Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

evet ilkveson bende arına onu anlatmaya çalışıyorum ben 33 günde adet gördüm ama bu herkezde aynı olmuyor sanırım bi ortalaması var 40 günü gecerse doktora gitmen gerekli diye okumuştum.

yok ilkveson canım moral bozmak adına değil bi anda kendi halim geldi gözümün önüne onu paylaştım kızma neolur sen benim arkadaşımsın.

yok adonis seninde moralin bozulmasın istiyorum kimsenin morali bozulmasın.Önce ALLAH sonra bizler birbirimize yardımccı oalacağız

Esma Umudunu Yitirirsen Olmaz Ama Herşeye Güsel Gözlerinle Bakacaksin.bu Ay Olmadiysa Bidahaki Ay.peki Dr Sana Neler Söledi

ilk ve soncum saol.dr um yumurtanın yeteri kadar büyümediğini bu yüzden çatlatılamıyacağını söledi. geçen ay da büyümemişti.adetim yaklaşmış ve daha büyümezmiş öle dedi.ama yumurtalıkların güzel çalışıyo dedi.tek sorun yumurtanın büyümemesi.farlutal kullanmaya başladım.adetin 3. günü günde 3 adet 5 gün süreyle gonaphene kullancam.bittikten sonra tekrar gitcem dra.doktorum umutlu ama.ben ümitlerimi kaybetmeye başladım.yumurtanın büyümemesi ciddi bir sorun mu sence.yada bi gün muhakkak büyürmü. yani bu ay olmazda önümzdeki ay gibi..bide neden büyümez yumurta.canım şimdiden allah razı olsun

ilkveson bide herkez benim zayıf olduğumu söylüyor onun için gebeliğe hazırlıklı olmam gerekliymiş bünyen zayıf bebek ondan düştü filanda diyorlar boyum 1,58 kilom 50 sence zayıfmıyım gebelik için

evet ara sıra sertleşme oluyor bide doktor pazartesi beni çağırdı sancımı serumla değil vajinadan bailatacakmış nasıl oluyor bana anlatır mısın

Ilkveson Canim Mesajini Gece Gördüm Ama Işyerinde Sabah 9 Dan Beri Elektrikler Yoktu.gelir Gelmez Yazdim.bilgileriniz Bekliyorum.saygilar

arın ben geçen ay başladım çalışmalara ama tam ilacı bıraktım korunmadım başka türlü iyikide olmamış çünki ilaçdan sonrada 1 yada 2 ay korunmak bebek için iyi oluyormuş bu ay bakalım olucakmı olursa dünyalar benim olur.

karamio.bence bir daha yaptır ve adetinin 3.günü yaptır bakalım ne çıkacak.sende akıntı falan varmıydı???yada herhangi bir şikayet??

bende şu anda rahatsız edici bir akıntı yok.eylül gibi akıntı şikayetiyle doktora gittiğimde doktor yara olduğunu söyledi.ilaç kullandım ama geçmedi.doktor da yarayı dondurdu.daha sonra yine olmayınca rahim filmi istedi.ondada kanallar açık çıktı.ama bende yine tık yok:1no2:
cevapladığın için teşekkür ederim canım:teselli:

tuğbaer.sertleşmeler sıklaşırsa anlaki rahim ağzıda yavaş yavaş açılıyodur ama birden açılmaz merak etme.rahim doğum için hazırlık yapıyor kendi kendine.doğal yani ama açılma olmaması gerekiyordu,açılmanın olmasıda normal sen 38.haftayı geçmişsin.sancı serumu ilemi tam olarak yazsana tuğba saygılar

canım sana bi önceki sayfada bi sorum oldu ama cevaplayamadan offline oldun tekrar yazayım mı bakıp okurmusun

bugün nedne bilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum aceba öylemiyimki içime mi doğuyor

canısı bide sana folik asit kullanım şeklimi söylemiştim sanırım görmedin ben günde 3 defa alıyoum onuda tek öğün olarak sabahları alıyorum çünki prospektüsünde öyle yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…