Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

mRB CANIM,rahminde yumuşama olması ve 1cm lik bir açıklıkla zaten beklesende büyük ihtimalle bayramı geçiremezsin hele ikinci doğumun falan ise çok daha çabuk doğurursun dr.un çok doğru yönlendirmiş seni zaten bebek 36 haftayı doldurduğunda miadında kabul edilir doğmasında bir sakınca yoktur.Riske atmayıp kendini dr.unun talimatlarına uy derim.

byata canim günün varsa bekle derim suni sanci isteme günün gecerse hadi neysede ben 39 hafta suni sanci verildi cok zor oldu ama cabukda oldu iki saate dogdu ama oglum bir hafta kendine gelemedi doktorum dogum aniden yapildi bebek hazirlikli degildi dedi hatta hasta bile oldu yinede sen bilirsin canim ben simdi diyorum ödem i cekseydimde kendi sancimi bekleseydim diye bende ödem cok olmusdu diye suni sanci verildi

canım bende suni sancıdan bu yüzden korkuyorum
o zamanda sana yapma demek istedim ama karışmayım dedim
neyse çok şükür atlatmışın sağ sağlim
allahım bizi korusun suni sancıdan

merhaba ttuluk su an 37-3 günlük hamileyim dün gece uyuyamadim nefes darligi yasadim zor nefes aldim diyebilirim hizli hizli nefes alip verdim sabah kalktim doktorumu aradim yeri daraldigi icindir dedi ama bebegim okadar da kilolu bir bebek deil birde size sormak istedim birde afedersiniz büyük tuvaletime cikarken adet sancisi gibi bi sancim oldu neden olabilir acaba?
simdiden tesekkür ederima.s.

Mrb canım,nefes darlığı bebeğinden ziyade rahminin akciğerlerine uyguladığı basınçtan meydana geliyor.Duyduğun sancıyı da ihmal etme takip et eğer rahmin arada toparlanıp sertleşiyorsa da mutlaka dr.una haber ver.Geçmiş olsun

İlk gebeliğin mi canım yazarmısın?

merhaba cnm biz bugün doktora gittik 15 gün önce 2376gr dı bebiş bugün 3203gr dı 2 haftada nerdeyse 900 gr almış normalmi sence bide kaç kilo doğar kafamızda çok aşağıdaymış doktorumuz poposu sandı baştan :)baya oturmuş kasıklara dedi erken doğum riski varmıdır cnm ya

merhaba ben kasım annesıyım bırsey soracam dogum yapalı 22 gun oldu normal dogum yaptım dıkışlı oldu 2 dıkış dustu dr 3 dıkışli dedi bıri dusmedı daha agrıda olıuyor ayakta çok kalınca bırde kasıntı oluyor kanamam daha var ama çok degıl cevap yazarsanıs sevınırım tesekkur ederım.

Mrb canım,biri düşmedi derken dikiş ipi yerinde duruyormu cevaplarmısın?

merhaba ttuluk canım yine bir sorum var size rica ediyorum beni bilgilendirirmisiniz ben adetime 6 gün kala akıntımda pembe leke gördüm yerleşme lekesidir diye büyük bir ümite adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı ama ben geç yumurtluyorum adet siklusum 30 gün ben 16 17. günler yumurtluyorum testide 26. gün yaptırdım acaba geç döllenme oldumuda çıkmadı kan testinide erkenmi yaptırmış oldum

Canım maşallah diyelim ne güzel bakıyorsun bebişe ki kilosu çok iyi gidiyor.34 haftalıksın doğuma kadar 3500-4000gr kadar olur tekrar maşallah endişe etme bebeğin kilosu ile erken doğum arasında hiç bir etki yok rahat ol.Sen yalnız bol bol istirahat et ki bebeğini sıkıntıya sokma ne güzel doğum pozisyonuda normal tadını çıkar son haftaların.Öpüyorum

ttulluk canım allah seninde benim gibi gebe olanlarında bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

sana bir şey danışmak istiyorum.doğumumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum ama yapacağım hastaneye daha hiç gitmedim ve doktorlarınada muayene olmadım. biz askeri hastane dışında karnemizle gidemiyoruzda.ama doğumumu ücretli bir şekilde devlette yapacağım. sence doktolarından birinin özel muyanesinede devam etmelimiyim.ask. hastenede yapmak istemiyorum biraz uzak.

Merhaba ttuluk cum,ya benim son adet tarihim 5 mart dı.Hesaplamalarıma göre 9 ayım yeni doluyo.Doktorum geçen hafta gittiğimde 9.5 aylıksın dedi.Bu nasıl oluyo anlamadım.2 hafta önce 1cm.açıklık var demişti ama ben hala doğurmadım.Daha sancı veya nişan gelmedi.Sadece akşamları rahime çok baskı yapıyo bebek.Sanki heran keseyi patlatacak gibi.Ama bişey yok.Ya bide ben ilk doğumumdan dolayı normal doğumdan çok korkuyorum.Sezaryan olmak istiyorum.Acaba ne yapmalıyım.Normal doğum benim için bi kabusa dönüştü.Diğer arkadaşlarım korkmasınlar benimki biraz anormal olmuştu.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Mrb canım,güzel duaların için sağol.Öncelikle kararın kesin ise hemen devlet hastanesinin bir dr ile kontrollerine başla bir kişinin takibinde ol.

Mrb canım,güzel duaların için sağol.Öncelikle kararın kesin ise hemen devlet hastanesinin bir dr ile kontrollerine başla bir kişinin takibinde ol.

tamam canım o zaman hemen bir randevu alayım ben dr dan. cevabın için teşekkürler.

Mrb canım,kusura bakma senin soru arada kaynamış 2 gün olmuş soralı şuanda adetin geldimi?

Mrb canım,son adetin kesin 5 mart ise doğumun 12 aralığa kadar olabilir yani daha vaktin var dr.un 9,5 aylıksın derken ya şaka yapmış yada sen yanlış anladın çünkü 9,5 aylık olsan miadın geçmiş olur ve seni hiç b ekletmeden doğuma alması gerekirdi.Normal doğum korkun bastıramayacağın kadar çoksa dr.unla konuşmalısın bu durumu fakat ben dişini sık bunu da normal yap derim 2. doğum ilkinden çok daha kolay olur allah ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…