Canım bu belirtiler gebelik olduğunu düşündürüyor tabii fakat bunu adet belirtileriyle de karıştırıyor olabilirsin. Öncelikle ilk yapman gereken test ve eğer gebelik varsa hemen önlemini almak için doktora başvurmalısın.Bu arada eşin kendisi korunuyorsa bunu korunma yöntemi olarak görmemelisin.
ilk ve son merhaba benimde merak ettiğim şeyler var netliğe kavuşturursan minnettar olucam.Ben 3 yıllk evliyim ve son dört aydır korunmuyoruz,hep eşim korundu ben hiçbir ilaç kullanmadım ama hamile değilim.Acaba birlikteliğin çok gerçekleşmesi hamile kalmaya etki edermi?nedenini bilmiyorum belkide vücudum yeni alışmaya başladı bu yeni duruma neler yapmalıyım doktora gitmedim henüz.adet döngüm normal 28 günde bir hamile kalma sanşını arttıracak önerilerin varsa aktarırsan çok sevinirim.6 aya kadar durumumda bi değişme olmazsa doktora görünmek istiyorum ama alltan muayene beni ürkütüyor.Acaba bunun başka bi tekniği yokmudur? Cevabını merakla bekliyorum lütfen alıntı ile cevapla şimdiden teşekkür ederim.
merhabalar..başınız epey ağrımıştır ama benimde naçizane bi sorum olacaktı size..32 haftalık hamileyim,iki gündür hiç geçmeyen azalmayan ancak çok şiddetlide olmayan ince bir sızı şeklinde karın ağrısı çekiyorum.bugün dayanamayıp doktoruma gittim oda tit ve kan tahlilleri istedi,sonuçlarımın normal çıktığını bu karın ağrısının erken doğum belirtisi olduğunu söyleyip hastaneye yatış yaptırttı.celeston ampul-preper ve isopton adlı 3 kalem ilaç yazdı.ama ben pek güvenmediğim için ne hastaneye gidip yattım nede ilaçları aldım.ultrason muayenesi yapıp bebeğin normal olduğunuda söyledi.herhangi bir şekilde vajinal muayene yapıp açıklığa bakmadı,zaten kanamam da hiç olmadı.ama ilaçları almadığım içinde biraz endişeliyim.sizin fikrinizi almak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevineceğim..
merhaba ebe hanım
ben size daha öncede yazmıştımgeçen ay düşük yaptım prezervatifle korunuyorum diye
düşüğüm 23 ekimde gerçekleşti kanamam 25 ekimde başladı şu an tam bir ay geçti hala adet olmadım kürtaj olmadım düşük kendi kendine gerçekleşti ve ben 28 günde bir düzenli adet oluyordum
dün idrar testi yaptım negatif ama adet belirtim yok ilk gebeliğimde adet günümden 2 gün önce çizgi çıkmıştı bu sefer negatif sol göbek kısmımda agrı var ve sanki hareketlenme hissediyorum göğüs uçlarımda da 2 gündür koyulaştı sürekli tatlı ihtiyacım var ki pek sevmem ayrıca dün şalgam suyunu şişeyle içtim durum garip geldi bana bile :) sizce hamile olmam mümkün mü?
mrb sız korundugunuz haldemı hamıle kaldınız.bende oyle korunuyorum ve kesınlıkle cocuk yasak.nasıl kullanıyorsunuz bılgı verırmısınız lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?