halay cım güzel bi konuya değinmişsin
aynı dertten bende musdaribim.
bendede gebelik şekeri cıktı su an diyetteyim.lakin sabahları cok az yememe rağmen 170 lerde seyrediyoo.dediğin gibi kimi doktor 1 saatlığe bakılmaz 2. saatlık olmalı diyooo,
hangi doktorları dikkate alacağımızı şaşırdık .hayırlısıyla bugünlerde sağlıkla bi geçerde kurtuluruz ihşallah bu sorunlardan..a.s.
Sen kaçıncı haftadasın edam_y? Ve insülin kullanıyor musun? Acaba bu kısa süreli yükseklikler bebeği etkiliyor mu?
mrb ben bişi sorucam benim s a t:13/05 ama bebeğim 5 gün geride sa tarihine göremi doğum gününü hesaplicam yoksa 5 gün sonrayımı kafam çok karıştı bebeğim
27+ 4 gözüküyo doktorda ama aslında 28+2 olmalıydı doktorum a soruyorum boş ver sen diyo ama ben geriye doğru saymak istiyorum kafam karışık
Merhabalar canım öncelikle seninde bebegin hayırlı ve sağlıklı olsun bende 29 haftamdayım ayaklarım ve kasıklarım bacak araları çok agrıyor oturdugum zaman yerimden zor kalkıyorum normalmi acaba böyle agrılar geçeleri unku denen şey kalmadı.
mrb canım,her dr.un kendine göre ayrı uygulaması var o yüzden hiç düşünme sonuçta dr.un seni çok iyi bi şekilde takibe almış.Bu rahatsızlık doğumdan sonra büyük ihtimalle geçecektir.Böyle bir başlık açmakla biraz başınıza iş aldınız gibi geliyor bana. İşin şaka tarafı öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler.
Tabi ki benim de bir sorum daha doğrusu sorunum var. 24.haftada gestasyonel diyabet teşhisi konuldu. 50 gr yükleme sonucum 224 dü. Diyetle düzelmedi .İnsülin başlandı. Sabah 8, öğlen 4, akşam 4 doz kullanıyorum. Sabah açlık şekerim 98-115 arası çıkıyor. 1 saat sonraki tokluk şekerim 190-200 arası. Öğlen ve akşam açlık larım 100 altı 1 saat sonrası tokluklarım 110-150 arası. Sabahları en az yememe rağmen neden bu kadar yüksek çıkıyor çözemedim bir türlü. Bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum. Bir de yemeklerden 2 saat sonraki 110 altı genelde. Dr um 1. saat tokluklara bakıyor. Bazı doktorlar ise 2.saat tokluklara bakıyor. Şaşırdım ne doğrudur.
Teşekkürler şimdiden cevabınız için.
Hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar herkese
Merhabalar;
Öncelikle bu duyarlı davranış için teşekkür ederek, hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Benim de size bir sorum olacak cevaplarsanız beni çok rahatlatmış olacaksınız. 2 gündür sütyenimde ufak ufak kan lekelerinin olduğunu fark ettim, sağ göğsümden geliyor sanırım ve huzursuz oldum azda olsa bu renk lekelenmeler normal midir acaba, cevabınız için şimdiden teşekkürlera.s.
Canım gebe olup olmadığını yazmamışsın bekliyorum.
mrb canım,her dr.un kendine göre ayrı uygulaması var o yüzden hiç düşünme sonuçta dr.un seni çok iyi bi şekilde takibe almış.Bu rahatsızlık doğumdan sonra büyük ihtimalle geçecektir.
28+4 hamileyim canım, lekelenmeler nokta nokta şeklinde direk akıntı olarak değil, gözeneklerin açılmasıyla ilgili olabilir mi? sağ ol tekrar
Cevabın için teşekkür ederim. Sadece sabah tokluk şekerimin yüksek olması kısa süreli de olsa bebeğime zarar verir mi?
slm iylik meleği ben hemen soruma geçeyim bebeğim 35.0 da 3100 gr dı normal yapmak istiyorumama dr sezaryandan yana çatı muay yapmadı eşim normal olursa trabzona bile gidebiliriz dedi burda başka dr yokta sen ne düşünüyorsun bu konuda ilk bebişim
ttuluk merhaba cnm benim 2 gündür zaman zamn sancılarım oluyor ayakta kalınca özellikle aşağı baskı hissediyorum cnm normalmi sence iğne saplanıyo sanki kasıklarıma birde akıntım biraz çoğaldı birde bebiş baya hareketli kasığımda da bazen nabız gibi bişey atıyo hıçkırıkmı bu sık oluyoda cvp için tşkler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?