Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son, bi şey daha sorcam benim göğüs ucumda iki gün önce beyaz bi sıvı vardı beyaz renkte bu normal de var mıdır yoksa ben mi dikkat ettim bu sefer acaba?

yok canım oynamadım eve gittiğimde bakmıştım da beyaz sütümsü bir sıvı gelmişti önemli bi şey değildir sanırım :) teşekkür ederim

birde ovulasyon dönemini biz hissedebiliriz değilmi mesela takvim hesabına göre ben dün yumutlamaya başladım(kendimi tavuk gibi hissettim bi an yahu:)) bunu bende bugün hissetmeye başladım aceba benim hissetiğim şey doğrumudur yoksa olası bi akıntımıdır. saygılar

ilkveson benim prolaktin değerim 36,31 normal değeri 4,79-23,3
evet prolaktin değerim yüksek.ama okuduğumda 100 ve 100 üzeri değerlerde film istiyorlar 50-100 ARASI DEĞERLERDE İLAÇ TEDAVİSİ.BENİM düşünceme göre benim tekrar bir prolaktin seviyeme baktırmam lazım. 9 gün sonra regl olacağım . reglimin 3 .günü yine baktırayım.ondan sonra tedavisi başlarım.peki benim reglimin olmasına bir gün kala betahcg değerinin 7 olmasını nasıl yorumluyorsun. teşekkürler

merhaba

bu ay doktorum bana klomen adlı bir ilaç verdi adet zamanı kullanıcam benim merak ettiğim şu klomen follemeni geliştirip çatlatıyormu yoksa ayrıyetten çatlatma iğnesi vurmam gerekiyormu?? bu arada çatlatma iğneleri çok pahalı 500 ytl den başlıyor

İlk ve Son canım ben 21 haftalık hamileyim tabik sen bu sorduğum sorunun cevabını bilemezsin ama belki tahmin edebilirsin canım ben 2 aydır muayene günümde doktora gidiyorum ama 2 dir cinsiyetini göremiyoruz kendini gizliyo doktor erkeğe benzetiyo ama kesin demiyo senin böle karşılaştığın olaylar oluyormu yorumunu bekliyorum canım sende ne olabilir

Kadis Bazi Dr Lar özeline Gidiyorsan Eğer Bir Daha Gelsin Diye Göremiyorum Der.aslinda Numara Yapiyorlar.ultrasonla Içorganlarida Görünür Bebeğin Rahimnimi Göremiyor Acaba?ne Saçma .4 Boyutlumuydu Ultrason

Adonis Yumurtlama Döneminde Vajinadan Renksiz Kokusuz Hafif Su Gibi Sümük Gibi çok Yapişkan Olmayan Bir Sivi Gelir.işte Yumurtluyosun Demektir.oluyomu Sendede Farkettinmi??

Hayır canım çarşamba günü normal bakılan 3 boyutlu varya bildiğimiz ondan baktı seçemiyorum dedi erkeğe benziyo dedi akşama aynı hasatnede başka doktor renkli ultrasona soktu ordada bebişim poposunu dönmüştü uğraştı ama dönmedi çok fazla hareketli bizim sıpa ondanmıdır acaba ssk anlaşmalı özel muayene değil canım belkide vücut yapısından benzetiyor anlamadımki

Kadiş 4 Boyutlu Ultrasonda Bebek 11 Haftalikkene Belli Oluyor Cinsiyeti.poposunu Dönse Bile Görür Kesin.siyah Beyamiydi Senin Ultrason.4 Boyutlular Renkli Oluyor.10 Dakka Sonra Dönücem Kizlar Buradayim Bi Işim Var Hemen Döncem

merhaba ilkveson

cevap verdiğin için teşekkür ederim ssk karşılamıyormuş klomenin ne etkisi var anlamadım birde ben 7 ay önce ameliyat oldum kistlerim vardı yumurtalğımı döndürmüştü temizlediler ve fallop tüpüm ve kanallar kapalıymış açtılar ve acilen hamile kalmam gerektiğini söylediler. 7 aydır tedavi oluyorum yıllarca kendi kendime adet olamadım 5 yıl doğum kontrol hapıyla adet oldum. yumurtalarım doğuştan kalınmış ve çatlatamıyormuşum. ama geçen ay ilk kez kendi kendime adet oldum.
moralim çok bozuk birde balayından döndükten 1 hafta sonra bu ameliyatı oldum evliliğimin tadını bile yaşayamadım

Yok Canim 4 Boyutlu Değildi Girdiğimiz Ultrsonlar Varya Onun Gibi Ama Sadece Damarlari Renkli Gösteriyo O Kadar 4 Boyutluya Girsem Görürmüyüm Acaba Canim Yaaa Eşim çok Merak Ediyooo Ben Bekleyelim Diyorum Bir Daha Aya Ama Biryandanda Merak Işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…