Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

Mrb canım,rahim ağzında açılma doğumun başladığında olur bu yüzden ağrı hissederiz.Bacaklarında ve genital bölgende hissettiğin kemk ağrısıysa bebeğin başının yerleşmesinden kaynaklanıyo buda artık doğumun yakınlaştığını gösterir.

saol canım yardımın için umarım pazartesiden once olmaz doktorum sehir dısındada zaten cok heyecanlıyım

mrb canım kafama takılan bi soru var,
hamileliğimin başından beri drumun özeline gidiyorum..
sanırım artık 2 haftada bi çağıracak 15 günde bi 100 ytl vermek akıl işi değil burada doğum evi var allah nasip ederse doğumumu orada yapıcam..
sorum şu doğum evlerinde ultrason vardır nstye falan orada girebilirim değilmi? bebeğin kilosuna durumuna hastanedeki ultrasondan bakıyolarmı? bi arkadaşım hastanedeki ultrason için taa bi ay önceden randevu alman gerekiyor dedi doğrumu bu? bıktım artık para vermekten bi bilgim yok bu konuda cvplarsan çok sevinirim..

meraba tuluk bir sorum daha olacak sana drum cinsel ilişkiyi yasaklamadı ama nette bi cok yerde son ay yapılmaması gerek diyor dogumu hızlandırıyormus dogrumu merak ettim

Mrb canım,eğer doğumunda özeline gittiğin dr.un girmeyecekse bence de hiç gerek yok boşuna para vermene. dediğn gibi hastanede ultrason problemi yaşayabiirsin fakat nst doğuma gelen her gebeye uygulanır .

aynı sorun bende de var nerdeyse kemiklerim [pelvik]kırılıyor gibi bebiş biraz iri olduğu için ona bağlamıştım ama bilmiyorum.hiç ayakta kalamıyorum 10 dk ayakta kalsam genital ağrıda ölüyorum.bu arada 37+3 günlküz.artık dr bugün gel alalım dese hiç te hayır demem .kızımz hadi kızım artık nolur gel diye yalvarmaya başladım o derece

merhaba ttuluk benim sorum konuyla tamamen alakasız ama cevaplarsan sevinirim canım benim kızım 8. sınıf ögrencisi hemşire olmak çok istiyor saglık meslek liselerini önerirmisin ders notları 4ve üstü kızıma tavsiyelerde bulunursan çok sevinirim sağlıklı günler

Mrb canım,Ben bu mesleği çok isteyerek tercih ettim ve liseye sınavla girdim.Türkiye genelinde sıralamada 7. kişi olarak sınavı kazandım.Farklı tercihler yapıp öğretmen lisesi veya fen lisesine de gidebilirdim ama ben annemleri dinlemeyip aşığı olduğum mesleğimi seçtim.İnsanları çok sevmeli ve özverili olmalısın bu meslekte inanıyorsan ve yaparım diyorsan çok çalış ve notlarını hiç düşürme gelecekte senide beyaz formanla melekler gibi aramızda görmek isteriz canım.Şimdiden başarılar diliyorum ve çok kocaman öpüyorum..

Mrb canım,eğer doğumunda özeline gittiğin dr.un girmeyecekse bence de hiç gerek yok boşuna para vermene. dediğn gibi hastanede ultrason problemi yaşayabiirsin fakat nst doğuma gelen her gebeye uygulanır .

CANIM MESAİ SAATLERİ DIŞINDA VE NÖBETÇİ DEĞİLSE KESİNLİKLE GİRMİYORMUŞ, Bİ PROBLEM OLMAZSA NORMAL DOĞUM YAPICAM DR UM NORMAL VEYA SEZARYEN DİYE BİŞEY SÖYLEMEDİDE SORMADIDA:mymeka:
DRUM DOĞUM EVİNDE BAŞHEKİM YARDIMCISI ÇOK İLGİLİ AMA DOĞUMA GİRMEYECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMDE SENİNDE DEDİĞİN GİBİ BOŞA PARA VERİYORUM DAHADA FAZLA VERMEME GEREK YOK..
PEKİ 2 HAFTADA Bİ GİTMEM GEREKİCEK YA VE İLERİKİ HAFTALARDA 1 HAFTA SANIRIM HER GİTTİĞİMDE HASTANEDE NST YE ALIRLAR DEĞİLMİ?
CVPLADIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

merhaba ttuluk... öncelikle sana ve tüm hamile arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyorum dilerim sağa salim bebeklerimize kavuşuruz. Bende 38 haftalık hamileyim bu sıralar aldı başını bir heyecan ve stres herhangi bir sorun olmazsa şartlarım şuan normal doğumdan yana bana normal doğumu kolaylaştıracak yapmam ve yapmamam gereken dikkat edeceğim hareketleri anlatırmısın? şimdiden çok teşekkürler.

tulukçum mrb canım şubat annelerinde 2008 şubat anne adayları buraya başlığında 967.sayfadaki sezeryanlı göbeğe bakar mısın.erken doğum yapmış bir arkadaşımızın çok şükür Allah bebeğini arkadaşımıza bağişladı ama görünce gözüm korktu ben sezeryan olacağım çünkü bizimkiler de böyle mi olacak çok da ızdırabı varmış arkadaşın

Canım hastanede poliklinikte seni muayene edecek dr. ne zaman çağırırsa o zaman gidersin ve o ne zaman nst isterse o zaman çekilir her kontrolde nst çektireceğini zannetmiyorum sen bunlara çok takılma sonuçta seni riske atacak değil bende 39. hafatdayım ama daha nst çektirmedim çünkü gerek görmedik herhangi bir komplikasyon görmüyora dr. doğuma çok az kala nst ister sen stres yapma ve işi dr.a bırak

Mrb canım,öncelikle arkadaş hangi akla hizmet edip o foto yu oraya koymuş bilemiyorum ama bu beni çok sinirlendirdi sonuçta insanlar zaten doğumları yaklaşırken yeterince gerilip strese giriyorlar bir de üstüne bu şeyler çok çirkin bence.Zaten zavallı kime sezeryan yaptırdıysa çok kötü bir dikiş yapmışlar.Arkadaşım ben bu forma girdiğimden beri en çok sarfettiğim söz stres yapmayın sakin olun insanların anlattıklarının çoğu abartıdan ibarettir.Size de aynen bunları söyüyorum ve diyorum ki kimse loğusalık psikozuna girip insanların moralini bozmaya acı çektirmeye çalışmasın.Sonuçta bu şahsiyet normal doğum yapsa nerenin fotosunu koyacaktı acaba merak ettim.Felaket sinirlendim ben sözü burada kapatıyorum.

Aynen katılıyorum sana.Bu arada fotoğrafa baktım ve sezeryanla doğum yapmış biri olarak benim bile canım yandı görünce.Hiç hoş değil böyle bir fotoğrafı henüz doğum yapmamış anne adaylarının yazıştığı bir sayfaya koyması.Katılmıyorum yorumumu yaptım zaten

Benim dikişlerim falan yok.Ameliyatın ertesi günü doktorum açıp annemle eşime gösterdi ameliyat yerini.Sadece çok ince bir çizgi görünüyor.Belli bile değil dediler.Estetik operasyon oluyor bu sanırım.Bildiğim kadarıyla da tüm özel hastanelerde o şekilde oluyor.

Ya çok sinir oldum ciddenBeş günlük demiş bir de.Zamanla o izler azalacak yani.Daha bu kadar sıcağı sıcağına da incelenmez ki yahuklava:

bayanlar siz inanmayın o resimde gördüklerinize gerçekten çok ürkütücü bende sezeryan oldum ama hiçte öyle bir görüntü yok yani siz boşuna panik yapıp kendinizi strese sokmayın bence

bizde bu bayram kendi evimizdeydik geçen bayram kayınvalidemler gelmişti bu bayram annemler geldiler bursada oturuyorlar ikiside ben gidemediğim için malum doğum yaklaştı senin gibi kimsemizde yok zaten ist da bizde annemler gelmeseydi yanlızdık cnm ağrılarım hiç yok gibi cnm çok şükür benim kız itekleyip duruyor ayacıklarınla sağ tarafımı sırnaşık şey senin nasıl gidiyo

Ramitep'cim şükür atlattık bayramı insan üzülüyo valla yapayalnız alışkın da değiliz bizimkiler en büyük olduğundan ve biri manisa da biri izmitte gelemediler bayramda neyse geldi geçti inş.bir daha ki bayram bebişlerle gider bayram harçlığı toplarız:))Bende p.tesiyi bekliyorum canım kontrol için aralık son haftaydı doğum ama bizim ki bekleyeceğe benzemiyor.Ayak nerde popo nerde belli değil sürekli bir gerginlik sıpada.Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda öpüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…