Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

selam herkese...yeni üyelerdenim sizlere bir sorum olucak.yaklaşık 5 ay önce doktora öylesine kontrole gittim adetimde düzenliydi ve şok oldum senin 7 cm e yakın miyomun var dedi doktor ve hamilelik önerdi endimetrium a uzak miyomun rahim dışına doğru büyüyor dedi ve 5 aydır korunmayı bıraktım fakat içimde bir korku oluştu miyomla hamile kalırsam çok kanamalarım olur mu yada işe girme durumum var ve mesleğim çok stresli çalışırken problem yaşarmıyım tabi birde miyom hamile kalmama engel olur mu açıkçası çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok mutlu olurum sevgilerimle...

merhabalar benim de bir sorum olacak.mesane yollarinin genislemesi nedemek.nasil bir tedavi gerektirir.bu hamilelige engelmidir.yardimci olursaniz sevinirim.................

fazla olmazsa bende bi soru sorabilirmiyim adetim geçti bu gün ondördüncü gün ama iki ay öncede 10 gün geçmişti onuncu gün hastalanmıştım bu ay on dördüncü gündeyim ama ne hamilelik nede adet belirtisi yok test yapmayada korkuyorum acaba hamilemiyim değilsem nedenbu kadar geçer

ben geçen ay gonaphene kullandım bitince dr çağırdı gittim.2,5 cm kist olmuş dedi.duphaston verdi şu an onu kullanıyorum reglin 3 ya da 4, günü gel dedi dr..benim bu ay hamile kalma olasılığım var mı?cvp yaarsanız çoooook sevinirim

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

Merhaba.Size birşey sormak istiyorum.Lütfen cevaplayın.1 yıldır çocuk istiyorum. Doktora gittim.Kızlık zarımın tam yırtılmadığını söyledi.Bende alttan ultrasonla baktırmadım. Eğer aşağıdan ultrasonla bakarsa bir sorun olmaz mı? Kanama olmaz mı? Lütfen cevaplar mısınız?

kızlık zarın tam yırtılmasa bile hamileliğe engel olmadığını biliyorum ben..ultrasonla alttan bakınca da kanama olacağını sanmıyorum.yerimseniben

selam.
11 haftalık hamileydim.rutin kontrol için dr.a gittiğimde bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrenince yıkıldım.ilk bebeğimdi.hemen ertesi günü yani 8 gün önce kürtaj oldum.ardından çok fazla sancı yaşadım 2-3 gün boyunca...ileri derecede enfeksiyon kapmışım...dr. 2 farklı antibiyotik ( novosef 1g IM flakon ve cleocin fosfat 600mg)iğne yazdı..(sabah birini akşam birini vurunuyorum.)saatler aynı olmuyo yalnız.nasıl anlatayım uyanmakta zorluk yaşadığımdan sabah iğnelerim öğlene sarkıyor..saatleri aynı olamasa da enjeksiyonlarımı yaptırıyorum ama ne yalan söyleyeyim korkuyorum.ilk kez başıma geliyor,acaba ileri derece enfeksiyon yüzünden bir daha anne olma şansım olmaz mı diye tedirginim.gerçi antibiyotikler çok güçlüymüş.yine de kendimi alamıyorum düşünmekten.acaba bu iğneler kesin çözüm mü?

bende kalp kapakçığı genişlemesi ve mide ülseri var iki sağlık ocağına gittim aylık iğne yapmadılar...önce hap dene dediler.ama adetime yaklaşık iki hafta var.......kondom demeyin onu ben kullanamıyorum...eşim içime boşalmıyor bu yeterli değil mi?acaba başka bi sağlık ocağına gidip hastalığımı söylemeden iğne vurulsam mı?sakın sizde bi dr git demeyin...yani hastalığım bu kadar mı ciddi!!!

merhabalar ben 26 haftalık hamileyim bende şeker çıktı ve doktorumbeni diyetisyene gönderdi. Şimdi diyetisyenin verdiği programa göre yiyorum fakat doymuyorum:icecream::icecream:, açım hep açım :):çok üzgünüm:. benim sorum bu diyetin bebeğimin gelişimine bir zararı olup olmadığı veya gelişimi yavaşlatma gibi bir durum söz konusu olabilirmi?

Arkadaşar...
Yardımınıza ihtiyacım var...
Ben nişanlı bi bayanım. 1 yıldan önce düğünümüzü yapamıyoruz müstakbel eşimin yurtdışında yüksek lisans öğrencisi olmasından dolayı... 1 ay önce onunla bi kaç kez seviştik fakat kızlık zarımla alakalı herhangi bişey olmadı, yani sadece ön sevişme. Fakat o benim klitorisime zevk suyunu akıtıyordu. (Üzgünüm fazla açık yazıyorum fakat endişelerimden dolayı bunları paylaşmalıyım.) Bunlar 28 Haziran ve 6 Temmuz tarihleri arasında oldu. Ve ben 15 Temmuzda adet oldum. Buraya kadar herşey normal fakat adetten sonra şiddetli baş ağrılarım, kasıklarımda sancılanmalar, midemle ilgili sorunlarım başladı. Belki de tamamen psikolojiktir diye fazla önemsemedik. Nişanlımla da paylaşıyorum ve o da böyle bi olasılığın belki de milyonda bir olabileceğini yani imkansız olduğunu söyledi. Benim size sorum şu ; Kızlık zarıma herhangi bişey olmadan hamile kalabilirmiyim? Boşalma değil, zevk suyunun içinde spermleri olabilir mi erkeklerin? Lütfen yardımcı olun...
Cevaplarınızı bekliyorum...

bibercik:)) gerçekten gayet açık ve net yazmışsın:))fakat böyle bişeyin olma ihtimali yok..o kadar kolay hamile kalınmıyo hiç bir problem olmadığı halde yıllarca hamile kalmayan insanlar var bunlar şehir efsaneleri..seninki tamamen psikolojik sevgilerimle...

arkadaşlar benim adetim geçeli 11 gün oldu test yapıyorum negatif çıkıyor.doktora gitmeme vaktim yok çalışıyorum bebekte istiyoruz bana yardım edin lütfen test bazen hemen sonuç vermeyebilirmi beklemelimiyim sizce

Merhaba, benim bir sorum olucaktı, 1 yıllık evliyim, çocuk için doktora gittim ve gebeliğimi planladığım andan itibaren folic plus kullanmamı önerdi ve günde 3 tablet almamı ve üçünü aynı anda içmemi söylemişti, eczaneden alırken oradaki bayan doktora da sordum, o da bana,benim doktoru yanlış anladığımı 3 tablet ama üçünü aynı anda içilmez dedi, kafam karıştı acaba benmi yanlış hatırlıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

slm benimde bir sorum olucak. 2,5 aylık hamileyim ve saçımı boyattım. doktorum daha ben sormadan boyatabilirsin makyaj yapabilrsin vs bi sürü şey söyledi bende ona güvenerek saçımı boyattım internettede kısa bi araştırma yaptım tam olarak bebek üzerinde etkisi saptanmamış ama yinede sizin görüşlerinizi merak ediyorum içimi rahatlatın korkuyorum çevremden tepkiler alıyorum sizce ne gibi zararları olur. aranızda hamileyken saçını boyatan var mı?

bende bi soru sorabilirmiyim cevaplarsan çok sevinirim benim bu gün adetim geçeli 16. gün iki gün önce test yaptım iki çizgi çıktı ama birinin rengi daha açıktı diğerine göre bu gün doktora gittim keseyi görme ümidiyle ama görünmedi yokmu diye düşündüm bi test daha aldım gene iki çizgi çıktı bu sefer daha koyu ama biri diğerinden az daha açık renkli sizce gebelik varmıdır bu arada bu ay hiç ilaç kullanmadım

canım folic plus günde 3 adet içilir ama aynı anda değil.zaten prospektüsü okursan orada da böyle yazdığını görebilirsin.lakin sen yine de dr.unu arayıp sor.en azından kafanda soru işareti kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…