Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

cnm sen ne kadar sürelik evlisin.

9 ayıma gırdım canım.bılıyomusun esım olsun ben olayım evlenınce 2,3 sene cocuk dusunmuyoruz dıyorduk bırbırımıze,evlılıgımızden bırsey anlayalım dıye(boyle anlamıcakmısız gıbı)ama su ıkı uc aydır bıze bırseyler oldu,ozellıklede esım bu konuda daha kesındı,ama bızımkı bı hoş oldu buaralar,bebıs ıstıyo

arkadasım bısey dıcem icinı actıgın bır arkadasın yokmu herseyını paylasabıldıgın?enazından arasanda o sana getırse barı testı,enazından bu celıskıde sona ermıs olur,boyle bekleyemezsın bıseyler yapman lazım ama artık,cunku 10 hazıranda oldun dımı enson reglın,temmuz ayınında sonuna geldık,neyap et bısekılde cık artık yada dedıgım gıbı bı dostun varsa ona aclıp yardım ıstemek,daha neyapcan canım,yada belkı sacma gelecek ama erkek arkadasına soyle sana paketleyıp yollasın testı otobusle falan,posta gec olur,yada kargo,yanına bırılerınıde verse aılen,unıv.arkadaslarından falan bı paket geldgını soyle orasını sen hallet artık,enazından yanındakı goremez ıcınde neoldugunu,bısey uydurursun artık.sana dıyebılecegımız bısey yok canım benım aklıma gelen bukadarı.:sm_confused:

Zor durumda olan arkadaşım herşeyi anladım da anlamadığım tek nokta insan ekmek-süt almayada mı annesiyle gider?? hiçmi sofra kurulacağı zaman aaaa ekmek yokmuş bi koşu gidip alıyım olayı yaşamadınız? bu çok ilginç, şehir dışında üniversite okuyan bir kızsın sonuçta bana çok manasız geliyor hadi bunu da geçtim arkadaşların dediği gibi hiçmi bi arkadaşın yok bi mesaj atsan hemen getirir, burdan yazarak çözemezsin bu olayı eğer hala adet görmediysen bunu testten başka yöntemle anlayamazsın bi önerim var bu forumda limon testi diye bi yazı okumuştum evde limon testi yapabilirsin doğruluk derecesi nedir bilmiyorum ama

bir de 10 haziranda geçirdiğin adet nasıldı? eğer hamileysen üstüne görmüş olmalısın bu şekilde adet çok değişik oluyor rengi süresi falan normalden farklı oluyor, benim böyle olmuştu eğer normalinden farklıyda hamile olma ihtimalin çok kuvvetli üzgünüm

Kardeşim kusura bakma da yani çok ilginç bir hayat hikayen var, bütün yollar kapalı sana yapacak bişey kalmadı esir hayatı seninki başka ne denirki, ailenin de hem böyle olup hemde seni şehir dışına üni. okumaya gönderebilmesi de ilginç buarada, dikkat et peşine muhafız falan da takmış olabilirler, limon testini yapsaydın bari yalan yanlış da olsa yapacak bişey kalmadı ayrıca yasayı dinleyen yok üzülme çocuk aldırmak çok kolay malesef, anakarada aldırırsın ama yazık o cenine ne günahı vardıki

kızlar konuyu açan arkadaşımız mail adresinin pasifliğinden dolayı banlı bizimle irtibat kurduğu zaman konuyu açarız cevaplar

Arkadaşlar tekrar merhaba
buradan sorunlarınızı paylaşmak size yardımcı olmak istiyorum.çalıştığım için her öğlen sorularınıza cvp yazmaya çalışacağım.bilgim dahilinde yardımcı olacağım.tşkler.

gül21 kusura bakma ama hem çok kızarak hem çok üzülerek okudum yazdıklarını....madem ailen tutucu,bu kadar korkacaksın,bütün yollar kapalı ne diye ilişkiye giriyorsun...o sık sık diye kullandığın ifade varya mahvetti beni..inan kendi kızımın başına gelmiş gibi üzülüyorum şuan..aileler hiçmi çocuklarına güvenemeyecek,böyle şeyler okudukça üniversiteye yollamaktan bile korkuyorum...yazmayalı çok uzun zaman olmuş zaten belliki hamile değilsin.olsan ulaşır yazardın...inşallah bir daha böyle bir hataya düşmezsin..birbirini deli gibi sevmek bunu yapmak için bahane değil bence....Allahım çoluğumun çocuğumun başına vermesin...kimsenin vermesin de ben kaldıramam...
ben buraya soru sormak için girmiştim unuttumm valla

benimde bi sorum olucakk adete 3 gün kala evde yapılan test negatif çıkması ne kadar güvenilirdir artık bu durumda benim zaten umudum kalmadı peki bir dahaki testi adetim gecikirse ne zaman yapmam gerekirrr...

merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi

sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti

ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde 3 Kasıma göre şişme hissediyorum (psikolojik olabilir ama), karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler

benimde bi sorum olucakk adete 3 gün kala evde yapılan test negatif çıkması ne kadar güvenilirdir artık bu durumda benim zaten umudum kalmadı peki bir dahaki testi adetim gecikirse ne zaman yapmam gerekirrr...

Canım testini adet tarihin geçtiği taktirde en az 1 hafta sonra yapmalısın.

Canım bu belirtiler gebelik olduğunu düşündürüyor tabii fakat bunu adet belirtileriyle de karıştırıyor olabilirsin. Öncelikle ilk yapman gereken test ve eğer gebelik varsa hemen önlemini almak için doktora başvurmalısın.Bu arada eşin kendisi korunuyorsa bunu korunma yöntemi olarak görmemelisin.

Canım mrb adet bitiminden sonra girdiğin ilişki sonrası kanaman olması normal eğer normal döneminde böyle bişey olursa mutlaka doktoruna başvurmalısın.9 aydır hamile kalamıyorum demişsin bunun için eşin ve sen tetkik yaptırmalısnız ki problem vamı yokmu ortaya çıksın.

canim slmlar ...moralim inanilmaz bozuk...
yardimina cok ihtiyacim var....2hafta once hamile oldugumu ogrendim hafif kanamam oldu doktora gittik,dedi ki verdigim regl tarihine gore 7haftalik hamilesin,ama sadece keseyi goruyorum 4-5haftalik hamilelik bu,vajinal ultrasonla bakiyor,2gun sonra gel dedi sonra gittim,5-6haftaliksin daha bisey belli degil dediler yine gel ve bugun giitim,cok moralim bozuk sabahtan beri agliyorum...buarada dun biraz kanamam oldu....bugun gittigimde ise kalp atislari cok zayif olmasi gerektigi gibi degil dedi... yani normal degilmis kalp atislari ve bana 5haftaliksin dedi...ben simdi napicam bilmiyorum haftaya tekrar gel dedi haftaya kadar nasil beklicem .......birde galiba vucudubn dusuk yapmaya calisiyor dedi...yurtdisinda oldugum icin ozel doktorlara gidip arastirma imkanim yok TR'de olsaydim simdi 10tane doktora sorardim...ama simdi......imkanim yok...insaAllah hayirlisi olur.bana bu konuda yardimci olursan cok sevinirim...tskler....sevgilerimle....

merhaba, esin ben sorum şu erkeğin kadının içine boşalmaması durumunda hamile kalma olasılığı nedir? üste adet görme hangi durumlarda olabilir.. adet olupta hamile olma ihtimalimiz nedir teşekkür ederim!!

mrb.bende 2 ay önce dış gebelik geçirdim.gebelik sol tüpde kalmıştı.dr dediği sol tüpde yapışıklık oldupu.dr tavsiyesi üzerine korunmuyorum.ben bundan 12 sene öncede apandis ameliyatı olmuştum.daha doğrusu patlamıştı bana göre apandisin iltahabı tüpleri tıkadı ve ben dış gebelik oldum.çok korkuyorum aynı şey başıma gelirmi.bende hamile kalmak istiyorum

ilk ve son merhaba ben sana teşekkür ederim bi sorum olucak belki alakasız olabilir ben tahmini 4 haftalık hamileyim reglim 1 gün geçti düzenli regli görüyorum ev testinde de pozitif çıktı önümüzdeki günlerde doktora gidicem fakat gidene kadarki zaman da bir sorunumu nasıl geçirebilirim ben ileri boyutta olmayan hemeroid var ve şuan hamile olduğum korkusundan hiç bir lokal krem kullanamıyorum tavsiye edeceğin bişeyler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…