Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

figen26.evet sebebsiz infertiliteylede çok karşılaştım mesela erkeğin sperimine alerjisi olanlarla.ama kadının haberi yokmuş alerjiden.

yok cnm bi kere bile ellemedim vallahi de billahi ama onunla konuşunca içerde tekmeler atınca akıyo bide yemek yiyince süt içince akıyo.olmadık zamanlarda ilk ve soncum...... :)

ilkveson canım benim nasılsın görüşemeyeli ben özledim seni yaaaaa bak nedicem bir kaç gün önce eve giderken göğsümde bir ağrı gibi sızı gibi bişey oldu ilk önce solda oldu sonra sağda eve gitiğimde merak edip baktığımda uzun bir damar oluşmuş bayağı belli ve kabarıktı ve o öylece kaldı çok belli oluyo birkaç gündürde yine hafif sızlama oluyo ve damar şişiyo inanılmaz kaşınıyo göğüslerim canım ya acaaba nedir bilmiyorum memem kanserinden korktum ilk önce ağrı olunca öyle bişey değildir demi ya

merhaba ilk ve son 2 senelik evliyim evlendikten 6 ay sonra kendiliğinden gebe kalmışım yanlız gebe olduğumu ögrendiğim gün bebeğim düştü ve ondan sonra 8 ay denedik yeniden hamile kalabilmem için ama kendiliğinden olmadı dr gittim bana klomen ve çatlatma iğnesi yaptı o ay hamile kalmışım yanlız o bebeğimide kaybettim 5 haftalıktı acaba yeniden hamile kalırsam gene bebeğim düşüermi sence çok korkuyorum

Merhaba ilkveson, sorumu cevaplarsan çok sevinirim. 31 yaşındayım. Dün ikili test sonucunu aldım. 1/2840 risk çıkmış. Ense kalınlığı 1,3. doktor sınır 1/700 dedi. Fakat hastanede dikkatimi çekti bazı hamilelerde 1/20.0000 bile var. Benimkisi daha riskli çıkmış nedense. üniversite hastanesine gidiyorum. Doktorlar tüm hastalara risk çok düşük olsa bile amniyosentez isteyip istemediğini soruyor. Risk çok yüksekse o zaman öneriyor. Kafam karıştı yardım edersen sevinirim.

nilang bu arada ense kalınlığı çok iii çıkmış cnm.peki bu sonucun veriler göre mi materyel yaşa göre mi.iki sonuç yokmmu.düşünce falann

Egemencim yaşa göre 1/758 ense kalınlığı ölçümüne göre 1/2672 kan tahlili 1/3037 kombine 1/2843 bu arada kuzenime sordum onunki de 1/1980 miş üçlü test sonucu o bu sonucun iyi olduğunu söylüyor zaten 5 aylık oldu bebeği ve sağlıklı galiba umarım benimki de öyledir.

Düşünce kısmındada oran 1/350 den küçük olduğu için amniyosenteze gerek yok diyor ama ben diğer hamilelerle karşılaştırma yaptığımda benimki daha riskli buda moralimi bozuyor işte.

cnm benimki de yaşa göre 1/1300 bence normaldir cnm ya.sorun yoktur diyorummmmm ben.ense kalınlığııı 2 den büyükse sorun olabiliyo.ya 2 ya 2,5 .doktorun bişey demedi mi cnm ya...bence içini ferah tut

sanırım doktor önemli bir sorun görmedi görseydi amniyo derdi ben sonucu özel bir hastane doktoruna da gösterip ayrıntılı bilgi istiycem çook sağol egemen

ilkve son benimde sana sorularım olacak; birincisi yazılarından birinde 11 haftalıkken 4 boyutluda cinsiyet görülür demişsin en son mayısın 17sinde doktora gittik bebeğimin kalp atışlarını gördük ve 12. haftaya ense ölçümü için çağardı tekrar ozaman cinsiyeti görebilirmiyiz 4 boyutlu dediğin sarı renkli bir görüntümü veriyor? Buarada gittiğimde 8 hafta 5 günlük dedi doktor ama 4 boyutluda görüntü alamadı 3 boyutluda görebildik sadece,birde bu ense ölçümü ne için yapılıyor tam olarak bilgi verebilirmisin şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

meraba ilkveson benim sana sormak istedigim sey bu evde yapilan idrar testleri en erken ne zaman sonuc verir ve embriyon anne rahmine dollenmeden tam olarak ne zaman yerlesir cunku bazi arkadaslar bu testi edetime 1 hafta kala yaptim pozitif cikti diyor bu ne kadar mumkun bunlari mutlaka cevaplarsan beni cok mutlu edersin sevgiler!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…