ttulukcum bayramınız mubarek olsun cnm nasılsın
tulukcum bende bişey sormak istiyorum ben 38 +3 günlüğüm ALLAH a şükür bi sorunum yok ama vücudumda aşırı derecede bi şişlik var yüzümde ayaklarımda ellerimde anlıycağın balon gibiyim sence neden olabilir bu durum normalmi
Ödem olmuşsun canım sık sık tansiyonuna baktımayı sakın ihmal etme yüksek çıkarsa dr.una haber ver.Bol bol ayakların yukarıda istirahat et ve su iç. Mümkünse tuzlu yeme canım.
slm oneclikle iyi bayramlar...ben 36.haftama girdim bebegimin basi donuk.buyuk ihtimalle normal dogum olucak..benim sorum su dogum sancilarini anlayamazsam? yani benim normalde de hafif agrilarim oluyor ama dogum sancilarinin belli bir ozelligi var mi yani nasil anlayabilirim dogumun basladigini ya da ne olursa dr a gitmem gerek.burda okuyorum arkadaslar su falan gelmesinden bahsetmisler peki ya su gelmezse yani sart mi gelmesi??
bi de bu epidural +normal dogum yapmak istiyorum ilk beebgim cunku.agrilardan korkuyorum acikcasi..ama kimi diyor bel agrisi kaliyor sonradan.ya da felc riski var diyorlar kafam karisiyor...sizne onerirsiniz??
Anladım canım mecburen dr.un sezeryan yapmış.Bu durumda 2. nin normal olması dediğim gibi ya çok açıklıkla hastaneye gider mecburen seni normal doğurturlar yada dr.una kabul ettirirsin ki bu çok düşük bir olasılık.İyi bayramlar
tutku'cum kaç haftalıksın şu anda?
tşk ederim arkadaşın zaman ayırıp cevap verdiğin için cevabından anladığım suyumda geliyo karışık yarın doktora gideyim ben bırde normal doğumda belden vurulan iğneyi tavsiye edermisin acabaa.s.a.s.Mrb canım ilk doğumunsa büyük olasılıkla bu hafta sonuna kadar doğumun olur inş.Akıntınla suyunu karıştırıyorsan şuna dikkat et su geliyorsa şayet idrar gibi olur yani sıvı ve biraz sarımtırak ama akıntı daha yoğun ve renksizdir.Ayrıca suyun geliyorsa aralıklarla değil azar azar veya birden boşalan tarzda ama sürekli gelen tazda olur bunlara dikkat et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?