Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilkveson sana çok teşekkür ederim.akşam haberlerini bekleyeceğim.allah kalbinden geçen tüm güzellikleri sana yaşatsın.

sevar.inanki çok kötü bir soru sordun.nasıl anlatayımki şimdi sana.dawn sendromu ikili ve üçlü testlerde BELLİ OLMAZZZ.2-amniosentes yapılır yani karnından bir iğneyle girilip amnio denilen bebeğin içinde yüzdüğü sudan bir miktar alınır kromozomları sayarlar bu dönem 3-4 hafta sürer bu tahlilin sonuçlanması.3-diyelimki amniosenteste 46 kromzom çıktı bebeğin SAĞLIKLIDIR.4-AMA EĞERKİ 47 KROMOZOM YANİ DAWN SENDROMU KESİNLEŞTİĞSE işte burada iş sana düşüyor bu hastalığın maalesef tedavisi YOK.20 HAFTALIKTA GEBE OLMUŞ OLUYOSUN TABİ BU BEKLEME SÜRECİNDE.YA BEBEĞİ KABUL EDECEKSİN YADA MÜDAHALE İLE SUNİ SANCI VERİLEREK NORMAL DOĞUMLA BEBEĞİNİ ALDIRACAKSIN AMA UNUTMA BEBEĞİNİ BU YOLLA DOĞURURKENDE BEBEĞİN HALA KALP ATIŞLARI DEVAM EDİYOR YANİ DAWN SENDROMLU BEBEĞİN DIŞARIDA 1 SAAT KADAR YAŞAYIP ÖLÜYORR.ÇOK ŞAHİT OLDUM VE AKLIMA GELİNCE ÜZÜLDÜM (( SAYGILAR

ilk ve soncum ben biyopsi yapılırken hamileymişim kan testi yapıldı ama çıkmadı testte biyopsi oldum 1 ay sonraya leep için gün verdiler oarada adetim gecikti bi yandan narkoz almışım zaten biyopside o bi yana doktor cın 3 çıktı biyopsi sonucu zamanımız yok gebeliğe izin verirsem rahimin büyümesiyle hastalık ilerler kansere döner zaten hiç zaman yok dedi ve alındı

27 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yıl myrolon la korundum sonra 2006 nisanda hapı bıraktım ağustosta gebelik planlıyordum doktor kontrolüne gittim smearler şüpheli çıktı bugünlere kadar geldim ocakta leep geçirdim nisan sonu kont vardı doktor çok iyi iyileştiğimi söyledi leepli yerin smearlerimde temiz çıktı bu ay ilk denememi yaptım umutluyum yatıyom kalkıyom tuttumu diye düşünüyorum çok takmış durumdayım en son 12 mayısta adet gördüm 20 mayıs riskli günler başladı acaba tuttumu geçen sefer bu şekilde olmuştu çünkü 8. gün bi kere olduk tuttu umarım bu ayda öyle olur

ezgi kanaman hapı unuttuğundan dolayı vücüdün sana bir tepkisi vücut kendini hapın olmadığı zzamanlarda adet görmesi gerektiğine şartlandırmış sende hapı unutunca adet görür gibi olmuşsun hapı yutuncada kesilmiş.kistlerin adetle birlikte sökülecek merak etme bu hapı ne kadar daha alman gerektiğini söledi dr

ilkveson benim adet tarihim 15 mayıs dün bana 1 ile 6 haziran gebeliğin daha aktif olabileceğnide söylemiştin ama benim takvim hesabına göre 24-29 mayıs ovulasyon tarihim oluyor.

izmir normalde en tehlikeli günün ayın 25-26 sıdan sonra başlıyor ama bünyeden bünyeye fark ediyor bazen.bu kadar kafana takma sen zaten doğurgan birisin takacak bişiy yok.tam tersine keyfine bak korunmasız günlerin.şimdi beni iyi dinle 1-bir iki gün ilişkiye girmeyin ki spermler (azgın boğa gibi olsun)hareketli olsun.2-ilişkiye girdikten sonra yataktan kalkmadan ayakalrını duvara yasla 15-20 dakka böle kal.saygılar.benzetme yaptım ama daha iyi anla diye.

kızlar son adet tarihinizin il gününe yani 15 mayıs ise başlama tarihi ve 20 mayısta bitiyorsa adetin.ve kaç gün sürüyor mesela 26 gün sürüyor.o zaman 15 mayısa 13 ekleyin 28 ediyor ve birde 19 ekleyin yani 15+13 ve 15+19 bu tarihler arası ovülasyon olur.birde şunu söleyeyim diyelimki 28 mayısatn önce ilişkiye girdin bir daha girmedin ve hamilesin.bunuda şöle söleyeyim spermler rahiimde tam 5 gün canlı duruyorlar.anlatabildimmi güzeller.

çok teşekkür ederim onu duymuştum ondan gün aşırı deniyoruz güldürdün beni allah ta seni güldürsün öpüyorum yanaklarından.

ilkveson dün bi soru sormuştum cevabı alamadım benim ilk düşükte yaşadığım stres çok fazlaydı işyerinden dolayı eğer yeniden hamile kalırsam aynı stresi budefa çekebilirmiyim bilmiyorum sence gebelik olduğunda işden ayrılmalımıyım ben öyle düşünüyorumda stresin etkisinden dolayı gebelikte panik atak oluyorum ağır geliyor ve bebeğe yansıyor. ama hayat şartları işte tek maaşla geçim biraz zor işden dolayı geçinicem diyede bebeğime tekrar aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum doğru bi kararmı aceba

işim masa başı ama üretimden sorumluyum dolayısı ile işletmeyede iniyorum ama sorun işden değil müdürden kaynaklanıyor bayan demiyor yanımda çok küfür ediyor ve olur olmadık şeylere bağırıyor söylediği şeyi yaparız sonra inkar edip kalp kırıyor yani her türlü suçlusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…