Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

çok teşekkür ederim ttuluk içimi rahatlattın kafa çapı 100mm drun dediği bu ölçümlere göre,bu hafta başka bi dra gidicem çok çok teşekkür ederim hayırlı ve kolay bi doğum geçirmeni dilerim.

slm cnm ben bu günlerde çok kötüyüm çünkü oğlumun kafasında sağ üst tarafta 1 yumurtadan büyük bi şişlik var dr doğum komplikasyonu olabilir demiş beyin cerrahına yönlendirmiş oda kusma falan yoksa takip edin büyürse getirin demiş büyüme falan yok ama 3. gün olmasına rağmen azalmada olmadı sizin gebelerde hiç böyle bi sorun olmuşmuydu lütfen acil yardım ne kadar sürede iner neden olmuştur

şişlik diğer kafa kısmına göre yumuşak oğlumdada herhangi bi olumsuzluk yok emiyo uyuyo herşy yolunda inş

slm ttuluk canim yine ben sana birsey daha sorucam.
benim beyaz renkteki herzaman gelen akintim cogaldi .kasiklarim ve kasiklarimin altinda da agrilar oluyor sence bu dogum belirtisi olabilir mi.?agrilar oldukca sanki adet olucam saniyorum...

meraba ttuluk:)
verdiğin cevaplardan çok şey öğrenioruz,teşekkür ederim ,Allah seni de bi avazda kurtarsın..:)
ben muhtemel doğum tarihinin SAT'a göre mi yoksa ultrasona göre mi beklemek gerektiğini soracağım??bi de bebek kanala ne kadar zamanda inio,benimki daha inmemiş ooo en az 1 haftam var diyebilir miyim??:))
teşekkürler:)

Merhaba ttuluk. Hepimizin sorularını yanıtladığın için çok teşekkürler. Benim de sorum olacak. 36+3 haftalık gebeyim. Sağ göğsümün altı ve göbeğimin üstü sanki asit dökmüşsün gibi acıyor,sanki tahriş olmuş gibi. Bu normal mi? bebeğin kafası eskiden ordaydı şimdi sanırım ayakları orda. Bunun için ne yapabilirim çok sızlıyor. Bir de bende mantar vardı ilça kullandım 2 ay öce ama sanırım tekrarlıyor bu ara. Kaşıntım çok oluyor. Normal doğumda bir zararı olur mu mantarın?

bilgilendirdiginiz için teşekürler 24 haftalık hamileyim normal dogum istiyorum ama çok korkuyorum dogun anında ne yapacam ve vajinada bozulmalar oluyormu ilk gebeligim hayırlı günler

ttuluk canım doğdu mu yoksa senin bebiş??
öleyse hayırlı olsun canım,Allah analı babalı ,sağlıklı büyütsün:))

sanırım bebeğin doğdu.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.bütün sorulara cevap verdiğin için çok teşekkür ederiz sana.hepimize çok yardımcı oldun.doğum hikayenide paylaşırsın umarım yakın zamanda:)

ttulukcum senin bebiş geldi galiba inş herşey yolundadır sağlıcakla almışsındır bebişi kucağına allah analı babalı büyütsün inş darısıda biz bekleyenlerin başına :)çok öpüyoruz cnm seni bugüne kadar verdiğin cvp için sağol

Canlarım tahmin ettiğiniz gibi bende çok şükür bebişimi kucağıma aldım.Bu arada sorular birikmiş şimdiye kadar da yanıtlayamadığım için herhalde bir gelişme olmuştur. Ben hala burada sizlere yardımcı olmaya devam edicem.Doğum hikayemi aralık anneleri bölümünde yazıyorum hepiminize selamlar.. :dance:

Canım ben de burdan senin yanıtladığın cevapları takip ediyordum. Kaç gündür bakıyorum sonunda gelmiş bebişin Allah analı babalı sağlıklı ömürler versin yavruna.

Darısı da bizim başımıza...
:CüvCüv:

slm ttuluk gözünaydin canim,biz de seni merak ediyorduk ..Allah anali babali buyutsun insallah...

cnm gözün aydın allah analı babalı büyütsün.bi sorum olcak.gebe kalmak için en uygun günler yöntem ve pozisyonlar vs yapılabilecek şeyler nelerdir.teşekkürler...

ttulukcum hayırlı olsun bebeğin.Rabbim analı baablı büyütmek nasib etsin.Benimde kızım 6 aralıkta dünyaya geldi çok şükür.Normal doğumla.Ya sen ebesin ama sana bi sorum olucak.Benim sütüm yetmediği için kızıma arada mama veriyorum.Ama kakasını yapamıyo.Çok kabızlık çekiyo.Sürekli fitil kullanmak istemiyorum.Senin bi fikrin varmı.Paylaşırsan çok sevinirim.

Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün bebişin inşallah.

gözün aydın cnm darısı başıma inş sabırsızlıkla bekliyoruz bizde ama benim kızın geleceği yok daha tembel kuşum o benim doğum hikayeni göremedim cnm merak ediyorum sancılar nasıl başladığını falan çok öptük kızımla

Merhaba
İlk doğumu hiç istememe rağmen sezaryan olmuş birisi olarak doğum sırasında yaşadığım ve 6 yıldır kafamı kurcalayan bir soruyu size sormak istiyorum,
Doğumum doktorun belirlediği tarihten sonra 10 gün gecikti, 11. gün suni sancı verilecek denildi.Gittim ilk muaynede doktor bebeğin başı mobil dedi,Sezeryan olabilir dedi ebeye (Bu sanırım bebeğin başının kanal girişine dayanmadığını gösteriyor değil mi ya da daha doğum için erken bir vakit miydi acaba? ) Doktor gidince normal istediğimi nazımın gçtiği ebeye ısrarla belirttim, suni sancı verildi, açılma başladı sancılarda artıyordu, 5 cm ye kadar geldik, bu arada doktar 5-10 dk da bir ebe hemşireyi arayıp sezeryan için yokluyordu. Anladığım kadarıylı ebe benden yanaydı ve normal olması için insiyatif kullanıyordu.NST ye bağlıydım, ebe geldi dediki "kasılmaların çok kuvvetli nasıl dayanıyorsun" sancılar bana zaten yoğun yaşadığım adet sancılarımın daha kuvvetlisi gibi geliyordu anormal tepkiler göstermiyordum. Sonra elinde bir enjeksiyon ile geldi sana bir iğne yapıcam ağrıların daha azalıcak dedi ve % 100 emin olmamakla beraber iğneyi bana karnımdan yaptığını hatırlıyorum, (bebeğe batmaz mı diye düşündüğümü hatırllıyorum çünkü) ağrılarımın daha da artması gerekmiyor mu dedim bir şey dememişti. Aradan 3-5 dak geçti ve nst cihazından bebeğin kalp atışlarının sıfırlandığı sesi geldi, hiç sorulmaya bile gerek görülmeden saniyeler içinde sezaryana alındım, Şükürler olsun ki 6 yaşında sağlıklı bir yavrum var ama yaşadıklarımın açıklamasını öğrenemedim, Şimdi 3,5 aylık hamileyim gittiğim doktoruma bu kadar ayrıntılı olmasa da anlattım bunları iğneyi sana nerenden yaptı dedi, o an hatırlayamadım o zaman hissettiğim şeyi de unutmuşum, sonradan geriye sardırıp düşündüğümde bebeğe batar korkusunu yaşadığımı hatırladım.

Tüm bu olanlarla ilgili sizin yorumunuz ne olur,bana yapılan iğneyle ilgili söyleyebileceğiniz birşey var mıdır?
Şimdiden teşekkürler doğumunuz oldu mu olmadıysa Allah yardımcınız olsun ve gönlünüzce olsun inş.

ttuluk canım çok geçmiş olsun gözün aydın allah analı babalı büyütsün.kızımdan sonra çok fazla forumu takip edemdim.doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz.

tulukçum İNŞALLAH BEBEĞİN VE SEN İYİSİNİZDİR ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN BEBEKLERİMİZE SAĞLIKLA KAVUŞMAYI CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…