Bebeğinle iyi olmanıza sevindin canım.Biz abla olduk artık teyzesi:)En zor dönemimizi atlattık.Asıl sizi sormalı.Adapte olabildin mi anneliğe?Bebeğin sağlığı kilo alımı nasıl?Sütün bol mu,doyuruyor mu miniğini?[/QU teyzoşu yer o prensesi:))Edo'cum adapte olmak mümkün değil hergün yeni sürprizlerle çıkıyor oğluşum ama ne olursa olsun herşeye değer değilmi?Biz 50 günlük olduk henüz ve şu ana kadar hiç bir gece ve gündüz oh bugün rahattım diyemedim çünkü benim ufaklık hep kucakta herşeyi uykusunun tamamını bile kucakta istiyor.Fakat artık yavaş yavaş değişeyim diyor sanki biraz rahatım Allah a şükür.Kilo alımı çok iyi gidiyor maşallah ilk ay 1200gr almışız.Süte gelince strese girdiğim anda azalıp sonra rahatlıyınca doluyor göğüslerim.Ben doğurduğum günden beri emziricem diye iki büklüm kaldım canım her ağladığında her huzursuzluğunda ağzına verdim ve Allah A şükür çok iyi atlattık.Sarılık olmadan bir problem çıkmadan çooook yorulsakta onu sağlıklı büyütüyorum inş.Sen neler yapıyosun inş.yoktur bir problem.
Normal canım şu aralar hrmonlarımız eski halini almaya çalıştığı için bunlar normal hatta aynı dert bende de var çok fazla düzensizlik olursa bir kadın doğumcuyla görüşürsün.Öpüyorum.
ttuluk arkadaşım öncelikle sana yardımların için çok tşk. ederim, bu benim ilk hamileliğim ve şu anda 38+2 deyim, bebeğim hala doğum kanalına girmedi, kilosu da 3600 civarı, doktorum kilosu arttıkça kanala girmesi zorlaşabilir ve sezeryan yapmamız gerekebilir diyor. Sana sorum şu olacak günüm dolduğu zaman kanala henüz girmemiş ise eğer suni sancıyla kanala girmesi sağlanabilir mi, yoksa fazla zorlamayıp sezeryan mı yapsam ne dersin? Böyle durumların çoğunlukla sezeryanla sonuçlandığını okudum ve doktorum da aynı şekilde söyledi, senin tecrübelerin belki faydalı olabilir diye düşündüm. Şimdiden tşk. ederim.
Mb canım,bebeğin doğum kanalına girmesi suni sancıyla kesinlikle gerçekleşmez daha çok kendine zarar verir riske atarsın bunun yerine sezryan yapılması uygundur.Fakat sen yinede her kontrolünde dr.una muayene olup durumu kontrol et.
Merhaba ben 26 haftalık ikizlerime hamileyim burdan bişeyler okudum kafam çok karıştı,kasılma tam olarak nasıl oluyor ben bebek hareketlerini ayırt edemiyormuyum acaba?
Meraba tuttuk....bende sezeryanla doğum yaptım doktorum bana 3 .günü belimi bellikle bağlamamı söylediii.bende bağladım o gün ve 17 günümüzdeyiz doğum yapalı....bu bellik ne kadar takılı kalıyor birde genelde tembellik yapıyormuş karın kaslarında diye takma diyorlar...senin bir bilgin var mı....şimdiden cevabın için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?