Ebeyim ama aynı zamanda gebeyim varmı sorusu olan?

Merhaba canım öncelikle bizlere yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Benim soruma gelince biz 2aydırlı bebek istiyoruz ama henüz sonuç yok.
son regl tarihim: 01.02.2009
Diğer reglime 6gün varken Dün eşim eczaneden hassas test almıştı yaptım ve sonuç negatif çıktı. Acaba bu testlerin yanılma payı olabilirmi Birde kan testi yaptırsam şimdi hamile kaldıysam çıkarmı

Canım her zaman beklerim sorun olursa öpüyorum.

Büşra'cım bu testi adet günün geçtikten sonra en az 1 hafta sonra yaparsan eğer testte bir hata yoksa kesin sonuç çıkar.Ayrıca henüz 2 aydır istiyoruz demiştin biraz sakin ol çok stres yapma olmuyor diye bizizm hormonlarımız o kadar hassas ki hemen etkilenir ve hep olumsuz sonuçlanır çabalarınız.Bence sen önce adet gününün geçmesi önce bekle sonra testi yap eğer sonu negatif ise hiç üzülme ya yumurtlama gününe denk getirememişsinizdir yada çok küçük bir ihtimalle fizyolojik bir sorun vardır.Bir kaç ay daha bekleyin olmazsa öyle bir dr.a görünün ama unutma önce relaks olcaksın.Öpüyorum.

Öncelikle teşekkür ederim canım
Eşimin aldığı hassas testti.
Üzerinde 7günde kesin sonuç yazıyordu
Yani o testi yapmak için adetinin geçemsini beklemene gerek yokmuş
İlişkiden 7gün sonra kesin sonuç veriyormuş
Birde bu ay yumurtlama günlerimin hepsinde ilişkiye girdik
Yani bu ayda hamile kalmazsam fizyolojik bir sebep var diye korkuyorum

canım çok istediğin takdirde psikolojik olarak o aya mahsus yumurtlama olmayabilir.nitekim bende öyle oldu.heray düzenli adset görürken korunmayı bıraktığım ay çok heyecanlıydım çok istiyordum ama olmadı yumurtlamada olmadı.2. ay memlekete gittim 15 gün eşimden ayrıydım bu ay nasıl olsa olmaz deyip ilaç falanda kullanmıştım ve o ay hamile kaldım.kesinlikle psikolojik bir olay zamana bırak rahat ol

canım mrb bebeğim 16 günlük hem mama hem anne sütü ile beslenyor 3-4 gündür kabızlık çekiyor hem alttan hem üstten gazını çıkarıyor ama kaka yapmıyor çok zorluyo ama olmuyo bende kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp poposuna sürüyorum o şekilde yapıyor rahatlıyor, kabızlık sorunu için ne yapabilirim? dra götürsemmi? cevabın için şimdiden teşekkür ederim

Mrb canım geçmiş olsun.Hem anne sütü hem mama verme sebebin süt yetmiyor amaçlıysa öncelikle mamaya dr. tavsiyesiylemi yoksa ordan burdan duyduklarınlamı başladın canım merak ettim.Çünkü 16 günlük bir bebekse kilo kontrolünü henüz yaptırman lazım ki kilosu kötüyse ve dr. ver derse başlarsın mamaya.Bebeklerde kabızlık öncelikle mamadan daha sonra fizyolojik bir problemden olabilir uyguladığın yöntemi asla hergün uygulama zarar verirsin.Hemen bir dr.a git gidemiyorsan sağlık ocaklarına git kilosuna baktır mama gereksinimi varmı öğren ve kabızlık içinde seni yönlendirsiler.Canım lütfen bol su iç,stres yapma sütüm olacak diye düşün ve mamadan başarabilirsen vazgeç.Daha 16 günlük ve senin anne sütüne çoook ihtiyacı var.Haberlerini bekliyorum.

merhaba canım
Ben bugün kan testi yaptırdım
değerim 0.222 çıkmış
doktor değerlerin yükselmeye başlamış hamile olabilirsin dedi
ama bana bu değer çok düüşük geldi
acaba değerin 222 mi dedi
kafam çok karıştı
3gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi
Sizce bu değer nasıl hamile olabilirmiyim

Büşra'cım senin daha önceki bilgine göre bugünlerde adet olman gerekiyordu.Yani yumurtlaman normal seyrinde olduysa yumurtlama gününden 13 14 gün geçmiş ve evet bu değerler hesaplamamız yanlış değilse çok iyi ve büyük ihtimalle gebesin.Sende peki hiç bir değişiklik yokmu hissettiğin bulantı,göğüslerde gerginlik vs.

evet canım bugün adet olmam gerekiyordu normalde ama şimdiye kadar olmadı inşallah olmamda. Canım ya bende ki en büyük değişiklik kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor ara ara mide bulantım oluyor birde çok halsizim başkada bir değişiklik yok

canım şimdi sonuç kağıdı elimde
yazanlar aynen yazayım sana

Sonuç: 0,220 Referans aralığı : 0,5-5

1.hafta:5 -50
2.hafta:20 -500
3.hafta:500 -5000
4.hafta:3000 -19000
8.hafta:14000 -169000
12.hafta:16000 -160000

Şuanda sen eğer normal gününde yumurtladysan yumurtlama gününden sonra 2. haftadasın ve normal değerler senin yazdığın listeden gördüğün gibi 20-500 arası olması gerekiyor senin tam ortası 220 çıkmış.Buna göre büyük ihtimalle gebesin.Dr. tekrarlayalım demiş garantilensin diye hadi canım güzel haberlerini bekliyorum ama önceden dediğim gibi lütfen rahat ol stres yapma.Öpüyorum..

Canım ama benim değerim 220 deilki
0,220 yazıyor :bbo:
:sm_confused:
canım ya buarada sorularıma sabırla cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

laboratuvar sonuçları çıkarken makinenin ayarlanmasıyla ilgili birşey bu canım bu testte 0,220 diye bir değer olmaz ona 220 diye bakacaksın.

canım ya şimdi kahve rengi akıntım başladı ya
heralde adet olacamsenağlama

Canım bir buçuk sene doğum kontrol hapıyla korundum
Sonra ilacı bıraktım eşim korunmaya başladı
3aydırlda korunmuyoruz zaten

Bu arada dün kan testini tekrarladım
2saat sonra sonucu akacaksınz dedi adam
yolda gelirken çok kötü kanamam başladı ama resmen kıvrandım yolda
şimdiye kadar hiç böle bir ağrı sancı görmedim
Sonra eşim sonucu almaya gitti
Doktor değerimin düştüğünü sölemiş (değerim 198e düşmüş)
Bebeğin tutunamadığını sölemişsenağlama
okadar kötü oldumki anlatamam hala kendime gelemedim:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…