tuttluk merhaba. Benim sorum da yeşimin sorunu ile aynı sayılır. Geçen çarşamba biraz sancım oldu ve hemen hastaneye gittim. Kontrol yapan ebe parmak ucu açıklık var dedi. Dr'um da perşembe günü kontrolden sonra rahimde yumuşama var 1 hafta bekleyelim perşembeye kadar gelmezse perşembe suni sancı ile doğurursun dedi. Ama perşembe günü benim 38 haftam yeni dolmuş oluyor. Anladığım kadarıyla dr bayramda sancılanmamdan endişeleniyor. Sence 15 gün erken suni sancıyla doğum yapmam doğru mu?
byata canim günün varsa bekle derim suni sanci isteme günün gecerse hadi neysede ben 39 hafta suni sanci verildi cok zor oldu ama cabukda oldu iki saate dogdu ama oglum bir hafta kendine gelemedi doktorum dogum aniden yapildi bebek hazirlikli degildi dedi hatta hasta bile oldu yinede sen bilirsin canim ben simdi diyorum ödem i cekseydimde kendi sancimi bekleseydim diye bende ödem cok olmusdu diye suni sanci verildi
merhaba ttuluk su an 37-3 günlük hamileyim dün gece uyuyamadim nefes darligi yasadim zor nefes aldim diyebilirim hizli hizli nefes alip verdim sabah kalktim doktorumu aradim yeri daraldigi icindir dedi ama bebegim okadar da kilolu bir bebek deil birde size sormak istedim birde afedersiniz büyük tuvaletime cikarken adet sancisi gibi bi sancim oldu neden olabilir acaba?
simdiden tesekkür ederima.s.
merhaba benimde size sorum olacak 29 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri göbeğim aşağıda yani kasıklarımda taşıyor gibiyim miğdemin altı boş dr önemli değil karın yapısından kaynaklanıyor diyor ama kimi görsem doğum yaklaştımı karnın baya aşağıda diyorlar sence erken doğum riskim varmıdır herkeze sağlılklıbebişler diliyorum
hayır birtane kızım var
merhaba ben kasım annesıyım bırsey soracam dogum yapalı 22 gun oldu normal dogum yaptım dıkışlı oldu 2 dıkış dustu dr 3 dıkışli dedi bıri dusmedı daha agrıda olıuyor ayakta çok kalınca bırde kasıntı oluyor kanamam daha var ama çok degıl cevap yazarsanıs sevınırım tesekkur ederım.
merhaba cnm biz bugün doktora gittik 15 gün önce 2376gr dı bebiş bugün 3203gr dı 2 haftada nerdeyse 900 gr almış normalmi sence bide kaç kilo doğar kafamızda çok aşağıdaymış doktorumuz poposu sandı baştan :)baya oturmuş kasıklara dedi erken doğum riski varmıdır cnm ya
ttulluk canım allah seninde benim gibi gebe olanlarında bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
sana bir şey danışmak istiyorum.doğumumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum ama yapacağım hastaneye daha hiç gitmedim ve doktorlarınada muayene olmadım. biz askeri hastane dışında karnemizle gidemiyoruzda.ama doğumumu ücretli bir şekilde devlette yapacağım. sence doktolarından birinin özel muyanesinede devam etmelimiyim.ask. hastenede yapmak istemiyorum biraz uzak.
Mrb canım,güzel duaların için sağol.Öncelikle kararın kesin ise hemen devlet hastanesinin bir dr ile kontrollerine başla bir kişinin takibinde ol.
merhaba ttuluk canım yine bir sorum var size rica ediyorum beni bilgilendirirmisiniz ben adetime 6 gün kala akıntımda pembe leke gördüm yerleşme lekesidir diye büyük bir ümite adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı ama ben geç yumurtluyorum adet siklusum 30 gün ben 16 17. günler yumurtluyorum testide 26. gün yaptırdım acaba geç döllenme oldumuda çıkmadı kan testinide erkenmi yaptırmış oldum
Merhaba ttuluk cum,ya benim son adet tarihim 5 mart dı.Hesaplamalarıma göre 9 ayım yeni doluyo.Doktorum geçen hafta gittiğimde 9.5 aylıksın dedi.Bu nasıl oluyo anlamadım.2 hafta önce 1cm.açıklık var demişti ama ben hala doğurmadım.Daha sancı veya nişan gelmedi.Sadece akşamları rahime çok baskı yapıyo bebek.Sanki heran keseyi patlatacak gibi.Ama bişey yok.Ya bide ben ilk doğumumdan dolayı normal doğumdan çok korkuyorum.Sezaryan olmak istiyorum.Acaba ne yapmalıyım.Normal doğum benim için bi kabusa dönüştü.Diğer arkadaşlarım korkmasınlar benimki biraz anormal olmuştu.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?