Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

canim ilk ve son geldinmi neolur bana cevap yaz vaktin varsa malesef gene is vaktim geldi simdiden sagol canim

folikasit ilacina devam edimmi hemn kalirsam zarar olurmu sence bebege yardim et senin bilgine cokkkkkkkkkkk ihtiyacim var ve seni cok tanimak isterdim

Adonis Canim Evet Hep Ilkveson Dedim Insan Aciyi Yaşarkene Yada Yaşatmişsa Ilkveson Olmali.hata Yapmişsa O Hata Ilkveson Olmali.ben En çok Dürüstlüğümden Dolayi Ve Siyasilerin At Görüşlerinden Dolayi Diyar Diyar Gezdim Sürgünde.ne Doğusu Ne Batisi Kaldi.işime Olan Aşkim Hiç Bitmedi.sağlikli Annele Sağlikli Bebekler Ve En çokta Bebeğinin Olmasini 4 Gözle Isteyen Annelere Yardimci Olmak Istiyorum.başka Amacim Yok.ha Geçmeden Edemeyeceğim Yardimci Olurkene çook Mutlu Oluyorum.huzurla Doluyor Içim.adonis Hayat çok Zorluklarla Geçti Benim Için çok şükür Mutluyum şimdi.eşimin Küçük Bir Dükkani Var Ben Memurum 9 Aylikta Oğlum Var.ama Doğumuna Yardimci Olduğum Bütün Bebeklerde Benim çocuğum Gibi.onlara Olan Sevgimi Ancak Böle Anlatabildim.kusur Ettiysem özür Dilerim

Diloş Ne Zaman Olmuştu Bu Düşük?????DİLOŞ FOLİC ASİDE DEVAM ET BİŞİY OLMAZ.SEN İŞİNE GİT CNM BEN HEP BURADAYIM.FOLİC ASİTİ AKSATMADAN KULLAN AMA.SAYGILAR

canım çok teşekkür ederim klavyene sağlık beni çok rahatlattın
10 gün önce kese göründü ondan önceki hafta görünmemişti umarım haklısındır
umarım sağlıklı bir bebeğe sahip olabilirim
ilk çocuğum olmasada çok endişeleniyorum

ilk ve son merhaba ben daha önce 2 düşük yaptım 2 düşüğümün ardından adetlerim düzensizleşince dkr yumurtalıklarımda milimetrik kistler olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi desolett adı yanlız 2 ci ayım ve bi 3 gün hapı alamadım ve şu an gögüslerim acıyor acaba hamile olabilirmiyim beni bilgilendirirsen çok sevinirim(hapı nisan ayında kullanmaya başladım bu 2 ci ayım daha ve mayısın 4 ünde adet görmüştüm daha adetime nerdeyse 10 gün var)

vera ilki sonu yok hepsi ayrı tatlı gebeliğin.bak bu gebeliğinde daha bilinçlisin.ALLAH yardımcın olsun cnm.arkadaşlar siz yazın ben 20 dakkaya kadar geliyorum.

canim daha cok yeni 15 gün oldu kürtaj olali ama cok iyiyim kanamam hic olmadi bebek 12 haftalikti

ne bulantım var ne kanama şükür
özele gidecem ama çok küçük bir ilçede yaşıyorum güvenilir bi klinik yok 2 saatlik mesafede ıspartaya gitmem lazım oğlumda okula gidiyor o yüzden gidemedim kalp atışı falan dinletmediler zaten hastanenin ultrasonu da iyi değil sanırım tavsiyene teşekkürler ilginede

ilk ve son merhaba ben daha önce 2 düşük yaptım 2 düşüğümün ardından adetlerim düzensizleşince dkr yumurtalıklarımda milimetrik kistler olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi desolett adı yanlız 2 ci ayım ve bi 3 gün hapı alamadım ve şu an gögüslerim acıyor acaba hamile olabilirmiyim beni bilgilendirirsen çok sevinirim(hapı nisan ayında kullanmaya başladım bu 2 ci ayım daha ve mayısın 4 ünde adet görmüştüm daha adetime nerdeyse 10 gün var)

sevgili ilk ve son bende bir soru soracağım ocakta leep işlemi geçirdim ondan önce bi hamileliğim oldu ama leep yapılması gerektiği için sonlandı doktor bu ay deneyebileceğimi söyledi 26 günde bir adet görüyorum 8. gün tehlikeli dönem başlıyo tutacağından çok umutluyum leep olmuş olmam yada tutacak diye şartlanmam olmasına engel olurmu acaba birde insanın baş dönmeleri ne zaman başlar gün geçmeden başlamsı mümkünmü ki

ezgi bazı doğum kontrol haplarının yan etkileride böle oluyor.gerçi senin kullandığın hafif bir hap.peki 3 gün alamadım yazmışsın ilişkiye girdinizmi bu dönemde.??

tama canim sagol doktorumda dedi ama ben senden duymak istedim bide burda 2 arkadasim 40gün sonra hamile kaldi ve cok saglikli bebekleri var simdi o yüzden sormustum sana sagol bitanem

hapı almadığım günler girmedim ama hapı mayısın 11 12 13 cüncü günleri alamadım mayısın 18 inde ve 20sinde ilişki oldu canım

diloş rahimin kendine gelmesi gerekir.bu süre de tabi korunmanı tavsiye ediyorum prezervatif gibi geçici korunma yöntemleriyle.saygılar

--------------------------------------------------------------------------------

hapı almadığım günler girmedim ama hapı mayısın 11 12 13 cüncü günleri alamadım mayısın 18 inde ve 20sinde ilişki oldu canım

ilk ve son bir sorum daha olacaktı. ikili testin ve üçlü testin sonucunda Allah korusun çocuğun down sendromu olma riski çıkarsa tedavi imkanı varmı yoksa bebeği hemen alıyorlarmı?

peki bu hapı unuttuğun günlerde kanaman oldumuki??sen yinede hapa devam et.çünkü göğüslerdeki hassasiyetin sebebi büyük ihtimal hapın yan etkisi gibi görünüyor.zaten hamile kalsanda bu hap bebeğe zarar vermez gebe olup olmadığını adetin gecikmesinden 3 gün sonra kesin anlarız.saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…