cnm sen ne kadar sürelik evlisin.
arkadasım bısey dıcem icinı actıgın bır arkadasın yokmu herseyını paylasabıldıgın?enazından arasanda o sana getırse barı testı,enazından bu celıskıde sona ermıs olur,boyle bekleyemezsın bıseyler yapman lazım ama artık,cunku 10 hazıranda oldun dımı enson reglın,temmuz ayınında sonuna geldık,neyap et bısekılde cık artık yada dedıgım gıbı bı dostun varsa ona aclıp yardım ıstemek,daha neyapcan canım,yada belkı sacma gelecek ama erkek arkadasına soyle sana paketleyıp yollasın testı otobusle falan,posta gec olur,yada kargo,yanına bırılerınıde verse aılen,unıv.arkadaslarından falan bı paket geldgını soyle orasını sen hallet artık,enazından yanındakı goremez ıcınde neoldugunu,bısey uydurursun artık.sana dıyebılecegımız bısey yok canım benım aklıma gelen bukadarı.:sm_confused:Ablacığım öyle diyorsun da başka bişey almak için dışarı çıksam bile annem de benimle geliyor asla yanlız bırakmıyoryalancı hamilelik diye bişey duymuştum tüm belirtiler oluyormuş fakat testler negatif çıkıyormuş bunun aslı nedir uzman birileri yok mu bu mesajlarımı okuyan :çok üzgünüm:
Ablacım, adetlerim daha önce çok düzensiz di zaten ve gecikmeli yada erken olabiliyordu.Arkadaşım internetten araştırdığı ve bulduğu bilgilerle beni rahatlatmaya çalışıyor hamile kalmanın zor olduğunu çoğu kişinin yıllarca uğraştığını yalancı hamilelik diye bişey olduğunu ve adet gecikmesinin sadece hamilelikten kaynaknalnamdığını felan anlatıyor ama benim aklım uçtu yerinden:çok üzgünüm::a015:
benimde bi sorum olucakk adete 3 gün kala evde yapılan test negatif çıkması ne kadar güvenilirdir artık bu durumda benim zaten umudum kalmadı peki bir dahaki testi adetim gecikirse ne zaman yapmam gerekirrr...
merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi
sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti
ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde 3 Kasıma göre şişme hissediyorum (psikolojik olabilir ama), karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler
ilk ve son'cum merhaba. Benim bir sorunum var yaklaşık 9 aydır korunmadığım halde hamile kalamıyorum. Bu ayda regl bitiminden yaklaşık 2 gün sonra eşimle ilişkiye girdim ilişki sonrası vajinamdan çok az kan geldi ertesi güne kadar ara ara kan gelmeye devam etti sonra kesildi. Daha sonraki ilişkimde de yine aynı tarz oldu yani kan geldi ve hala çok nadirde olsa ara ara kan geliyor. Sence ne yapmalıyım? Doktora mı gitmeliyim? Normal birşey mi sence?
canim slmlar ...moralim inanilmaz bozuk...Arkadaşlar tekrar merhaba
buradan sorunlarınızı paylaşmak size yardımcı olmak istiyorum.çalıştığım için her öğlen sorularınıza cvp yazmaya çalışacağım.bilgim dahilinde yardımcı olacağım.tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?