Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ne ile korunmuştunuz peki.ayrıca prolaktinde şart değil göğüsten süt gelmesi.adet düzensizliği ve sonradan olan az kanmada işareti.google yaz prolaktin diye daha açıklayıcı bilgi bulursun.

ilkveson cevabın için çok teşekkür ederim ben iki aydan beri kendi kararımla folic plus kullanıyorum yalnız akşam yemeklerinden sonra günde 1 tane alıyorum daha hamile değilim günde 3 tanemi kullanmam gerek?teşekkür ederim

tam anlamıyla kanama sayılmaz yapışkan afedersin sümüksü bir akıntı kahverengiyle pembe arası.2 gün sürüp geçiyor öyle ped kullanılacak kadar değil özellikle tuvalete girdiğimde oluyor

ilkve son aramıza katılıp bize faydalı bilgiler verdiğin için binlerce teşekkür.2 yıldan beri korunmuyoruz.eşimde ve bende bir sorun yok diyorlar.doktor hormon testi istemişti.testi yaptırdım ve sorun çıkmamıştı ama bu sitede hormon testinin adetin 3. günü yapılması gerektiğini okudum.benimki ise öyle adetli falan değilken herhangi bir günde yapıldı.benim sana sorum yaptırdığım hormon testinin sonuçlarına güvenebilirmiyim yoksa yenidenmi yaptırmalıyım??

Merhaba ilkveson.İlgin için teşekkürler..Bende 9 ay önce spiral taktırdım..Çok enfeksiyon oldu..Doktor tavsiyesi ile antibiyotik ve fitil kullandım..Son zamanlarda da hasta olmadan 10 gün önce içimde bir sızı,ağrı oluyor ve belimde şiddetli ağrı oluyor..Yine enfeksiyon olabilir mi?Spirali de çıkarttırmayı düşünüyorum..Taktırdığım günden beri çok sıkıntı yaşadım..Çıkattırmak zor oluyor diyorlar..Bu konuda da bilgi verirsen sevinirim..Şimdiden teşekkürler..

ilk ve son ana birşey sormak istiyorum dün doktora gittim bir parmak açılmış dedi bir parmak kaç santim ediyor

ilk ve son günaydim bitanem dediklerini uyguluycam 3 ay koruncam ama dün is yerinde cok kötü hastalandim bir bas agrisi ve asiri mide bulantisi bas dönmesi yasadim korkuyorum simdi kürtajin 10uncu günü demistim sana ya iliskiye girdim diye ya hamile kaldiysam naparim bana akil ver güzelim ha bu arada senin bagimlin oldum ya illa gircem nete senin yazilarini okuycam öyle rahatliyorum napim canim ya

diloş bende senin gibi oldum kürtajdan sonra 3 ay korunmam gerekliydi 1 hafta sonra aynı durumu yaşadım daha sonra korunduk vucuddaki hamilelik belirtileri hemen kaybolmuyor bence rahat ol tabi ilkveson un vereceği cevap daha bilinçli ve güzel olur.

özgün folic i günde 1 olarak biliyorum bende ama dr una danışırsan daha sağlıklı bir çözüm olur.benim dr um günde bir kullan demişti.prospektüsündede günde 1 diyor

erguvan sen genede testleri bir yaptır bakalım.test olmadan bişiy söleyemem.ama az bi miktar diyosun acaba geçmiş zamanda mantar enfeksiyonu(kaşınma,peynir kesiği akıntı)varmıydıki

karamio.bence bir daha yaptır ve adetinin 3.günü yaptır bakalım ne çıkacak.sende akıntı falan varmıydı???yada herhangi bir şikayet??

gülfuren sızı ve ağrı diyorsun.belindede ağrı.bunlar çokmu şiddetli oluyor.eğer olmuyorsa antibiotik tedavisi için tekrar başvur druna.çünkü en iyi korunma yöntemi spiral.adetlerinin arası kısaldı.adet günün uzadı miktarı fazlalaştımıııı?????????????alıntı ile cvp verirsen sevinirim

ilkveson bende folic plus ı günde 3 defa alıyorum ve sabahları 3 ünü birden alıyorum çünki öyle yazıyordu ya 3 öğünde bir adet yada 1 defada 3 adet

tuğbaer.bir parmak 1 cm demektir.buda bugünlerde karnında sertleşmeler olduğu ama ağrın olmadığını gösteriyor.38 haftadan sonra böle açılmaları artık kabul ediyoruz.kanama görürsen çamaşırınde muhakkak dr una git ağrın olmasa bile.bavulunu hazır tut.bebek için ayrı bir küçük çanta yap ebeye vermek için.aşırı hareketten sakın.karnındaki sertleşmeler devam ediyormu???

diloş, ben de 19 nisanda kürtaj oldum ama halen regl olmadım, ben de 15 gün sonra birlikte oldum bi de geçen cuma oldum. dün inanılmaz bir ağrı girdi karnımın alt tarafına ve kasıklarım ağrıyo. korkuyorum umarım bi şey olmaz...benim bildiğim hamileleikte çıkan hormonlar 20 günden sonra iniyomuş ama senin yaşadıklarının hormonlarla alakalı mı anlayamadım, ilk ve son daha iyi bilir. ama bence hamile kalmış olabilirsin, yumurtlaman başladıysa olabilir.... öyle de olsa korkma... hayırlısı...adonis sen ne zaman regl olmuştun kürtajdan sonra?

diloş :))) herzaman beklerim seni burda görmek güsel.merak etme o belirtiler belkide mide şikayetinden dolayı olabilir.yada ishal belirtiside diyebiliriz.ama endişe duymana gerek yok kürtajdan sonra 10.gün maalesef rahim daha kendinde değil yani kürtaj sırasında rahim hasar görüyor toparlanması 1 ay alıyor.çok nadiren gebe kalma riskin var.ayrıca hamile kalırsan oğlun çok sevinirim ne yaparım diye düşünüp durma.rahat ol.olmazsa üzülmem olursa sevinirim diyeceksin.bak önceki bebeğine ne kadar üzülmüştün eğer gebeyse bu senin üzüntünü alacak.ama gebe olmadığını düşün.gecen gün aynı olay benim başımada geldi hamilemiyim acaba diye bu belirtiler başladı meğersem yediğim bişiy dokunmuş :)))) midemden dolayı olmuşum.

arın ben 22 ocakta kürtaj oldum 23 şubatta adet gördüm. bi sorun olsa zaten 1 hafta sonraki kontrolde çıkıyor bana rahim gayet iyi temizlenmiş herşey yolunda demişti muayenede. 22ocak 23 şubata kadar yani 33 gün sonra adet oldum canım

adonis ben korunmadan birlikte oldum ama hayırlısı artık...beni kontrole çagırmadı doktorum ama 7 haftalıkken aldırdım hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…