Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilkveson canım benim adet düzenliğim şu eğer düzensizlikse 3 gün öne atıyordu adet günüm.ve şu son iki aydır regl olmadan 3 gün önce kahverengi geliyor sonra regl günümde normal kan geliyor.ayrıca gögüslerim sanki daha dolgun ve biraz hassas.

Adonis Hemen Biraktin Değilmi Bak Bu Hap Bira Ağir Bir Hap.bu Hapla Hamile Kalirsan Bebekte Sakatlik Oluşma Ihtimali Var.her Ne Olursa Olsun Hangi Yöntemi Kullanirsan Kullan Biraktiktan Bir Ay Sonra Gebe Kalman Için Vucut Bir Program Hazirlar Yani Hemen Hazirlamaz.bu Ay Olmazsa Birdahaki Ay.geçmiş Bölümlerde Sanami Anlatmiştim Acaba Ilişkiye Girmeden önce Yapilacaklari Hatirlayamadim.

evet bana anlatmıştın hapın son olarak 13 nisanda kullandım nisan 16 da adet gördüm hapdan sonrada 15 mayısda adet oldum

arkadaşım acil cevap verebilirsen beni çok mutlu edersin.bugün ikili teste gidiyorum ya önerin içinde ayrıca teşekkür ederim bu arada.acaba aç veya tok farkedermi.kafama takıldı şimdiden teşekkür ederim sana.

ve bu ay gebe kalırsam bu gecen zaman hapın etkisini azaltmış olurmu bu bahsettiğin sakatlıkların oluşma ihtimali varmı biraz dahamı bekleyelim

NİMETİLKER.1-DOĞUM AĞRILARINI ŞÖYLE ANLARSIN KARNIN BETON GİBİ SERTLEŞİR VE 1-2 DAKKA BÖLE DURUR SONRA YUMUŞAR BELKİDE SEN BUNU AĞRI OLARAK HİSSETMEZSİN YANİ AĞRI BELKİDE OLMAZ AMA DOĞUMA HAZIRLIK İÇİN RAHİM BUNU YAPMAYA BAŞLAR DOĞUMDAN 1-2 HAFTA ÖNCESİNDEN.AMA DOĞUM VE ACILMA ŞÖLE OLUR EVDESİN DİYELİM VE BELİNDEN KASIKLARINDAN AĞRILARIN OLUYOR ÇOK HAFİFTE BİR KANAMAN BELKİ OLUR BELKİ OLMAZ(NİŞAN DENİLEN)BU AĞRILAR 5 DAKKADA BİR GELMEYE BAŞLARSA 1-2 DAKKA UZUN SÜRERSE ANLAKİ DOĞUM BAŞLADI 2-DOĞUMDA EPİZYO AÇILIR DİKİLİR BUNLARI SEN DUYMAZSIN(EĞER İYİ BİR HASTANE İSE)DİKİŞLER KENDİLİĞİNDEN VUCUT TARAFINDAN EMİLİR 7-10 GÜN İÇİNDE.SANA DR LARIN BATİCON YADA RİVONOL VERECEKLER TAHARETLENMEN İÇİN.DİKİŞLERİNİN AÇILMAMASI İÇİN KESİNLİKLEEEEEEEEEEEEKABIZ KALMA SULU ŞEYLE YE KURU KAYISI VS.DOĞAL BESLEN YAPAY BESLENME.3-RAHİM KENDİNİ 40 GÜN SONRA TOPLAR AMA KARNINDAKİ YAĞLARI ARTIK EMZİRME DÖNEMİN BİTTİKTEN SONRA REJİMLE ATARSIN ANCAK TAKINTI YAPMA KİLOLARINI SEN ÇOK YÜCESİN BİR ANNESİN KİLOYU HERZAMAN VERİRSİN AMA ANNELİK DAHA ÖNEMLİ DİYE DÜŞÜN.40 GÜNÜN DOLUNCA İLİŞKİ SERBEST.4-BEN ŞAHSEN TAVSİYE ETMİYORUM BELİMDEN İĞNE VYRACAKLARINI GÖRÜNCE TÜYLERİM KALKIYOR AYAĞA,%1 FELÇ DURUMU VAR BEN BUNU GÖZE ALAMADIM EPİDURALLİ DOĞUMDA.AKLINDA BAŞKA SORU VARSA SOR CANIM .saygıalr

onetimes.herşey normal giderse o üniteye gerek yok.ama beni düşündüren şuu eğerki bebeğin sen sancı çekerkene anne karnında kakasını yapar ve buda akciğerleerine giderse MUHAKKAK bir ünite ŞART.diyorum ya bunu ancak doğum anına bilebiliriz.bence üniteli bir yere git derim.ama sevk edilecek yer yakınsa sen bilirsin.şunuda söleyeyim ALLAH korusun böle bir durum olursa ben bebeğimden ayrı bi hastanede duramam.anlatabildiimmii.illaki kakasını yapacak demiyorum ama kendini hazırla herşeye .ÖNCE SAĞLIK

çok teşekkür ederim ilk ve son. Sayende bilgi açlığımız gideriyoruz. Doktora gititğimzide genelde bebği göreceğiz diye ehyecandan aklımıza takılan soruları sormayı unutuyoruz. sayende kafamıza takılan bişey olmayacak herhalde

ilkveson canım benim adet düzenliğim şu eğer düzensizlikse 3 gün öne atıyordu adet günüm.ve şu son iki aydır regl olmadan 3 gün önce kahverengi geliyor sonra regl günümde normal kan geliyor.ayrıca gögüslerim sanki daha dolgun ve biraz hassas.birde son adetim den 1 gün önce beta hcg yaptırmıştım değeri 7 dedi laborant.ama daha sonra işte bu kahverengi den sonra normal adet oldum.
ilgin için şimdiden teşekkür ederim

Adonis Bu Hapi Unut Birktin çünkü Artik.meraklanma Zamana Birak Herşeyi.inş Ben Umutluyum Ama Denilenleri Yap.hani Daha önce Dediklerimi Sana.şimdi Müsaadenizle Acil Işim çikti 3 Saat Sonra Dönerim Tekrar .saygilarimla

ilkveson sana çok teşekkür ederim.akşam haberlerini bekleyeceğim.allah kalbinden geçen tüm güzellikleri sana yaşatsın.

kimse konuşmuyor galiba ilkveson öyle güzel cevaplar verdiki hepimizn sanki soruları bitti

selam ilkveson
önce hepimizi bilgilendirdiğin ve bunu gerçekten karşılıksız yaptığın için teşekkürler Allah razı olsun senden
ben ilk dr'a benim hesabıma göre 7 haftalıkken gittim devlet hastanesiydi çok ilgilenmedi test yaptırıp hamilesin dedi sadece benim zorumla ultrasonla baktı ve gebeliğin daha çok küçük belli belirsiz (21 mart son adet tarihim)beta hcg yaptırabilirsin ama onuda burda yapmıyorlar dedi
ben 10 gün önce başka bir dr nöbetinde tekrar gittim kese görünüyordu ama o da dediğim tarihten küçük olduğunu gebeliğin gelişmeyebileceğini bir hafta sonra tekrara gelmemi ve bana verdiği ultrason resmini göstermemi söyledi ve ben şimdi gitmeye korkuyorum
yine gelişmemiş olabilirmi
gelişmeseydi şimdiye kadar düşük olması gerekmezmiydi
haftaya gitsem yumurtlama zamanı geçte olsa bebiş görülürmü
yanıtların için şimdiden teşekkürler

ilkveson seni çok merak etmeye başladım herşeyden önce nick in bile anlamlı ilk ve son ayrı bi anlamı vardır. birde hayat çok acımasız gibi başlıkların var senin gibi tatlı insanları seven biri çok incitildi galiba yada bana öyle geliyor

ilk ve son merhaba bitanem ben kürtajdan sonra folikasit ilaclarini birakmadim gene aliyorum cünkü oglum icin tekrar deniycem oglum cok istiyordu piskolojisi cok bozuldu ama ben cok korkuyorum gene aynisini yasarim diye ama napim bir sans daha vercem kendime ama ben beklemek istemiyorum hemen yapsam negibi tehlikeleri var sence inan almanyadayim ama burda kimse birsey bilmiyor sen benim en zor durumumda iILAC gibi geldin cok sagol canim bana cevap yazarsan sevinirim

Vera 8 Haftalik Hamilesin şu An.keseyi Görememesi öncelikle çok Ilginç.sana Kalp Atişlarini Dinlettilermi_??artik Kalbi çalişiyor Bebişinin.devlet Hastanesi Yerine özel Bir Kliniğe Gitmeni Tavsiye Etsem Acaba çokmu Kaba Olurum.çünkü Devlet Hastaneleri Hiç Ilgilenmiyor Cidden.dünya Menfaat Dünyasi Bitanem.tavsiyem özel Bir Muayenene Haneye Git Ama 4 Boyutlu Ultrasonu Olsun.kese Görünür Hatta Içindeki O Kuru Fasulyeye Benzeyen şeker Yavrunda Görünür.umarim Herşey Yolunda Olur.ben Umutluyum Senden.çünkü Eğe Bebişin ölmüş Yada Gelişmemiş Olsaydi çoktan Seni Zehirlerdi.kanaman Falan Yok Sanirim.bulantilar Ne Alemde

Diloş öncelikle Biraz Zaman Taniyin Kendinize Ailece.biliyorum Büyük Yikim Oldu.ha Canliykene Ha Karninda Ne Farkederki ölüm Hep üzücüdür.ama Biraz Zamana Yayin.sende Sağlikli Düşünemiyorsun Daha.bu Psikoloji Ile Bence Olmaz Biraz Daha Zaman Sağlikli Düşünce öneriyorum.ama Gebe Kalirsin Tekrar Ve Ayni şeyi Yaşamazsin.daha Dikkatli Olacağini Biliyoyorum Ben Senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…