Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

Canım arkadaşlarım sizleri özledim vallahi..Doğumum olduğundan beri ancak rutine girmeye başlıyoruz bu yüzden görüşemedik hepinizden özür diliyorum.Aynı zamanda artık hamişlerden annişlere geçtik Allah'ın izniyle hepinize geçmiş olsun bebişlerinizi çoook öpüyorum.geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlar çok teşekkür ederim.Eeeee nasıl gidiyor bakalım artık bol bol bekliyorum sorularınızı bebişten arta kalan her boşlukta sizinle olmaya çalışıcam inş. sorunsuz geçiyordur herşeyiniz dileklerimle görüşmek üzere...

Bebeğinle iyi olmanıza sevindin canım.Biz abla olduk artık teyzesi:)En zor dönemimizi atlattık.Asıl sizi sormalı.Adapte olabildin mi anneliğe?Bebeğin sağlığı kilo alımı nasıl?Sütün bol mu,doyuruyor mu miniğini?

Maşallah canım bebeğine.Biraz huysuz galiba annesi ama geçecek bu dönemleri de.
Biz iyiyiz kızımla Allah'a şükür.Ufak tefek huysuzlukları olsa da genelde usluyuz teyzesi.
Canım Aralık anneleri buraya konu başlığını takip edersen herkesten haberdar olursun.Oraya yazdıklarını da herkes okur.Hadi gel bekliyoruz:))

been bi şey sorucam 40ım cıktıktan sonra adet oldum sandım ama 15 gun gectıı yıne adet oldum gıbı oldu ama sonuncusu adettı yanı 40ım cıktıgında olan kanamanın devamıymış sanırım. E aradan 1 hafta 10 gun falan gectı bende ilginç koyu renkli bi kan geldi. normal mı yoksa bana bı şeyler mı oluyor. size sorayım dedım. bebeğim 75 gunluk falan. teşekkurler

Normal canım şu aralar hrmonlarımız eski halini almaya çalıştığı için bunlar normal hatta aynı dert bende de var çok fazla düzensizlik olursa bir kadın doğumcuyla görüşürsün.Öpüyorum.

ttuluk arkadaşım öncelikle sana yardımların için çok tşk. ederim, bu benim ilk hamileliğim ve şu anda 38+2 deyim, bebeğim hala doğum kanalına girmedi, kilosu da 3600 civarı, doktorum kilosu arttıkça kanala girmesi zorlaşabilir ve sezeryan yapmamız gerekebilir diyor. Sana sorum şu olacak günüm dolduğu zaman kanala henüz girmemiş ise eğer suni sancıyla kanala girmesi sağlanabilir mi, yoksa fazla zorlamayıp sezeryan mı yapsam ne dersin? Böyle durumların çoğunlukla sezeryanla sonuçlandığını okudum ve doktorum da aynı şekilde söyledi, senin tecrübelerin belki faydalı olabilir diye düşündüm. Şimdiden tşk. ederim.

teşekkur ettım ben en iyisi doktor işini bıraz daha erteliim:sm_cool:

ttulukcum hayırlı olsun kızın.İsmini ne koydun.Allah analı babalı büyütsün.Benim kızımda 2.5 aylık oldu.Ya benim bi sıkıntım var.Doğum yaptığımdan beri kabızlık çekiyorum.Denemediğim şey kalmadı.Kompostolar,yeşillikler,bol salata,rezene hepsini içtim.Hatta şu dupalac şurubundan da içtim.Yetmedi şimdi sinameki çayı içiyorum.Yetmedi ısırgan çayı içtim.Ama nafile bağırsakalrım biz düzene girmedi.Hala kabızım.En son artık ısırgan,rezene,sinameki ve papatya karıştırıp içiyorum.Faydası olur diye.Acaba senin bildiğin bir ilaç varmı.Şu kabızlığı yok edip beni düzene sokacak.Yardımcı olursan çok sevinirim.:a015:

Mrb canımbenim oğlum oldu adıda Alptuğ.Öncelikle geçmiş olsun.Eğer sürekli bir kabızlık varsa ve duphalac şurupla bile olmadıysa kesinlikle bir doktora muayene olman lazım bence sen bırak otları falan hemen bir hekimle görüş.

Mb canım,bebeğin doğum kanalına girmesi suni sancıyla kesinlikle gerçekleşmez daha çok kendine zarar verir riske atarsın bunun yerine sezryan yapılması uygundur.Fakat sen yinede her kontrolünde dr.una muayene olup durumu kontrol et.

Çok teşekkür ederim canım, ben de öyle düşünüyordum zaten ama senin gibi tecrübeli birinin de fikrini almak istedim. Artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Sağolasın tekrar.

ttulukcum çok saol paylaşımların için benim sana acil bir sorum var bebeğim 25 kasımda devlet hastanesinde normail doğumla doğdu.aşı takvimini incelerken ilk aşısı hastanede yapılıyor diye okudum ama bebek bana verildikten sonra aşı falan yapılmadı bebeğimin ilk aşısı yapılmadmı yani yada bebek doğunca hemen mi yapılıyor ne yapmam lazım aşı kartında da bir şey yazmıyor

Merhaba ben 26 haftalık ikizlerime hamileyim burdan bişeyler okudum kafam çok karıştı,kasılma tam olarak nasıl oluyor ben bebek hareketlerini ayırt edemiyormuyum acaba?

Merhaba ben 26 haftalık ikizlerime hamileyim burdan bişeyler okudum kafam çok karıştı,kasılma tam olarak nasıl oluyor ben bebek hareketlerini ayırt edemiyormuyum acaba?

Mrb canım öncelikle hayırlı olsun ikizlerin.Karnın top gibi sertleşir ve çok gergin olur bebeğin hareketleriyle bunu mutlaka ayıt edersin anormal olduğunu anlarsın.Öyle birşeyler hisserden mutlaka dr.una haber vermelisin.

niye kimse cevap yazmıyor bana anlamıyorum çokmu saçma soru soruyorum yada bilmeden birşeymi yazdım herkesin tepki gösterceği neyse canı saolsun herkesin bir daha girmemek gerek demekki

Meraba tuttuk....bende sezeryanla doğum yaptım doktorum bana 3 .günü belimi bellikle bağlamamı söylediii.bende bağladım o gün ve 17 günümüzdeyiz doğum yapalı....bu bellik ne kadar takılı kalıyor birde genelde tembellik yapıyormuş karın kaslarında diye takma diyorlar...senin bir bilgin var mı....şimdiden cevabın için teşekkür ederim

Mrb zeynep58,canım tepkini anlıyorum ama bende henüz 2 aylık bebeğimle uğraştığım için her dakika burada olamıyorum mesela dün aşılarımız vardı ve 24 saattir bebeğin huysuzluğuyla uğraşıyorum benide anlayışla karşılamanı umuyorum.Bebekler doğdukları anda giydirilip size teslim edilmeden hepatit b aşısı ve K vit. yapılıyor.Sana verilen karta büyük ihtimalle bunu yazmayı unuttular fakat sen yine de önlem olarak doğum yaptığın hastaneye gidip bunu bizzat sor derim.

Mrb canım,bende doğum yaptıktan 2 gün sonra kullanmaya başladım yaklaşık 1 ay kadar da geceleri çıkarmak kaydıyla devam ettim fakat bana daha sonraları zor gelmeye başladı sıkıntı yaptı ve bıraktım.Fakat 1 aylık süreçte karnım çok güzel toplandı ve memnun kaldım keşke biraz daha tahammül edebilseydim.Karın kaslarını şu anda sezeryan olduğun için çalıştıracak bir hareket zaten yapamassın tembelleşecek diyenlere gül geç takabildiğin kadar tak canım.

tepkim asla sana değil canım yanlış anşaıldıysam özür dilerim bir kaç kez daha yazdım ama cevap yzan olmadı oysa ben eğer kesin bilidğim birşeyse hemen cevap yazıyorumki belkii faydam olur diye benden sonra sorana cevap verdiğin için yoksa burdadamı aynı şey olacak dedim görev yerim köy olduğu için kolay kolay kimseye ulaşamıyorum ondanda hep bir bilene ihtiyacım oluyor cevabın için çok saol hastaneyle irtibata geçtim bilgi aldım bebeşini öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…