Aaa çok sevindim canım ben manisa-Soma 'lıyım siz merkezdenmisiniz eşinle?
Çok sevindim yaa.Benim eşim de Bayburtlu canım bulmuşuz karadenizlileri:))
slm kusura bakmazsan sana son bırseydaha soracam şimdi benim dikişlerim iğlestıde bende dikiş yerınde degıl ustte rahın içindede degıl nasıl anlatacam bılmıyorum mercımek tanesı buyuklugunde işkinlik var ust tarafta ama içte vazla içte degıl ne olabılır umarım anlata bılmısımdır.
valla öyle olmuş yok uzağa gitmem manisadan çıkmam derken... 8 yıl manisa merkezde çalışmıştım oysa.şimdi kızım olacak bu bayram faciasından sonra annem bana yapmadı ama ben kızımı uzağa vermem hatta kapı komşumun oğluna vercem diyorum ama yinede büyük konuşmamak lazım.
kaç haftalıksın canım?
Bende Manisa doğum evinde 2 yıl çalıştıktan sonra İzmir Ege-Doğuma geçtim daha sonrada memlekette çalıştım şimdi tabi evlilik nedeniyle buralardayız.Benimde kısmetse oğlum olacak bende gelini yanımamaı alayım napayım:dance:Şaka bir yana geçekten büyük konuşmamak lazım annem davulcuyu iste yine vericem ama uzağa gitme derdi şimdi damadı benden kıymetli:teytey:
Her nedense benim okul arkadaşlarımın da %70 i asker eşi.Evet canım baya bir stres altında olmalısın eşin için kolay meslek değil.Ben 38+3 deyim doğumda da hem annem hem kayınvalidem burada olacaklar.Bende kara kara düşünüyorum 2 siyle nasıl olacak bakalım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?