Lütfen bana yardım edin :'(. Çok büyük bir hata yaptım ve deliler gibi sevdiğim kişiye kendimi feda ettim, sık sık kondom kullanarak ilişkiye girdik. En son ilişkimize 27 mayıs 2008 de oldu ve bundan yaklaşık 13 gün sonra 10 Haziran 2008 de adet geçirdim. Fakat bu adet tarihinden sonra bugüne dek hiç kanama geçirmedimHamile olduğum hissine kapılmış durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum çok tutumlu bir ailem var benim bu durumumu öğrenirlerse bu benimde aileminde sonu olur kimsenin yüzüne bakamam. İkimizde birbirimizi deliler gibi seviyoruz ama ne yapacağımızı bilemiyorum bu çocuğu mutlaka aldırmalıyız. Ailemden izinsiz dışarı çıkıp bi test yaptıracak kadar bile zaman bulamıyorum sürekli ailemden birileri yanımda, erkek arkadaşım internetten sürekli araştırma yapıyor lütfen bize bir akıl verin lütfen
Hamile kalan arkadaşlar şu sorularımı yanıtlar mısınız.
Nefes almakta zorluk çeken oldu mu ve bunu ne zaman fark ettiniz?
Bel ağrınız oldu mu ve rahatsız edicek boyutta mıydı?
Sol kasığa vuran ağrı geçici mi devamlı hafif bir şekilde mi?
Bebeğin rahime tutunma süreci 3 günmüş bilgisi olan var mı?
Teşekkürler. a.s.
cnm benimde öle kasık ağrılarım var bende çok istiyorum hamile kalmayı ama herseferinde test yaptığımda çift çizgi çıkıyor ama sonunda adet görüyorum bu seferde ümitlenmek istemiyorum inşallah hamileyimdir sanki bıçak saplanır gibi bi ağrı var ilk defa bu ay böle bi ağrı oldu inşallah ikimizde hamileyizdirMerhaba canım,ben yenıyım aranızda,benım adetıme 8,9 gun var ama bende kasık agrısı ozellıklede mıde bulantısı var kan testı yaptırmak ıstıyorum ama erken oldugu ıcın cıkmaz dıye endıselenıyorum.acaba gıtsem verırmı sonuc?
cnm benimde öle kasık ağrılarım var bende çok istiyorum hamile kalmayı ama herseferinde test yaptığımda çift çizgi çıkıyor ama sonunda adet görüyorum bu seferde ümitlenmek istemiyorum inşallah hamileyimdir sanki bıçak saplanır gibi bi ağrı var ilk defa bu ay böle bi ağrı oldu inşallah ikimizde hamileyizdir
canım aslında ben bırsey anlamadım kendımden pek.adetıme 8,9 gun var ama benım kasık agrılarım oldu,ozellıklede mıdem cok bulanıyor ama cıkartamıyorum bırdefa cıkarttım.bu benı suphelendırdı ama ben hep olumsuza yonlendırıyorum kendımı,kı uzulmyeyım sonucu ogrenınce dıye.var deyıpte cıkmamasından korkuyorum.Ya cok karmasık bıseymıs bu ınsan yasayınca anlıyor.hayırlısı Allah tan elbette.Ama bu belırtıler kafamı allak bullak edıyor.İnsallah guzel haberlerı verırız bırbırımıze,,
cnm benimde 8-9 gün var adetime ayyyyyyyyyy inşallah ikimizde hamileyizdir bende bu ay iki kere baş dönmesi ve bulantı oldu bide bıçak saplanır gibi ağrılarım var kasıklarımda acaba senden mücdeli haber bekliyorum inşallah bende sana veririm
Arkadaşlar, kürtajın yasal sınırının 10 hafta olduğunu biliyorum eğer hamileysem şuan 9 haftalık hamileyim ve ağustosun son haftası üniversiteye gideceğim, o zaman hamileliğim 12. haftaya girecek acaba o zaman kürtajı nasıl ve nerede yaptırabilirim ne olur yardım edin ne olur ilkveson arkadaşım lütfen :'( kafayı yemek üzereyim canımdan vazgeçtim tek derdim bu dertten kurtulabilmek bu çocuğu aldırabilmek :'(((
Arkadaşlar, kürtajın yasal sınırının 10 hafta olduğunu biliyorum eğer hamileysem şuan 9 haftalık hamileyim ve ağustosun son haftası üniversiteye gideceğim, o zaman hamileliğim 12. haftaya girecek acaba o zaman kürtajı nasıl ve nerede yaptırabilirim ne olur yardım edin ne olur ilkveson arkadaşım lütfen :'( kafayı yemek üzereyim canımdan vazgeçtim tek derdim bu dertten kurtulabilmek bu çocuğu aldırabilmek :'(((
cnm sen ne kadar sürelik evlisin.inşallah canım.Benim kasık ağrılarım durdu buaralar ama midem bulantımın durmuyo.Bırkac gun snr kan testı yaptırıcam.Kan testı kesın sonuc verebılıryor ya o nedenle.regl gunu gelmeden bıle verebılıyor.Burda ozel bır polıklınıge gıdıp sordum ve evet verıyor dedı.Devlet hastahanesınde cok kotu bır muamele gordum.Dahada gıtmeyı dusunmuyorum,zaten duygusallıgım ustumde sen nıye geldınkı gununmu gectı dıye bagırdı hemsıre,hamılelıkten suphelenıyordum ama benım o ankı asıl nıyetım bu agrılarımın usutme sebebı olup olmadıgını anlamak ıcın muayene olmaktı.kadına anlatamadım delı ettı benı.o zannedıyokı ben ılla gebelık testı yaptırcam dıye.ıyı tamam fişinı ver muayene ol dedı,aman kalsın ıstemıyorum dedım ve cıktım.Anlamıyorum neden boyleler.Sonucta karsındakı ınsan senden bırsey umuyor bır cvp almak ıstıyor.Neyse canım uzatmayayım daha ama cok ıstıyorum,kendımı sıkmıyorum ama yuregım sabırsızca atıyor bebek ıcın.Esıme;'Baba oluyosun aşkım'dıyecegım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Ya daha sımdıden karnımı sevmeye basladıoptum senı Şeniz
Bu durumdan dolayı arkadaşımı suçlamıyorum sonuçta bunun olmasını ikimizde istedik ve çocuk olma ihtimalilini sürekli aklımızda bulundurarak korunduk sürekli ama nasıl olduysa oldu işte ooffff offlütfen arkadaşlar sorunun çözümü hakkında yardımcı olunuz lütfen :çok üzgünüm:
Bu durumdan dolayı arkadaşımı suçlamıyorum sonuçta bunun olmasını ikimizde istedik ve çocuk olma ihtimalilini sürekli aklımızda bulundurarak korunduk sürekli ama nasıl olduysa oldu işte ooffff offlütfen arkadaşlar sorunun çözümü hakkında yardımcı olunuz lütfen :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?