adonis prospektüsünde evet öle yazıyor.ama ben günde 1 başlamıştım.doğal folik yani sebzelerden çok yemiştim netten bulabilirsin.adonis adetine ne kadar vardı canım senin???günde 1 kere kullan adonis.1 tane yani
bana dediki fazla hareket etme yat yoksa erken gelir yani beni pazartesi çağırdı o zamana kadar doğum olmasın diyor vajinadan sıvı verilcekmiş nasıl oluyor çok merak ediyorum sancı o şekilde verilecek bana bide sen demişsin ya açılma olmaması gerekiyor diye neden
ya merhaba bende bişey sormak istiyorum yardmcı olursan sevinirim ben 8 ay önce kğrtaj oldum bebeğim gelişmemiş alınmak zorunda tekrar doktora gittik hiç bi sorun olmadığını söyledi fakat geçen ay 40 gün önce gittiğimizde yara olduğunu ve bi daha ya yakılacağını söyledi fakat ben hala adet görmedim bugün 20 gün oldu geçen gün test yaptım negatif bu nasıl bi iş ne yapacağım çok moralim çok bozuk lütfen bi fikir ...
Tuğba Artik 38.haftayi Geçmişsin Açilma Sadece En Fazla 2 Cm Yani 2 Parmak Açilir Hepsi Açilmaz Zaten.alttan Sivi Verilecek Diyosun.ben Bunu Hiç Duymadim Daha önce,suni Sanci Serumuna Tamamda Inanki Duymadim Daha önce.dr Nerde çalişiyor Tip Fakültesi Falanmi??
Adonis Sen Daha çalişmalar Yapiyosun.dur Bakalim Bi Daha.işyerindede Birçok Kişiyle Karşilaşiyorum Burdada Tabiki Adet Tarihlerini Kafamda Tutamiyorum Inanki.düşünsene Günde 25 Tane Adet Tarihini Kafanda:)))
valla ben devlete gidiyorum kendi izmir özel hastanelerdede çalışıyor bilmiyorum yeni şeyler çıkmış demekki bide benim göğüs uçlarım çok küçük içine çökük nasıl emzireceğim bir yöntemi çaresi var mı
TUĞBAER göğüs uçlarınla aslında 4-5 aylık gebeykene oynamaya başlayacaktın ama olsun sen şimdide başla oynamaya.dışarı doğru masaj yaparak göğüs uçlarını çıkart.tuğba dr una bence iyicene bi sor nasıl olacak falan bu alttan su vermek falan diye bakalım.sende araştır bende araştırıyorum
mine34.idrar tahili yaptır adına TİT diyoruz.sende idraryolu enfeksiyonu olabilir.ucuz bir test küçük kliniklerde yapabilir.bolbol su içmeni öneriyorum.TİT=TAM İDRAR TAHLİLİ
ben liseye giderken göğsünde bi kitle hissettim fındık büyüklüğünde filandı liseden sonra yani 3 yıl sonra o kitleyi aldırdım sonuç fibreodenom çıktı zaten doktor eliylede anlamıştı ne olduğunu ama ben rahatlamak için biopsiye gitmesini sitedim ve sürekli göğsümden her sıktığımda yeşil nasıldesemki kahve tonlara yakın koyu kıvamda sıvı geliyordu düşük yaptıktan sonra hiç öyle bişeyle karşılaşmadım bunun nedeni ne olabilr sence