ttuluk allah senden razı oldun.Dün doktora gittim.Alttan muayene etti.Ama bayağı bi parmakladı açıkcası.Eve gelince kahverengi leke gelmeye başladı.Aslında bayramın 2.günü gelirsin doğumunu yaparız dedi.Ama ben sabaha karşı sancı çekmeye başladım.Şuanda 10dakikada bir sancı geliyo.Afedersin hem makata hem öne vuruyo.Adet sancısı gibi.Napmalıyım.Hemen gidiyimmi yoksa bekleyimmi.ACİL CEVAP.
Mrb canım,biri düşmedi derken dikiş ipi yerinde duruyormu cevaplarmısın?
evet etım buzusmüş ipi önce goruyordumda suan gormuyorum ama dustugunude gormedm agrı hala var ayakta çok durunca oluyor .
Mrb canım,kusura bakma senin soru arada kaynamış 2 gün olmuş soralı şuanda adetin geldimi?
canım genelde adetlerim düzenlidir ama bu gelen leke acaba dedirtti bana bide ben geç yumurtluyom ümit dünyası işte acaba adete 4 gün kala yapılan beta hcg kesin sonuçmudur
Mrb canım,tarif ettiğin ağrılar bebeğinin yerleşmiş olma ihtimalini arttırıyor ne olursa olsun dr.un kesin demediği sürece sezeryan düşünme.Ağrıların giderek artarsa ki bu muhtemel hemen hastaneye gidip bir kontrol ettir kendini.Fakat bayramı geçireceksen mümkünse hareketlerini kısıtla bol istirahat et.Bayram nedeniyle sakın ayakta kalma bu şekilde zamanı inş. uzatabilirsin.Size de hayırlı bayramlar,dualarım seninle..selam canım benim de sana bir sorum olacaktı. Ben 38 haftalık hamileyim. perşembe günki kontrolümde doktorum çatı muayenesi yaptı. Bir miktar darlık olduğunu söyledi. bunun dışında bebeğin tam oturmamış olduğunu da söyledi. dokunduğunda bebeğin kafası geri gidiyordu. bunun sebeplerinin kordon dolanması ya da bebeğin başının ufak olması sebebiyle yerleşemiyor da olabilir dedi. Normal doğum olabilir ama zor da olabilir, acil sezeryana da almak zorunda kalabiliriz dedi. ben normal doğum istiyorum. bu nedenle bayramı geçirmeye karar verdik. Ama bayramda birşey olursa doktorum şehir dışında. Olmaması için dua ediyorum. Şimdi de ayağa kalkınca şeyimin kemikleri çok ağrıyor, hatta yürümekte çok zorlanıyorum. gece yatakta dönerken topuklarımdan destek alıyordum şimdi o da çok zor oldu. Sence bayramda doğum yapma olasılığım var mı? Yani doktorumun söyledikleri ve bu ağrılar doğum belirtisi olabilir mi? Yardımcı olursan sevinirim....
Kusura bakma aya uzun yazdım umarım sıkılmamışsındır.
HAYIRLI BAYRAMLAR!!!
merhaba ttuluk bende hiç istememe rağmen sezeryanla doğum yaptım.ikinci bebeğimi normal doğumla doğurabilirmiyim.internetten araştırdım bazı doktorlar araştırma yada üniversite hastanelerinde olabilir diyo.gerçektende böyle bi durum olabilirmi
Mrb canım,böyle bir ihtimal var ama bunu hiç bir dr.a kabul attirebileceğini zannetmiyorum.Ancak acil bir şekilde hastaneye gidip açıklığın çok olursa mecburen normal yaptırırlar.Ama bana sorarsan böyle bir risk alma derim.İyi bayramlar[/QUOTE
risk derken kesi yeri normal doğum sırasında yırtılmamı oluyo yada bebek açısındanmı tehlikeli bunu çok merak ediyorum çünkü normal doğum içimde kaldı keşke yapabilseydim diyorum.tabiki bebeğimide riske edemem
Esteda'cım hem kesi yerinle alakalı hemde rahminle alakalı bir problem olabilir.Ayrıca ilk doğumun neden sezeryan olmak zorundaydı buda önemli çatında darlık mı vardı yoksa bebekle alakalı bir durummuydu.
merhaba ben bırsey daha soracaktım 26 gun oldu dogum yapalı ama dıkış yerlerım de hala ayrı oluyor dikişlerde dustu nedenı nedır bırde ara sıra rahımdede agrılar oluyor sancımda oluyor bazen karın sancısı bu arada bayramınız kutlu olsun
kanamam vardı suni sancı verildi ama açılma olmadı ondan sezeryan oldu 38. haftamda doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?