Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

Evet canım değer çok düşük çıkmış.Bunun dış gebelik olacağını zannetmiyorum çünkü karın ağrısı şikayetin olurdu.Kahverengi akıntının arkası normal adet geleceğine delalet olabiir.idrarda gebelik testi yapmadınmı?

canım idrar testiyapmadım inşallah dış gebelik değildir çok korkuyom kasıklarım belim ağrıyor

Büyük ihtimalle adetin gelecek ama sen yine de yarın hemen bir test alıp yap canım gebelik varsa da riske atmazsın

Çarşamba günü kontrolüm var, ama belim çok ağrıyor, üstelik akıntımda artma var, çarşambayı bekleyeyimmi yoksa doktora gideyimmi ne dersin?

slm ttuluk,handenin dedigi gibi benim de iki gundur belimden sirtima dogru bir agri giriyor ama sonra geciyor.su anda da var..bi de kasiklarimda adet olucakmisim gibi bir agri var hafiften,nedense icimde dogurcakmisim gibi bir his var...ayrica benim de beyaz akintim cogaldi ....gobegim de iyice asagida zaten...ben de carsamba gunu dr a gidecegim.bir onerin var mi agrilar icin...ne yapmaliyim ya da ne yapmamaliyim?? bir de yuruyus yapmamin bir sakincasi var mi??simdiden tesekkurler...

Bol bol sol tarafına yatıp dinlen canım ağrın artarsa ve arkana vurmaya başlarsa hemen git dr.a.

ttuluk canım bende bısey sormak ıstıyorum sana ben 21 once normal dogum yaptım dıkıslerımdem bı tanesı dusmedı hala en bastakı sanınırım dugum var cunku dıgerlerı dustu ama o duruyo dr gıtmeye de korkuyorum sence kendılıgınden dusermı yoksa dr gıtsemmı canım senıde sorularımızlan cok sıkıyoruz ama cevaplarsan memnun olurum

Mrb canım dikiş altı kapanmış ise yani deri kaynamışsa aldırmaya gidebilirsin ama hala ufak açıklık olabilir bence biraz daha bekle iyice kapansın daha sonra düşmesse gider aldırırsın zaten 2 saniyelik birşey canında yanmaz.Canım hiç çekinmeden rahatlıkla soru sorabilirsiniz.

merhaba ttuluk benimde sana bir sorum olacak benim 12 yaşında bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim 34 haftalık ilk doğumum normaldi bununda öyle olmasını istiyorum yaşım 29 ama çok korkuyorum ilk doğumumla arası çok geçtiği için acaba normal doğum benim için zor olurmuilşk doğumumda 3 dikişim vardı birde hamilelik şekerim olması nedeniyl dr 3500 kğ üstünde olursa sezeryan demişti sadece diyet yaparak şekerimi normal tuttum ama yinede sezeryanmı olur acaba

ttuluk canım bende bir soru sormalıyım,gerçi cuma kontrolüm var ama sen önce cevaplayabilirsin..ben 32+1 oldum (yani 33.haftamın içindeyim dimi) bebişimin hareketleri gayet iyi sadece karnım bebeğin hareketlerine göre ve farklı zamanlarda da sertleşiyo ,aslında oğlum geriniyo yada dönüyo oluyo o zaman diye düşünüyorum ama ne biliyim..!! bazen sert bazen yumuşak anlamadım..cevaplarsan sevinirim..tşklr..hayırlı doğumlar...

tulluk cnm nasılsın şu normal doğumu merak etmeye başladım nelerle karşılaşıcam en iyi senin azından öğrenirim dedim.normal doğumda lağma mı sondamı oluyor yada farklı bişimi yani nasıl olduğunu bana yazarsan çok sevinirim çok öpüyorum

Hiç endişelenme canım ilk doğumunda çok daha kolay bir şekilde normal doğurabilirsin aradan 20 yıl da geçse farketmez vücut bir kere tecrübe etmiş.

33.Haftadasın canım.Karında oluşan sertleşme top gibi bir hal alıyorsa ve bebeğin hareket dışında oluyorsa mutlaka dr.unla görüşmen lazım.

Normal doğumda sonda takılmaz canım sadece lavman yapılır ki bu çok basit bir iş hiç öyle abartıldığı gibi canyakan birşey değil.Sezryanda ise hem lavman yapılır hem de sonda takılır.Sen normal mi düşünüyordun canım?

günaydın cnm evt normal istiyorum inş ta öyle olur perşembe günü doktora gidicez bakalım ner zaman bekleniyo doğum öğreniriz herhalde 27 aralıktan sonra demişti en son bu arada göğüs uçlarım acımaya başladı benim normal mi ki krem sürüyorum lansinoh işe yarar inş senin ne zaman dı doğum

merhaba ttuluk
oncelkle boyle bi konu acip bizlere yardimci olugun icin cok tesekkur ederim.
Ben 35+4 haftalik hamileyim. fakat bebegim henuz donmemis. araligin sonuna kadar bekleyecegiz.
Donmemisse sezaryan olacagim ocakin 6 si gibi. acaba 15 gunde dogarmi sezaryandan cok korkuyorum. ilgin icin simdiden tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…