.

arkadaşlar bu ithal eşarplar sadece internet üzerindenmi satılıyor(gucci-burberry-louis vuitton-dior.vs.......)
bu markaların desnleri çok hoş ama nerde satıldıklarnı bilmiyorum:44:
bu eşarplardan almış olan arkadaşlar nerelerde satıldığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler....

bir soru sordum ama kimse bakmadı....................

hayır sadece internette satılmıyor
benim gibi elden satanalrda var :)
mağzalarda da varmış
pazarlarda da var
ama kalitesine göre fiyatlarıda değişiyor

tercih meselesi isteyen istediği gibi yapsın şekerim

tercih meselesi isteyen istediği gibi yapsın şekerim

tamam tercih meselesi ama amacımız başımızı örtmek,deve hörgücü gibi topuz yapıp önünü de öyle havaya kaldırarak bir stil oluşturmak değil ki?
böyle yapılınca sanki bana tesettürün asıl amacı ortadan kalkıyomuş gibi geliyo.kimseyi yargılamak için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın ama şöyle bi düşününce amaç sadece baş örtmek
ama eşarbı öyle tuhaf şekillere sokunca ortaya tesettürden öte acayip bi görüntü çıkıyo. size de saçma gelmiyo mu?
not: ben bunu sadece buradaki arkadaş için söylemiyorum.genel anlamda başını tuhaf kapatan toplumdaki insanlar için söylüyorum.

deve hörgücü gibi yapma durmum yok ayrıca tesettürü kim anlamına uygun örtüyor acaba.bence siz benim üzerimden daha fazla yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…