Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

bayramın 1.günü evde eşimle yalnızdık ve akşama kadar hiç susmamak üzere ağladım.senağlama2.gün sabah 4,5 da yola çıktık 8 de manisadaydık.3.gün sabah eşimin işi nedeniyle gerisin geri geri döndük.bayram dokunuyor insana ne yapsan.tuluk bacım sen mi manisalısın eşin mibiz de ben manisalıyım hemşohihoyyyt

slm kusura bakmazsan sana son bırseydaha soracam şimdi benim dikişlerim iğlestıde bende dikiş yerınde degıl ustte rahın içindede degıl nasıl anlatacam bılmıyorum mercımek tanesı buyuklugunde işkinlik var ust tarafta ama içte vazla içte degıl ne olabılır umarım anlata bılmısımdır.

Çok sevindim yaa.Benim eşim de Bayburtlu canım bulmuşuz karadenizlileri:))

valla öyle olmuş yok uzağa gitmem manisadan çıkmam derken... 8 yıl manisa merkezde çalışmıştım oysa.şimdi kızım olacak bu bayram faciasından sonra annem bana yapmadı ama ben kızımı uzağa vermem hatta kapı komşumun oğluna vercem diyorum ama yinede büyük konuşmamak lazım.

Eğer klitorisini biliyorsan veya idrar deliğini bunlar olamazdiye düşündüm.Ama doğumda oluştu daha önce yoktu diyorsan ödem veya varis olabilir büyüklüğünü takip et büyümeye devam ederse bir k.doğum uzmanına görün canım.

Bende Manisa doğum evinde 2 yıl çalıştıktan sonra İzmir Ege-Doğuma geçtim daha sonrada memlekette çalıştım şimdi tabi evlilik nedeniyle buralardayız.Benimde kısmetse oğlum olacak bende gelini yanımamaı alayım napayım:dance:Şaka bir yana geçekten büyük konuşmamak lazım annem davulcuyu iste yine vericem ama uzağa gitme derdi şimdi damadı benden kıymetli:teytey:

selam ttuluk sana bi sorum olacak eşimle evi boyadık ve çok fazla tiner kokusu eve yayıldı ben o kokunun içinde uyumak zorunda kaldım bebeğime bir zararı olurmu çok merak ediyorum cevaplarsan çok sevineceğim

E canım hem yormuşsun kendini üstüne birde uyumuşsun o ortamda tabi ki bebeği sıkıntıya sokmuş olabilirsin.Hareketlerini takip et.Sende baş dönmesi mide bulantısı gibi şikayetler varmı?

Son düzenleme:
Bebeğin artık koku alma duyusu gelişti biliyosun.Dışardan ışık,ses,koku vs. şeyleri algılayabiliyor.Hareketleri sen yorulduğun için yavaşlamış olabilir muhtemelen hemen havalandırılmış bir odada dinlen diyicem sana ama hem hava soğuk üşürsün hemde bebek ne durumda riske atmamak lazım.Özeline gittiğin bir dr varsa bir ara diycem çünkü rahat ol bişey olmaz deme gibi bir sorumluluk alamam üzerime.

galiba öyle oluyor bizde de öyle ne hikmetse manisalıların damatları kıymetli oluyor.annemde hep askere polise vermem diyordu ama nasip hemşirelerin çoğunda olduğu gibi bir polis te ben buldum:teytey:tek sıkıntı doğru düzgün tatil yapamamaksenağlama ama neyse yapcal bişey yok doğumda annen mi gelecek bu arada kaç haftaydın biz 37+5

Her nedense benim okul arkadaşlarımın da %70 i asker eşi.Evet canım baya bir stres altında olmalısın eşin için kolay meslek değil.Ben 38+3 deyim doğumda da hem annem hem kayınvalidem burada olacaklar.Bende kara kara düşünüyorum 2 siyle nasıl olacak bakalım:roflol:

allah sabır versin idare-i maslahat yapacak bişey yook.ikisinin birlikte olması zor gerçekten.

merhaba ttuluk canım yine ben adetimin 9 gün geçmesinden sonra kan testim 34 çıktı sence 9 günlük gecikmenin ardından bu değer düşükmü bide benden kahverengi akıntı geliyo acaba dış gebelik olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…