Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ılkveson daha oncede sorularım olmustu cvp ladıgın ıcın cok tsk ederım bı sorum daha olucak bende yara vardı onu lazerle aldılar bugun tam 23 gun oldu ama hala yogun oalrak çamur şeklinde akıntı gibi kahverengi kan gelıyor bu normalmı nezaman bıter bu kanamalar bırde bu ıslemden nekadar zaman sonra hamıle kalabılırım tsk

iyi akşamlar ilkveson
yine bişey soracam
sana sorulanların tamamını okuyamadım belki daha önce bahsi geçmiştir ama yinede sorayım:8 haftalık filan hamileyim ilişkiden sonra çok az pembemsi leke geliyor ikidir
gebelikten önce rahim ağzında yara var demişti dr
ilaçla tedavi oldu şikayetim kalmayınca önemsemedim bundan olabilirmi yoksa gebelikte sorunmu vardır
cevabın için şimdiden teşekkürler

merhabalar benımde bı sorum olucak umarım bılgılendırırsınız benım normalde ayın 10 unda oluyodu reglım fakat martta 21 ınde oldu nısanda 20 sınde ve mayısta bugun yanı 25 ınde oldu neden acaba sizce?

SULENAZ.implantasyon kanaması diye bişiy yok.döllenme oluşmuş olsa bile diyelim bunu sen hissedemezsin fiziksel olarak.belin ve kasıkların ağrıyor diyorsun.yakın geçmiş zamanda mantar enfeksiyonu geçirdinmi acaba??idrar yollarından bi şikayetin varmı??sık idarara çıkma böbrek öksürünce ağrıması falan???

aytii.23 gün olmuş ve hala yoğun kaverengi diyorsun. bence çok bile beklemişsin.eğerki günde 2 pedi geçiyorsa hemen dr git ltfn.bu normal değil.

vera.bence riske girme derim.bebek 12 haftalık oluncaya kadar biraz dişinizi sıkın bu dönem çok önemli.alttan muayene olmakta çok riskli bu dönemde.ama eğer ilişki dışında hiç bir kanama olmuyorsa bebekten dolayı değildirrrr.anladınmı eğerki sadece ilişkide oluyorsa ilişkiye ara vereceksiniz.ama ilişki dışında kanaman yoksa problemde yok...vakit bayağı geçti düzgün cümle kurmaya çalışıyoruum.af buyurun gündüz çalışıyorum gece burdayım.saygıalr

gusel aslında çokta br düzensizlik sayılmaz.adet miktaın nasıl kaç ped ve renginde kokusunda değişiklik varmı??ağrın oluyormu??bunlarda varsa eğer o zaman problemdir..

ilvesoncum teşekkürler canım.mantar enfeksiyonu geçirmedim.akıntım da normal ve kokusuz.yalnız idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama o da bitti.kanama çok az ve kahverengiydi zaten.ama çok azdı.bir daha da olmadı ama belimin ağrısı geçmedi karnımın şişliği de.gaz gibi bir problem de değil.resmen adet olacakmışım gibi ama yumurtlama döneminindeyim.

ilkvesoncum benimde bir sorum olacak bende 2 senelik evliyim 1,5 senedir bebeğim olmuyor 4 ay kolmen tedavisi gördüm olmadı hsg çekildi sorun yok onda da gonalf iğnelere başlayacaktık 2 aydır kist oldu başlayamadık ilk ay dr. kendiliğinden geçer diye hap falan vermedi bu ayda geçmeyince yasmin verdi 2cm kist eğer geçmezse lazer amaliyatı ile eritiriz dedi bu amaliyat nasıl olur kolaymıdır yasmin eritirmi birde benim test sonuçlarımı da yorumlarmısın tsh:1,92 lh:7,24 fsh:10,70 prolaktin :22,89 e2:42,49 tşk ederim canım

sulenaz döllenme zamanında böle bir akıntının olması kaverengi yani mümkün değil.implantasyonla alakası yok adetlerini bir kenara yaz eğer 3 ay bu şekilde olursa dr a gitmeni tavsiye ederim.saygılar

alev24 kaç yşındasın?ilk çocuğun kaç yaşında şu an.boy kilo kaç???ailede herhangi bir hastalık varmı her iki taraftada??senin ailende kalp tansiyon varmı??ilk gebeliğinde kaç kilo aldın ayaklarında felan şişlik varmıydı???

ilk ve son günaydın ben de bişey sormak istiyorum
reglime 10 gün var ama benim 1 haftadır karnımda sancı var ve hiç geçmiyo kötü bir durum mu bu

figen26.tsh normal,LH,fsh,prolaktin,e2 bunların hepsi normla değerlerde.bir problem yok.sendeki kisti acaba klomen yapmış olabilirmi.bu sorunla çok karşılaştım.klomenkullananlarda hep bu şikayet oluyor..lazer olayını tam bilemiyorum.ama kafama bir soru takıldı eşinin spermlerini saydırdınızmı??bütün doğum kontrol hapalrı eritir.yasminde doğum kontrol hapı.saygılar

ışık,üşütmüş olabilirmisin kendini sıcak tut sıcak havlu koy kanına.eğerki geçiyyorsa üşütmüşsün.geçmiyorsa o zaman bir daha düşünürüz.ışıkcım genelde çalıştığım için geçmiş sayfaları bakamıyorum seninle yine konuşmuştuk sanırım.

teşekkür ederim cevapladığın için
evet ilk ve son daha önce konuşmuştuk ve yine hemen cevaplamıştın beni tekrar teşekkür ediyorum
ama 3 gündür sıcak tutuyorum karnımı hiçbir değişiklik olmadı

en son 3 mayısta muayene olmuştum herşey normaldi bu süreç içinde kist oluşmuş olabilir mi çok endişeleniyorum

sağol ilkveson içimi rahatlattın eşimin sperm sayımıda yapıldı sayı ve harekeltlilik çok iyi dr. sebepsiz infertilite diyor

ilk ve son göğüslerimden 18. haftadan beri sıvı geliyor.fakat şu 2 haftadır sarımsı olmaya başladı.bu normalmi cnm

egemen göğüslerinle oynama tamammıı??????? :)))) oynarsan sıvı gelir sen oynama unut onları.bebeğini çok sevdiğinin göstergesidir o sıvı ama sıkma tamammı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…