oglumda tumör vardı gözunde genetıkmıs ve oglum daha14 aylık her ay kontrollerı var.dıger cocuklarımda olma rıskı yuksek ve bız hıc ı cocuk stemıyoruz.bı daha aynı acıları yasamak ıstemıyoruz.
Bende düşük yaptım bir kerede temizlend şimdi hamile kalmak istiyorum ne yapmalıyım ama biraz zaman geçmesi gerek eşim korunuyor ne almam gerek hamileliğe hazırlık
merhaba bende birşey sorcam benimde çatı kemiklerim çok acıyor son zamanları oldu çocoktan dolayı mı 1 haftam var doğumuma birde siz doğum yaptırıyorsunuz dimi kesi yapılacağı zaman siz mi doktor mu yapıyor
birşey sormak istiyorum, ilişkimden beş hafta sonra idrar tesi yaptırdım ve negatif çıktı şu anda 8. hafta regl oldum ama hala hamile olduğumu düşünüyorum karnımda şişlik var ki normalde yoktu ve midem bulanıyor psikolojikmi onuda bilmiyorum kan veremediğim için de idrar testi yaptırdım,şuanda üzerinde görme oldu gibi hissediyorum sizce beş haftalıkken labarotuarda idrar tesinde negatif cıkınca sonuc kesin olurmu yoksa bir hata olmuş olabilirmi ve sekiz haftalıkken yarın falan tekrar eczaneden test almayı düşünüyorum bu durumda kesin sonuç çıkarmı, bilen cevaplasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?