Hayatım bebeğinin kilosu, senin boyun ve kilon şuanda bir terslik olmazsa gayet normal.Şu anda senin nomal doğum yapmanı fiziksel olarak engelleyecek şey ancak alttan muayene ile tespit edilebilir.Bebeğin kafa çapı 10 cm demişsin ama bu mümkün değil büyük olasılıkla sen yanlış anladın.Doğduğunda bebek kafa çapı 35-38 arasında değişir ve rahim açıklığı kabaca 10 cm diye söylense bile bebeğin kafası bu açıklıktan kolayca geçer.Eğer kafanda soru işaretleri oluştuysa lütfen başka bir uzmanla bir kerelik bile olsa görüş ve rahatla.
Canlarım tahmin ettiğiniz gibi bende çok şükür bebişimi kucağıma aldım.Bu arada sorular birikmiş şimdiye kadar da yanıtlayamadığım için herhalde bir gelişme olmuştur. Ben hala burada sizlere yardımcı olmaya devam edicem.Doğum hikayemi aralık anneleri bölümünde yazıyorum hepiminize selamlar.. :dance:
Canlarım tahmin ettiğiniz gibi bende çok şükür bebişimi kucağıma aldım.Bu arada sorular birikmiş şimdiye kadar da yanıtlayamadığım için herhalde bir gelişme olmuştur. Ben hala burada sizlere yardımcı olmaya devam edicem.Doğum hikayemi aralık anneleri bölümünde yazıyorum hepiminize selamlar.. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?