Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

günaydın herkese
19 haftalık hamileyim. Dün doktor tetanoz aşımı 2 hafta sonra yaptırmam gerektiğini söyledi. Bulunduğum yerde sağlık ocağı bu işlemleri takip ediyor. Zaten aşıyı da orada yaptıracaktım
Fakat haftaya memleketim Ankara'ya gideceğim. Yıllık izne ayrılacağım. Acaba Ankara'da ki herhangi bir sağlık ocağı ya da oturduğumuz semtteki (Aydınlıkevler) sağlık ocağına gidip yaptırsam olur mu.
Ekstra bi şey yapmama gerek var mı?
Mesela sevk kağıdı götürmem gerekir mi? Ya da şu anda bulunduğum il dışında başka yerde yaptırmam mümkün değil mi?
Aşı için gerekli işlemler heryerde aynı şekilde mi yürütülüyor?
Bunların hepsini aslında doktoruma sormak isterdim ama maalesef kendisi bu konuya ilgisiz kalacağından sizlerden yardım bekliyorum..

bişey sorabilirmiyim
ben bi kaç kere test yaptım her seferinde iki çizgi çıktı ama biri diğerine göre daha az belirgindi ama herseferindede adet gördüm bunun nedeni nedir sizce? çift çizgi neden çıkıyorki

merhaba ilkveson ben 6 aylık evliyim korunmuyoruz ama hamile kalmıyorum doktora gittim hormon testi yaptı hormonlarımın sağlıklı olduğunu söledi.hamile kalmamam için hiç bi engel yokmuş.ama neden kalamıyorum

Merhaba canım,ben yenıyım aranızda,benım adetıme 8,9 gun var ama bende kasık agrısı ozellıklede mıde bulantısı var kan testı yaptırmak ıstıyorum ama erken oldugu ıcın cıkmaz dıye endıselenıyorum.acaba gıtsem verırmı sonuc?

Hamile kalan arkadaşlar şu sorularımı yanıtlar mısınız.

Nefes almakta zorluk çeken oldu mu ve bunu ne zaman fark ettiniz?

Bel ağrınız oldu mu ve rahatsız edicek boyutta mıydı?

Sol kasığa vuran ağrı geçici mi devamlı hafif bir şekilde mi?

Bebeğin rahime tutunma süreci 3 günmüş bilgisi olan var mı?

Teşekkürler. a.s.

Adet gecikmesinin dışında herhangi hamileliğe ilişkin belirtilerin var mı?
Ayrıca bi noktada çok şaşırdım test yapmaya aile fertlerinin yanından ayrılmamasından dolayı fırsat bulamadığını ifade etmişsin ee peki arkadaşım sık sık ibaresini kullanarak beraberliğe nasıl fırsat bulabildin kafam karıştı yani CADIARZU Ayrıca gebelikten emin olmanın tek yolu test yapman ve arkadaşınla nasıl fırsat bulduysan yine bir fırsatını bul ve bir an evvel bu belirsizliği son ver.Olaki gebelikle sonuçlanan bi test yaptın bundan sonrasında da beraber olduğun kişiye seni bu durumdan kurtaracak çözümü yapmak kalıyor.Ailesinide alıp seni Allahın emri ile istemek.Bu kadar çocuk özlemi ile dolup taşan insanlar varken senin gözün kapalı çocuğu aldırmayı düşünmek çok üzücü Allah hakkınızda hayırlısını versin ve inşallah hamile değilsindir :1no2:

selam,
7 aylık hamileyim ve konusurken bıle nefesım yetmıyor.5,5 aylık ken başladı halen devam etmekte
bel agrılarım çatı agrılarım rahatsız edecek boyutta var
soluma yattarken ve dönerken cok zorlunıyorum ınlıyorum resmen.
bebegın tutunmasının kac gun surduugu konusunda bilgim yok

cnm benimde öle kasık ağrılarım var bende çok istiyorum hamile kalmayı ama herseferinde test yaptığımda çift çizgi çıkıyor ama sonunda adet görüyorum bu seferde ümitlenmek istemiyorum inşallah hamileyimdir sanki bıçak saplanır gibi bi ağrı var ilk defa bu ay böle bi ağrı oldu inşallah ikimizde hamileyizdir

canım aslında ben bırsey anlamadım kendımden pek.adetıme 8,9 gun var ama benım kasık agrılarım oldu,ozellıklede mıdem cok bulanıyor ama cıkartamıyorum bırdefa cıkarttım.bu benı suphelendırdı ama ben hep olumsuza yonlendırıyorum kendımı,kı uzulmyeyım sonucu ogrenınce dıye.var deyıpte cıkmamasından korkuyorum.Ya cok karmasık bıseymıs bu ınsan yasayınca anlıyor.hayırlısı Allah tan elbette.Ama bu belırtıler kafamı allak bullak edıyor.İnsallah guzel haberlerı verırız bırbırımıze,,

İlk ve son Rumuzlu arkadaşıma.s benimde size bir sorum olacaktı;benim2 çocuğum oldu bunları mecburen sezeryan doğum yaptım (kemiğim dar denildi ve normal doğum yapamadım)şimdi 3.bebişime hamileyim acaba bu bebeğimi epidural yolla normal doğumu deneyebilirmiyim bir sakıncası olurmu merak ediyorum sezeryan sonrası iyileşmek çok zor oluyor çünkü şimdiden teşekkür ederima.s.

cnm benimde 8-9 gün var adetime ayyyyyyyyyy inşallah ikimizde hamileyizdir bende bu ay iki kere baş dönmesi ve bulantı oldu bide bıçak saplanır gibi ağrılarım var kasıklarımda acaba senden mücdeli haber bekliyorum inşallah bende sana veririm

inşallah canım.Benim kasık ağrılarım durdu buaralar ama midem bulantımın durmuyo.Bırkac gun snr kan testı yaptırıcam.Kan testı kesın sonuc verebılıryor ya o nedenle.regl gunu gelmeden bıle verebılıyor.Burda ozel bır polıklınıge gıdıp sordum ve evet verıyor dedı.Devlet hastahanesınde cok kotu bır muamele gordum.Dahada gıtmeyı dusunmuyorum,zaten duygusallıgım ustumde sen nıye geldınkı gununmu gectı dıye bagırdı hemsıre,hamılelıkten suphelenıyordum ama benım o ankı asıl nıyetım bu agrılarımın usutme sebebı olup olmadıgını anlamak ıcın muayene olmaktı.kadına anlatamadım delı ettı benı.o zannedıyokı ben ılla gebelık testı yaptırcam dıye.ıyı tamam fişinı ver muayene ol dedı,aman kalsın ıstemıyorum dedım ve cıktım.Anlamıyorum neden boyleler.Sonucta karsındakı ınsan senden bırsey umuyor bır cvp almak ıstıyor.Neyse canım uzatmayayım daha ama cok ıstıyorum,kendımı sıkmıyorum ama yuregım sabırsızca atıyor bebek ıcın.Esıme;'Baba oluyosun aşkım'dıyecegım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Ya daha sımdıden karnımı sevmeye basladı optum senı Şeniz

arkadaşım ben ıkı gundur okuyorum mesajlarını,oncelıkle gecmıs olsun,ama ıkı dk.lıkta olsa hıcmı tek kalamıyorsun bı eczaneye gıdıp test almak ıcın?pc nın basında nasıl tek kalıyosun sonucta bunları yazarken kımse yoktur yanında.kı koskoca kızsın unıv.senı tek yollayanlar ordamı tek bırakmıyolar?sence kurtaj herseyı cozecekmı?senın erkek arkadasınla evlenebılecegıne daır ne garantın varkı?kı ınsallah sonunuz evlılık olur.ama eger olmazsa bu mesele elbet bırgun ortaya cıkacak.Senı yadırgamıyorum arkadasım yanlıs anlama ama anlamadgım tek nokta ne bılıyomusun,erkek arkadasımla bız ılıskıye gırıyorduk dıyosun,yanı bunu bılınclı yapıyodunuz,bıranlık boslukla olmus bırsey degıl,pekı basına boyle bısey gelebılecegını hıc dusunmedınmı,bak neguzel okuyorsun aılen sana bu ımkanı tanımıs destek cıkmıs,akıllı bı kızsın emınım,ama bu konuda nıye bukadar zayıf oluyosunuz,evlı ınsanlar bıle bebek dusunmezken kazara bebek sahıbı olabılıyolar,aklına hıcmı gelmedı?bak bız burda butun arkadaşlarım bebek ıcın kıvranıyoruz,senın benım bundan kurtulmam lazım demen kendı adıma soyleyım zoruma gıdıyor.Anlıyorum zor durumdasın ama dusuncesızlıgının cezasını cekıyosun.Bana kızma arkadasım,dost acı soyler.Allah yar ve yardımcın olsun,ınsallah bebısın yokturda,hem sen rahatlarsın hemde o bebegı oldurup o buyuk gunaha gırmezsın.Bence bundan snr erkek arkadasınla evlenme planlarını erkene al,daha cok gec olmadan.Kendını yanlız hısetme,bız senı yadırgamıyor sadece kızıyoruz,enazından bneım ıcın bu boyle.hoscakal...

arkadaşım belki kızacaksın ama sen o bebeği aldırmanın yoluna değilde evlenmenin yoluna bak. erkek arkadaşın seni gerçekten seviyosa bu duruma bi çare bulabilir bence.bak kürtaj yaptırdığında ilerde hiç çocuk sahibi de olamayabilirsin allah korusun.hem evlenmeden ilişkiye girerek seni zor durumda bırakan bi erkek arkadaş ne kadar güvenilir olur onu bilmiyorum.bi arkadaşın aracılığıyla bi test al en kısa zamanda öğren hamile kalıp kalmadığını.kib inşallah değilsindir.

cnm sen ne kadar sürelik evlisin.

Canımcım şimdi herşeyi boşver ve eczaneden başka bişey alma bahanesiyle git test al dışarda paketinden çıkar at.. tek bir çubuk vede damlalığı zaten. WC ye git yap testini sonra orda bırakma sakın.. Hem belki havalardandır. Ankaradan gelmişsin belki mekan değişikliğindendir. Bence hamile değilsin balım korkma.. Hadi git test al..

tmm sıkma cnını adet gecikmesi dışında başka bi belirti varmı normalde hiç adetin gecikmedimi ilk defamı mı böle oldugöğüslerinde sertlik ağrı falan varmı çünkü arkadaşlarımda bu gibi belirtiler olmuş baş dönmesi bulantı tabi herkezin farklı oluyomuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…