Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

canım bunu en iyi doktorun bilir sakın kulaktan dolma bilgilerle birşey yapma sonuçları daha acı verici olmasın allah korusun
bu durumlarda senin fizyolojik yapın çok önemli mutlaka iyi bir muayene ol
mesela benim bebegimde kromozom eksikliği varmış ondan düşmüş 30. günde (maalesef) kırmızı kartı gördüm doktorumun göre vucudum sağlıklı o yğzden korunma yöntemi konusunda beni serbest bıraktı hatta ilk çocuk olacagı için her ihtmale karşılık hap kullanma dedi hani sonra problem yaşamamak için sanırım
ama sen kesinlikle hamile kalmaman gerektiğini söylemişsin sakıncası yoksa neden? düşük problemin mi vardı?

oglumda tumör vardı gözunde genetıkmıs ve oglum daha14 aylık her ay kontrollerı var.dıger cocuklarımda olma rıskı yuksek ve bız hıc ı cocuk stemıyoruz.bı daha aynı acıları yasamak ıstemıyoruz.

hazneme yada herhangı bı yerıme esımın sıpermı hıc degmedı sadece ılıskının basında kuru ken temas oldu uzun surelı degıl ama.uf ya nebılıym daha adetıme 10 gun falan var zaten hep gecıkıyo stresten heral.vakıt bulsam doktora gıtcem korunma ıcın ama calısıyorum bıde oglum emıyo nasıl koruncam bılemıyorum.ylık ıgneler nasıl yan etkı olarak

:a015::a015:

canım benim çok üzüldüm profilini okurken oglunun durumunu gördüm az önce eşimle onu konuşuyorduk yinede şükret allah beterinden korusun tabi sizler içinde çocuk içinde zor ama şunu söyleyeyim penisten boşalmadan önce gelen sıvı dahi değse içinde sperm olma ihtimali var özellikle yumurtlama dönemindeysen tehlikeli sen kuru olduğunu söylüyorsun eminsen sorun yok ben yinede riske atma derim oğluna güzel bir gelecek saglamak için daha dikkatli olmalısın dediğin gibi bencede iğne en dogru çözüm gibi ama doktorunla görüşmeden sakın birşey yapma :çok üzgünüm:
:a015:

Bende düşük yaptım bir kerede temizlend şimdi hamile kalmak istiyorum ne yapmalıyım ama biraz zaman geçmesi gerek eşim korunuyor ne almam gerek hamileliğe hazırlık

:CüvCüv:
Bende düşük yaptım bir kerede temizlend şimdi hamile kalmak istiyorum ne yapmalıyım ama biraz zaman geçmesi gerek eşim korunuyor ne almam gerek hamileliğe hazırlık

canım folik aside hemen başla o zaman FOLİK plus iyi tavsiye ederim
birde ne kadarlık düşük yaptın? benim 4. haftaya girmeden düşmüştü
herkes en az 1 adet geçsin dedi ilk adet dönemini geçirdiysen ve doktorun beklemen gerektiğini söylemediyse hamile kalmalısın
yoksa tehlikeli olabilir banada bunları sağolsun forumdaski arkadaşlar anlattı
deneyimler çok işe yarıyor
kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşım ben 36 haftalık hamıleyım dün kanamam oldu ve doktor 1 buçuk santım açılman var dedi ve sancıyı evde bekle dedi eve yolladı sence doğum nezaman gerçekleşir bana bilgi verirmisina.s.a.s.

kızlar slm bişi sorcam amniyosentez sonuçları ne zaman belli olur 3hafta 4 hafta da falanmı

selamlar bende size birşey sormak istiyorum..33+ haftalık gebeyim..ve idrar yolu enfeksiyon teşhisi konuldu..vagi hex ve monurol 3g saşe kullanıyorum..bunların üzerine geçmeme durumu olurmu? birde geçmezse gebeliğe ne gibi negatif olayı yansır bilgilendirirseniz sevineceğim teşekkürler

Selamlar,
şu normal doğumu baştan sona birisinin anlatmasını çok istiyorum.erkeklerin askerlik anıları gibi kadınlarında doğum hikayeleri hiç bitmiyor.ama nedense herkes kötü taraflarını anlatıyo.şu an 20 haftalık hamileyim ve doğum korkulu rüyam oldu..geceleri uyku uyuyamıyorum..sezeryan olmayı düşünüyorum.napıcam bilmiyorum.

Hülyacım 16 haftalıkken bebeğin cinsiyeti mutlaka belli olur...benim 12 haftalıkken belli oldu...inşallah sende öğrenirsin

Sevarcım. Öyle olması normal. Vücut zamanla alışıyor yeni durumuna. Ben de patlayacak gibiydim şimdi tık yok. Bu sefer de karnım patlayacak gibi :)

amnıosentez rısklı dıye bılıorum ben bugun banada dr um onerdı nasıl karar verdın buna bırde rısklerı neler bılgın varmı?ayrıca çok gecmış olsun

sanırım artık sen bunların hepsini atlattın.şimdi ben aynı şeyleri merak ediyorum.nasıldı doğum

birşey sormak istiyorum, ilişkimden beş hafta sonra idrar tesi yaptırdım ve negatif çıktı şu anda 8. hafta regl oldum ama hala hamile olduğumu düşünüyorum karnımda şişlik var ki normalde yoktu ve midem bulanıyor psikolojikmi onuda bilmiyorum kan veremediğim için de idrar testi yaptırdım,şuanda üzerinde görme oldu gibi hissediyorum sizce beş haftalıkken labarotuarda idrar tesinde negatif cıkınca sonuc kesin olurmu yoksa bir hata olmuş olabilirmi ve sekiz haftalıkken yarın falan tekrar eczaneden test almayı düşünüyorum bu durumda kesin sonuç çıkarmı, bilen cevaplasın lütfen

canım 8 haftalık diyorsun adet gününde neredeyse 1 ay geçmiş demek garip bir durum bence doktora görün ultrasonla bakıp kesin sonuç verebilir eger hamileysen bu kanamanın iki nedeni olabilir biri bazı bayanları vucutları bunu destekliyormuş yani günü gelince kanama oluyor bebege zararı olmuyor ama aşırı agrı varsa ki bende böyle oldu allah korusun düşük oluyor olabilir idrarda da bu nedenle çıkmamış olabilir benim bebegim 4. haftaya girmeden düşmüş normal adet olacagım tarihten 1 hafta sonra yani eger arada ögrenmemiş olsaydım adet günüm gecikti sanacaktım ve düşüğü öyle atlatacaktım çünkü normalde de çok sancım oluyor
tabi bur durumda olan çok insan varmış doktor böyle söyledi günüm geçti adetim geç geldi diye düşünüp kontrolsüz düşük yapıyorlarmış sonrada ALLAH KORUSUN parça kalıp bir dahaki hamileliğini engelleme riski var

korkutmak istemem seni ama acil bir doktora görün bence
sonucu da bildir olur mu? bizde faydalanalım bilmediğimiz o kadar çok şey varki :1no2:

mrb ılk ve son sorun uclu testımle ılgılı afp:0:67 hcg: 0.95 ue3:1.32 cıktı sonuclar sızce normalmı
yas rıskı906
tr.21 rıskı: 1:2193
trısomy 1810000
noral tup defekt10000
hesaplanmıs trısomy 21 rıskı coff off degerının altındadır bu deger rısksız bolgede bulunmaktadır. yardımların ıcın tesekkur ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…