canım seni gene sorumla rahatsız edeceğim ama cuma günü doktora gitmiştim27+6dık bilmeyenler için söyleyeyim bebeğim 1300 gr geldi doktor gelişimi iyi dedi o gün ultrasonda çok iyi göremedim bebeğin yerini ama bebeğim sanki düne kadar sağ tarafta ve daha yukarıda gibiydi dünden beri sol alt kasık bölgemde yani sanki malum organın hemen üstünde gibi açıkçası tedirgin oldum bu normal mi önceden sağ tarafımda hissederdim ama sol tarafa ne zaman geçti ben hiç anlamadım eğer hala sağ taraftaysa sol tarafta ağrı olur mu şimdi bayağı aşağıda bir de tuvalete gitme ihtiyacım daha çoğaldı
selamlar..
size bişey sormak istiyorum..bebek en geç çatıya ne zaman girer acaba..ben normal doğum bekliyorum ama 39 artı 1 im..bugünkü kontrolde bbeğim hala daha yukarda yani çatıya yerleşmemeiş..kilosu da 3700lerde yani çok fazla bekleyecek vaktim yok gibi..bu durumda sez olucam ama normali nereye kdr zorlayabilirim acaba..sizin görüşleriniz nedir..çok teşekürler..
günaydın öncelikle.
27 haftalık hamileyim..bebğimin hareketlerini dün hiç hissedemedim korktuk sabah uyanmış olacakki tekmesini attı..
şimdi sağ ve sol bacaklarımda kaval kemiğim tarafında yani vede dizimin biraz altında krampları hissediyorum magnezyum kullanmama rağmen.
normal mi bu.
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/232410-bu-hafta-mi-anne-olmaliyim-fikriniz-nedir.html
Musaitseniz lutfen siz de fikrinizi paylaşır mısınız?
Canım fikirlerimi açtığın konuya yazdım.Hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim.:Saruboceq:
Mrb canım,kodon dolanması çok sık karşılaştığımız bir durum.Bundan dolayı bebek skıntıya girerse anne bebeğin hareketlerinden şüphelenir veya biz nst sonucunda teşhis koyabiliriz.100 kiloluk bir anne tabi ki normal doğum yapabilir bunda hiç bir sıkıntı olmaz.Selamlarcanım benim saolasın çok güzel bir konu açmışsın allah razı olsun senden.
sende bebişini sağlıcakla alırsın ve hayırlı doğumlar dilierim.
canım benimde merak ettim bir soru var..
doğumlarda hiç kordon dolanmalarıyla karşılaştınmı.
mesela bir bebeğe kordon dolandığında öylede anne karnında yaşamaya devam edermi
yada devam etmezse hemen tepki veririmi?tehlikelri nelerdir.nasıl anlarız.
büyük ihtimallerle hareketleri olmaz.
bu konuda aydınlatırsan sevinirim.
sanırım bu son günlerimizde çok dikkatli olup ani hareket yapmamlıyız değilmi.bu tür durumlar çok olabiliyormuş.
he bir sorudaha canım.
100 kiloyla normal doğuma gidicek bir anne.ve bbegide 4kilo civarı olursa sorun yaşarmı?
şimdiden teşekkür ediyorum canım sana ..
merhaba benim de bi sorum olucaktı. ilginize şimdiden çok teşekkürler:)
39 + 6 dayız dr.um perşembeye kadar bekleyelim olmazsa cuma gel dedi. Cuma 40 + 2 oluyoruz. Kasıklarıma doğru adet sancısı gibi ağrılar var
Doğumu başlamamış ve açılması olmayan bir gebeye suni sancı verilmesi sakıncalı mı doğumu daha da zorlaştırır mı ? Araya bayramda giriyor kafam çok karıştı.Yani cuma günü suni sancı verelim derse dr. ne yapmalıyım.
Mrb canım,kodon dolanması çok sık karşılaştığımız bir durum.Bundan dolayı bebek skıntıya girerse anne bebeğin hareketlerinden şüphelenir veya biz nst sonucunda teşhis koyabiliriz.100 kiloluk bir anne tabi ki normal doğum yapabilir bunda hiç bir sıkıntı olmaz.Selamlar
gülbeyzacım ben 102 kilo oldum 88le hamiş kalmıştım 28+4 üm doktorum sezeryan dedi bana ama sanırım bunu söylemesi öncelikle benim çatımın dar oluşuymuş bir de kaslarım çok kuvvetliymiş ben aşılama ile hamiş kaldım da umarım hepimiz hayırlısıyla kurtuluruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?