arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar
Merhaba.Size birşey sormak istiyorum.Lütfen cevaplayın.1 yıldır çocuk istiyorum. Doktora gittim.Kızlık zarımın tam yırtılmadığını söyledi.Bende alttan ultrasonla baktırmadım. Eğer aşağıdan ultrasonla bakarsa bir sorun olmaz mı? Kanama olmaz mı? Lütfen cevaplar mısınız?
kızlık zarın tam yırtılmasa bile hamileliğe engel olmadığını biliyorum ben..ultrasonla alttan bakınca da kanama olacağını sanmıyorum.yerimseniben
Merhaba, benim bir sorum olucaktı, 1 yıllık evliyim, çocuk için doktora gittim ve gebeliğimi planladığım andan itibaren folic plus kullanmamı önerdi ve günde 3 tablet almamı ve üçünü aynı anda içmemi söylemişti, eczaneden alırken oradaki bayan doktora da sordum, o da bana,benim doktoru yanlış anladığımı 3 tablet ama üçünü aynı anda içilmez dedi, kafam karıştı acaba benmi yanlış hatırlıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?