tepkim asla sana değil canım yanlış anşaıldıysam özür dilerim bir kaç kez daha yazdım ama cevap yzan olmadı oysa ben eğer kesin bilidğim birşeyse hemen cevap yazıyorumki belkii faydam olur diye benden sonra sorana cevap verdiğin için yoksa burdadamı aynı şey olacak dedim görev yerim köy olduğu için kolay kolay kimseye ulaşamıyorum ondanda hep bir bilene ihtiyacım oluyor cevabın için çok saol hastaneyle irtibata geçtim bilgi aldım bebeşini öpüyorum
Büşra'cım bu testi adet günün geçtikten sonra en az 1 hafta sonra yaparsan eğer testte bir hata yoksa kesin sonuç çıkar.Ayrıca henüz 2 aydır istiyoruz demiştin biraz sakin ol çok stres yapma olmuyor diye bizizm hormonlarımız o kadar hassas ki hemen etkilenir ve hep olumsuz sonuçlanır çabalarınız.Bence sen önce adet gününün geçmesi önce bekle sonra testi yap eğer sonu negatif ise hiç üzülme ya yumurtlama gününe denk getirememişsinizdir yada çok küçük bir ihtimalle fizyolojik bir sorun vardır.Bir kaç ay daha bekleyin olmazsa öyle bir dr.a görünün ama unutma önce relaks olcaksın.Öpüyorum.
Öncelikle teşekkür ederim canım
Eşimin aldığı hassas testti.
Üzerinde 7günde kesin sonuç yazıyordu
Yani o testi yapmak için adetinin geçemsini beklemene gerek yokmuş
İlişkiden 7gün sonra kesin sonuç veriyormuş
Birde bu ay yumurtlama günlerimin hepsinde ilişkiye girdik
Yani bu ayda hamile kalmazsam fizyolojik bir sebep var diye korkuyorum
canım mrb bebeğim 16 günlük hem mama hem anne sütü ile beslenyor 3-4 gündür kabızlık çekiyor hem alttan hem üstten gazını çıkarıyor ama kaka yapmıyor çok zorluyo ama olmuyo bende kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp poposuna sürüyorum o şekilde yapıyor rahatlıyor, kabızlık sorunu için ne yapabilirim? dra götürsemmi? cevabın için şimdiden teşekkür ederim
Büşra'cım senin daha önceki bilgine göre bugünlerde adet olman gerekiyordu.Yani yumurtlaman normal seyrinde olduysa yumurtlama gününden 13 14 gün geçmiş ve evet bu değerler hesaplamamız yanlış değilse çok iyi ve büyük ihtimalle gebesin.Sende peki hiç bir değişiklik yokmu hissettiğin bulantı,göğüslerde gerginlik vs.
canım şimdi sonuç kağıdı elimde
yazanlar aynen yazayım sana
Sonuç: 0,220 Referans aralığı : 0,5-5
1.hafta:5 -50
2.hafta:20 -500
3.hafta:500 -5000
4.hafta:3000 -19000
8.hafta:14000 -169000
12.hafta:16000 -160000
Şuanda sen eğer normal gününde yumurtladysan yumurtlama gününden sonra 2. haftadasın ve normal değerler senin yazdığın listeden gördüğün gibi 20-500 arası olması gerekiyor senin tam ortası 220 çıkmış.Buna göre büyük ihtimalle gebesin.Dr. tekrarlayalım demiş garantilensin diye hadi canım güzel haberlerini bekliyorum ama önceden dediğim gibi lütfen rahat ol stres yapma.Öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?