Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

Bebiş Inanki Ne Yazacağimi şaşirdim Dr Arkadaaşa Sordum.diyorki Klomenle çatlamazsa Diğer Başka Bi Ilaç Varmiş(adini Veremiyoruz Yasak)ona Başlanir Dedi.tembel Yumurtaymiş Seninki.ümitsizliğe Kapilmasin Dedi.doğum Kontrol Haplari Kullanmiş Nasil Kist Oluşmuş Ona şaşirdik Aslinda

Kadiş Ne Bekliyosun Ne Meraksizsin Sen Yaa Ben 10 Kere Girmiştim şimdiye Kadar Meraktan :)))4 Boyutluya Gir KESİN GÖRÜNÜR.

bu arada kistlerim ben 15 yaşından beri adet olamadığım için ( 8 ayda bir ancak oluyordum) içerde kalarak kist oluşumu yapmış. birazda aile ilgilenmeyince ancak 18 yaşında doktora gidebildim

esma büyük ne yazayım canım.büyük bir ümitle tedaviye devam edeceksin.başka çare yok.ama unutma umudunu kesersen asla olmaz.dr una yönlendirmekten başka diyecek bişiy bulamıyorum.saygılar

bebiş25 seni doğum kontrol hapları bile korumuş büyük kstlerden buna şükret.eğerki o haplarıda almasaydın geri dönüşümsiz kistlerin olabilirmişti.

evet ilkveson

doktorumda öyle dedi bu hapları tedavi olarak vermiyorum sadece hastalığın ilerlemesin diye veriyorum dedi.umarım çocuğum olur bu tedavi aşaması çok kasıyor beni.

bebiş25 kasılmana gerek yok.sana küçük bişiy yazayım.eniştemde sperm çokçokçok azdı.ablamında yumurtalığının biri yoktu ve kistler vardı.tüp bebk için hastaneye yatırdılar ama ablam acayıp stresliydi.dr u şöyle dedi''tel yasak,arkadaş yasak,eşin ve sen hastanemizde başbaşa kalacaksınız yiyip içip keyfinize bakacaksınız''ve 40 gün haber alamadık ablamdan eniştemden.VE MUCİZE OLDU TÜP BEBEĞE GEREK BİLE KALMADI DOĞAL HAMİLE KALDI.ebe olmasam ve o hastanede arkadaşlarım olmasa inanmazdım ama stresten yumurtalığı çalışmamış.işte böle

SAOL ilkveson

bebiğim olmıycak diye çork korkuyorum ama artık stres yapmıycam herşey olacağına varır dimi hayırlısıysa olucak artık. moralmen destek olduğun için çok teşekkr ederim:)

Arkadaşlar ne yapmak lazım biliyormusunuz fazla düşünmemek en güzeli oldumu olacakmı diye kafaya takıncada olmuyor. birde ben bekarken bu tür olayları çok duyardım ve bekarken dedim ki Allahım evlenince yeterki bebeğim olduğunu bileyim ilki düşsün önemli dğil yeterki bu özellik olduğunu bileyim dedim dilek kapılarıda açıkmış öylede oldu evlendim ve ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı herşeyin hayırlısını dileyelim hepinizin Allah gönlüne göre versin moral bozmayalım

ilk ve son öncelikle ilgilendiğin için saol 2 aylık iken kürtaj oldum ilk bi kaç ay korunduk fakat son gittiğimizde rahimde yara varmış öyle dedi doktor yakılacak dedi bende bilmiyorum 20 günde adetim gecikti

bende ocakta kürtaj oldum benimkide tam 4 ay oldu ama ben 2 ay da yasmin kullanarak korundum şimdi korunmayı bıraktım bu ay bakıcaz

Merhaba ilkveson...Yılmadan sorularımıza cevap verdiğin için teşekkürler..Hastalanmadan 10 gün öncesinden sancılarım başlıyor(ağrı ve sızı şeklinde olan ve belime vuran).Fakat son iki aydır adetlerim 5 gün geçmeye başladı.Yani her ay diğerinden beş gün sonra hasta oluyorum..Önce 3 gün çok az geliyor,7 gün normal.Toplam 10 gün.İlgin için teşekkürler..

gulfuren sen spiral taktırmıştın değilmi.bu ağrıların ondan dolayı oluyor.spiralin yan etkisi şöle oluyor adet kanamasını ve adetlein güününü uzatıyor aynen sendeki gibi.ama 5 gün ileri atıyor diyorsun her periyodun eğer 5 gün sonraya atıyorsa artık bu senin periyodun olmuş deriz.herkesin periyodu aynı olmaz.ama bu spiralden dolayı çok ağrın var diyorsan bence durma çıkarttır.dayanamıyorum diyorsan yani.çıkartmada hiç canın yanmıyo merak etme.spiral yerine aylık iğne vurdur.unutma spirali çıkarttırdığın gün dahil gebe kalman ssöz konusu haberin olsun DİKKAT.

Duygum Seninle Güselcene Bir Diyolog Kuramadik.çok üzülüyorum.bak şimdi Benim Dediklerimi Dinle.son Adet Tarihin Ne Zaman???en Sonki??hangi Korunma Yöntemini Kullandin??eşinle Akrabaliğin Varmi???yaşin Kaç??ilk Adetini Kaç Yaşinda Gördün??

ilkvesoncum çok teşekkürler cevapların için canım.benim de bir sorum olacak.adetimin 17.günümdeyim ama bugün çok az çamur şeklinde akıntı gibi kahverengi kan geldi.bu implatasyon kanaması olabilir mi?ayrıca belim çok kötü ağrıyor.kasıklarımdada var ama belimde daha fazla..kendimi halsiz hissediyorum.bebek istiyoruz acaba döllenme mi oluştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…