Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

figen26.ancak sperm alejisini alerji testiyle anlayabilirsin.ama ilişki sonrası sende nefes darlığı yada kırmızı noktalar çıkıyormu yada sivilceli kaşıntılar?????çıkmıyorsa sorun yoktur.ama çok merak edersen alrji testi yaptır bakalım.

ezgi her bebek düşecek diye bişiy yok ama bebeğinin düşme sebebini dr lar sana söylemeliydi.bişiy söledilermi_???alıntı ile cevap yazki hatırlyayım canım.saygılar

bir şeyi merak ettim bazı forumlarda gözüme çarptı canım,kadında yumurtalıklar tembelse nasıl çalıştırılıyor,10 seneden fazla çocuk yapmayan kişide tembellik olabilirmi,ilaçla çalışması sağlanıp sonramı hamile kalınıyor,yoksa iki işlem birmi yürüyor

nilang76.ikili ve üçlü testlede yüzde yüz doğru sonuç aslaaaaa vermez.hiç moralinin bozma.bebeğin gayet sağlıklı.böyle sonuçlar sadece risk olarak kabul edilir.amniosentez yaptırmanı öneriririm.ama unutma amniosentezi sadece içini rahatlatmak için yaptırıyorsun.ve sonuç 3-4 haftada belli olur bu dönemde sana şunu tavsiye ediyorum.git o yaramaz şımarık bebişine alışveriş yap.ona onu ne kadar çok sevdiğini hormonlarınla anlat.aynı olay başımdan geçti.bebeğim sağlıklı.sağlıklı gebelikler

Kelebek 81.ense ölçümü Bebeğin Zeka ölçümü Yani Ikili Ve üçlü Testlerin Yaninda Ek Olarak Yapilan Bir Testtir.ama çok Kafana Takma Dr Ne Derse Onu Yap.evet Sari Renkte Olan 4 Boyutlu Usg.ve 12 Haftalik Bebişinin Cinsiyetini Kesin Sölemesi Gerekir Dr Ununun.ama Bazilari Sölemiyor Bidaha Gelsin Diye Para Almak Için.ama Kesin Görüyorlar.

Alev124.sen Aşiri Kilo Değilde Su Toplamişsin.dua Et Sen Yat Kalk Ya Böbrek Yetmezliğine Yakalnasaydin .ayy Ne Kadar Büyük Tehilike Atlatmişsin Ilk Gebelikte.bu Gebeliğini Yakindan Izlemeyi çok Isterim Herşeyinden Haberdar Olmayi çok Isterim.öncelikle Gebe Kalinca Beyaz Ekmeği Keseceksin.(vucu Aşiri Su Tutunca Bebeği Atmak Istemiş))aşiri Yemek Yemek Yok Asla.sen Hele Bi Gebe Kal Daha Iyi Konuşuru Ztaamammi

Mehay.çok Süper Bi Soru.değinmek Istiyordum Bu Konuya.her Vücut Farkli çalişir.kimi Vücut Döllenme Olunca Hemen Böbreklere Uyarida Bulunur.kimi Vucut Bulunmaz.ama Genelde Adetin Gecikmesinden 5 Gün Sonra Kesin Sonuç Verir.sperm Yumurtayla Fallop Tüplerimizde Karşilaşir Ve Birleşir(sade Ve Yalin Anlatacağim)burada önce 2 Ye Sonra 4 Sonra 8 Sonra üzüme Benzeyerek Rahime Düşer Ve Bu Süre 14 Gün Olur Yani Adetim Gecikti Dedğiniz Güne.kimse Bu Bölünme Olurkene Hissetmez.yani Sanci Falan Olmaz.benim Adetim Ayin 31 Aralikta Olacakti Ama Eltimin Israriyla Ayin 29 Aralikta Tahilili Yaptik Hiç Gebe Kalacağimi Düşünmememiştim.ama Testte önce Tek çizgi çikti,testi Atmayi Unutmuşuz Lafa Dalinca..aaaa Aaa Bir Baktim 2. çizgide Silik Bir şekilde çikmiş.soruna Cevap Olabildimmi??

ilk ve son merhaba birtanem dün tüm gün calistim ama sabah kalkar kalkmaz senin yazilarini okudum benim kürtaj tarihim 11 mayisdi ne zaman adet olmam gerekli sence piskolojikmi bilmiyorum ama gecen hamilelikte yasadigim belirtileri aynen yasiyorum korkum cok cabuk oldu gene bebekde bir sorun cikmasi 3 ay beklemem lazimdi benim gibi hemen hamile kalan varmi bildigin neolur canim bilgilendir beni

Diloş şu An Gebelik Belirtilerin Devam Eder Kürtajdan Dolayi çünkü Kürtajin Büyük Olmuş Yani Bebeşin Büyükmüştü.şimdi O Belirtiler Var Falan Diye Kafana Takma.psikolojktir çünkü Anladiğim Kadariyla Sende Büyük Travma Yaşadin.senin Gibi Hamile Kalan Gördüm Evet.ama Onlarda Olacak Sende Olmayacak Yada Olacak Diye Bir şart Yok.

İlk ve son ebemiz nasıl.Klome kulandım sol tarafta 18 mm yumurtam oluştu.Ve yumurtanın oluşunu hissttim.Yalnız o tarafta sancım var.Batan sızlayan bir sancı.Bu biraz korkutuyo.Artı bembeyaz bir akıntı.Bugün de çatlatma iğnesi vurundum.Soracağım şey sancı normal mi.Bu şekilde gebelik gerçekleşirse norm al bir gebelik olur mu?Yoksa hani herşeyin hormonlusu kötüdür ya doğalı gibi olmaz ya bu da öyle mi olur?Kendimi tedirgin etmek için bir şeyler buluyorum hep.Nacizane sorumu sordum.Bildiğin kadarıyla cevaplarsan çok mutlu olurum canım

bildiğim kadarıylabu ağrı hem yumurtanın oluşumunu eğerki varsa kistininde erimesine sebep olmuştur.bu akıntı kokususz su rengindeyse döllenme zamanında olduğunu gösterir vücudunun.bu şekilde gebe kalırsan elbette normal.sen tüp bebel falan yapmıyosunki normal hamile kalıyorsun.tüp bebekte dışarıda dölleniyo sende içeride::::::::bitkilerdeki hormon başka bizdeki hormon başka nildacım.bizim hormonunmuz olmasa üzülemeyiz ağlayamayız gülemeyiz.insandaki hormonların özellikleri var anlatabildimmi???

Soru1:
Adet Düzensizliği Olan Bir Kadin Hatta Adet Görmeyen Bir Kadin Hamile Kalabilirmi?
Soru2:
yumurtlama dönemine denk gelen 11 Mayista Eşimle Beraber Oldum Ve mayıs ayı birliktelik birdaha olmadı Sizce Idrar Testi Nezaman Yapilmali Bu Durumda.
03 mart 27 mart 20 nisan yani genelde 7 gün geri giden adet tarihlerim var bunu baz alırsak 13 mayıa ta regl olmam gerekirdi fakat bu ay benim yumurtlamada bi gariplik oldu ben yumurtlamamı en iyi akıntı tespitinden yaparım ve 10 mayıs 14 mayıs yumurtlama akıntısı yani kokusuz renksiz akışkan şekilde çok yoğundu ve ben 11 mayısta beraber oldum.
ilgine sonsuz teşekkürler rabbim gönlüne göre versin canım

gusel aslında çokta br düzensizlik sayılmaz.adet miktaın nasıl kaç ped ve renginde kokusunda değişiklik varmı??ağrın oluyormu??bunlarda varsa eğer o zaman problemdir..

cnm aslında 5/ 6 gun suruyodu fakat dün bitti kısa sürdü bu da ilk kez oldu anlayamadım. dün halı yıkadım acaba ondan olabilirmi?

rüyameleğim.1-düznsizliğin şelide önemli anlatmalısınki evet düzensiz diyeyim.ama adet görmeyen kadın hamile kalamaz2-son 3 ayın adet tarihini yazarsan döllenme zamanını az çok söleyebiliri.eğreki 11 mayıs gerçekten döllenme olduğysa hamile kalırsın tabiki.tesi adet gecikmesinden sonraki 3. gün yapabilirsin.son 3 ayın tarihlerini bekliyorum alıntı ile cvp verirsen sevinirim.

qusel adetlerinden düznsizlik yok.kısa sürmesi diyosun ama o kadar kısa sürmemişki.halı yıkadım diyosun bundaanda etkilenir adetlerimiz.çünkü ayaklarımız hep soğuk suda ve soğuk damarları daraltır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…