Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

anlıyorum bede özelde çok çaıştım.ama hayat mücadesi işte.normailde işinde 37.haftaya kadar çalışabilirsin resmi olarak 33.haftada izne ayrılınıyor.ama diyorsunki stres var.bunu ancak sen aşarsın.sana öncelikli tavsiyem duymazlıktan gel,he de geç,tamam hemen yaparım de geç.bu seni rahatlatır.panik atakta telefon çalınca yada zil sesi çalınca içinde yanma sanki böle kötü bişiy olacakmış gibi bir his,titreme,düşünemiyorum kafam durdu gibi bi his vs mi oluyor

nu söylediklerin sadece o insanla muhattapken oluyor sakin olamıyorum içim yanıyo gibi oluyor. Kocamın işide maaşıda benimkine göre iyi evimizde var 8 aylık evliyiz norclarıda bitirdik hamd olsun şimdi cesaretim var ve gebelikte ayrılmayı planlıyorum mesela bugün servisi kaçırdım aklımda Allahım şimdi neler sayacak diye huzursuzlukla geldim.

panik ataklık için saydığın tüm durumları sadece iş yerinde yaşıyorum. Demedende geçemiycem Allah hep senin gibilerle karşılaşmamızı nasip etsin.

Amin Adonis Tabiki Senin Gibilerlede.işini Biraksan çokmu Dara Girersiniz Acaba.saana Birak Diyememki.ama Stressiz Bir Dönem Geçirmen Lazim.ilk 3 Ay çok önemli.AMA ARKADAŞIM BOŞVER ELİN AĞIZ KOKUSUNU ÇEKME BENCE BUDA ARKADAŞ TAVSİYESİ SANA.GEBELİĞİN DAHA ÖNEMLİ.SONRA GENE İŞ BULURSUN SEN.

doğru söylüyorsun işte gerçek dost cevabı Allah rızkımızı nasılsa verir aç kalıcak değiliz ya insanoğlu işte ev var bide araba olsun isteriz oda olur başka bişey isteriz istekler bitmez ama bebek daha önemli.

canım bi arkadaşım var aynı işyerindeyiz 5 yıl aralıksız hap kullanmış yaşıda 33 şuan 1 tanede kızı var 8 ay olmuş hapı bırakalı oda her ay umutlanıyor ama olmuyor. bu normalmidir diye bi sorusu var.

Canim Mrb.bugün Gittim Dr.a Yumurtalarim Yine Büyümemiş.dr Buay Olmicak Dedi.farlutal Verdi Adet Söktürücü.adetin 3. Günü Gonapheneye Başlicam Günde 3 Tane Içicem.canim Ya Dr Um çok Umutlu Sencede Bir Umut Var Mi.yani Bu şekilde Olup Da Hamile Klan Var Mi Bende Anne Olabilecekmiyim.bugün Umutlarim Iyice Yok Oldu.

Selam hamile kalmak isteyen ahali, (insallah hepberaber kaliriz) bi sorum olcakti. Ben bugün bi test aldim. Adet olmama daha 1 hafta var. Testin üzerinde yaziyorki, adet olmadan da gösteriyormus hamile olup olmadigini. Onun icin aldim. Daha denemege cesaret edemedim. Acaba sizce bi kac gün daha beklesemmi

Adonis Hapi Biraktiktan Sonra 10 Ay Beklemesi Gerekir.geri Dönüşüm Bu Kadar Zaman Aliyor Ortalama.her Ay Umutlanmasin.2 Ay Daha Beklesin.saygilar

Semsuma Birdaha O Kapilardan Geçme Cnm.bolbol Yoğut Yemeni şiddetle Tavsiye Ediyorum.en Yakin Zamandada Dr A Git Artik Bebeğinin Kalp Atişlarinin Başladiği Zaman Kalp Atişlarini Sana Dinlettiği Zaman Dahada özen Göstereceksin Eminim.bol Yoğurt Unutma.ayrica Araba Kullanmanda Bir Sakinca Yok Stresli Olma Yeter.gebelik Ve Doğum Normaldir Yani Hayatinizi Değiştirmenize Gerek Yok.sadece Biraz Daha Dikkat Edin Yeterli Saygilar

Gülom Eğerki Bu Yaziyi Okursan çok Sevineceğim.yarin Saat Sabah 10 Ila 10 Buçuk Arasi Burada Olacağim Muhakkak Görüşelim.saygilar.

ilkveson arkadaşım sana bir sorum olacak ben 4 yıl önce epidural sezeryanla doğum yaptım o günden beri adetim 7 gün normal gelip bitiyor 3 gün sonra kahverengi kanlı akıntı geliyor oda 2 gün sürüyor ben dr gidecek kadar önemli görmedim.şimdi ikinci bir bebek düşünüyoruz 5 aydır korunmuyoruz fakat hamile kalamıyorum adet günüm 26 dan 29 a çıktı sence bu akıntıyla ilgisi olabilirmi?bu bir hastalık belirtisi olabilirmi?lütfen bana yardım edebilirmisin

ilkveson yardımların için sağolasın benimde bir sorum olacaktı canım usg de rahim ağzında çok küçük bir yara olduğu söylendi bunu yaktırmam ya da dondurmamgerekirmi?yoksa bırakıp belirli periyodlarla kontrol ettirmem gerekir mi?kansere yol açabilir mi?

erguvan bu akıntı düşündürücü geliyor.acaba prolaktin hormonu yüksek olabilirmi??prolaktin yüksek ise yumurtlama olamaz.en güseli testlerle bunu anlayabiliriz.bu kanama şekli bunu getirdi aklıma.saygılar

özgün dondurma işlemi yada yaktırma işlemi buna dr un karar verir ve seni yönlendirir.yara büyükse kansere kadar yol açar ama her yara kanser olacak sayılmaz.küçük yara diyorsun acaba antibiotik tedavisi ile kapanabilirmiki.bazı yaralar böyle kapanıyor.ama kontroller şart tabi.saygılar

mine34 ne günü cnm.ben senin adet gününü beklemeyi istiyordum.şimdiden tahlil yaptırırsan hayal kırıklığı oluşabilir çünküüü bu idrar testlerinin görevi şöyle.sen adet göremeyince vücutta ki gebeliğin oluştuğunu söleyen hormonlar var onlar adet olmayınca yükselir ve idrarla ölçülen bu eczaneden aldığınız testlerdeki işaretler bu hormon olduğunda ortaya çıkar yani neymiş adet gecikmesini beklemek gerekirmiş.saygılar

ilkvesoncuğum bildiğim kadarıyla prolaktin adet gecikmesi göğüsten süt gelmesi falan..bende bunların hiçbiri yok adetlerim çok düzenli sadece bitiminden 2 gün sonra akıntı şeklinde geliyor başka hiçbir şikayetim yok ama bebek olmuyor 5 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…