Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

bende 9 haftalıktı kalbi atmıyordu zaten 15 gün öncesinde lekelenme olmuştu yani bebek uyarmıştı beni düşük rikin var diye. bende korunmasız ilişkiye girdim 1 hafta sonra yani şöyle söyleyim doktorum kürtajdan sonra 1 hafta sonra muayneye geliyorsun dedi muayneye gitmeden 1 gün önce oldu ilişkim. bu arada kürtajdan sonra 3 ayrı hap verdi biri ağrı kesiciydi onlarıda düzenli kullandım. şimdi gebelik planlıyoruz tekrar ve yine gebelik öncesi gittim herşey yolunda sağlıklı bi anne olmaya hazırsın dedi.

arın 19 nisanda kürtaj ve nisanın sonunda ilişkiye girdin ama regl olamadın.bir gebelik tahlili alıp yaptırdınmı eczaneden alıp şimdi???

ilk ve son benimde bi sorum olacak.ben ilk gebeliğimde preeklampsi geçirdim şimdi yine hamileyim 11 haftalık.tekrar preek.geçirme olasılığım varmı?

canım idrar testi yaptırdım ben ikinci çicgi çıkyo hatta en son dün yaptırdım anında ikinci çizgi çıktı, ama geçen c.tesi kan testi yapytırdığımda 6.8 çıktı valla bilemiyorum dün karnımın alt tarafına inanılmaz ağrılar girdi yyürüyemedim şimdi arada rahim kısmına giriyo ve kasıklara, adonisim bi de geçen cuma birlikte oldum acaba etkiler miki? ilk ve son sen de cevaplayabilirsen sevinirim...

arın gebelik tahilili yaptırdım 2.çizgi çıktı diyorsun bak hamilesin o zaman.kan tahlilinden fazla anlamam ama idrar tahlilinde çıktı diyorsun ve regl olmadın ve kasıklarında adet olacakmışın gibi air ağrı var.bunlar senin gebe olduğunu gösteriyor.ultrasonda çıkar bebeğin artık dr a bir git bakalım.hadi hayırlısı saygılar

arıncım valla bu konularda tecrübeli olan ilkveson, ben sadece başımdan geceni anlatıyorum aynı durumları yaşamışız ama aynı şeyler belirti vermeyebilir bende olan sende de olacak diye bişey yok birlikte olmanın bi sakıncası yoktur korunduğun sürece çünki 19 nisanda kürtaj olmuşun normal hayatına dönmüş olman gerekli

ama kürtajdan sonra 1 ay boyunca testler positif çıkıyor seninki 36 gün olmuş bencede testini tekrar yaptır.Arın bide sen isteyerekmi kürtaj oldun yani bebekte bi sorun yokken.

bısize.hayır ilk bebeğinde oldu diye şimdide olacak asla denilmez.bak şimdi sana ne diyeceğim.öncelikle artık ekmeği mümkün olduğunca az yiyeceksin.börek türü şeyler yani yağlı şeyler yemeyeceksin.çok şekerli yemeyeceksin dinliyomusun beni anlatacağım bak daha.........

olur mu adonisim ya, o kadar mutluyken kontrole gittim kalbi atmıyo dedi, sonraki zamanı hatırlamıyorum....şimdi bile gözlerim doldu....ben ikisinde de korunmadım

neyse devam ediyorum BIGSİZE.YEMEKLERDE yağlı olarak çok tüketmeyeceksin ekmeği az yiyeceksin.tuzu çok az tüketeceksin hemde çok az.tuz yerine balık yiyeceksin.bu aylar çok önemli beyin gelişimi için tuzda iyot var ama balıkta daha çok iyot var tuz yerine balık.preeklemsinin sebebi.tansiyonun yüksek olması,bacaklarda şişlik (vücut tuzu ve suyu birleştiriyor ve dışarı atmıyor,idrarda yani böbreklerde protein birikimi).karnını aç bırakmayacaksın meyve sebze yiyeceksin bolbol.kraker yiyebilirsin.bunları rejim sanma bunlar kaliteli beslenmedir.yoğurt süt bol tüketeceksin ve SU.ANLATABİLDİMMİ??

senin durumunu bi arkadaşımda yaşadı 6 haftalıktı kürtaj oldu 1 defa adet gördükten sonra 2. sine gebe kaldı doktoru biraz erken olmuş ama şu an herşey yolunda görünüyor dedi. ama çok dikkat etmen gerekli eğer gebeysen. beni annemler uyarmıştı aman dikkat et düşükten sonra hemen gebe kalırsın diye ve doktorumda 3 defa adet gördükten sonra yeniden düşünebilirsiniz demişti. umarım rahatlamışındır aynı durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum eğer benimki düşmeseydi şu an 6,5 aylık olacaktı hep karnıma bakıyorum şimdi şu büyüklükte olacaktı diye ama elden bişey gelmiyor takdiri ilahi ömrü okadarmış.

canım sağol verdiğin bilgi için.bunları aynen yapmaya çalışıyorum.beyaz ekmek hiç yemiyorum.kepek ekmek tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…