rüyameleğim.1-düznsizliğin şelide önemli anlatmalısınki evet düzensiz diyeyim.ama adet görmeyen kadın hamile kalamaz2-son 3 ayın adet tarihini yazarsan döllenme zamanını az çok söleyebiliri.eğreki 11 mayıs gerçekten döllenme olduğysa hamile kalırsın tabiki.tesi adet gecikmesinden sonraki 3. gün yapabilirsin.son 3 ayın tarihlerini bekliyorum alıntı ile cvp verirsen sevinirim.
yeliz.herkesin bahsettiği gibi öyle şiddetli bişiy değil.bütün kadınlar aman aman ne anlatırlar ne anlatırlar sanki ağrıyı çok çeken daha güzel bebek çıkarıyor.alalala çok kızıyorum böle anlatanlara.yeliz.diyelim evdesin 5 dakkada bir ağrın geliyor vede 1 dakka sürüyor.EVVETT doğum sancıların başlamış.illaki kan gelecek diye bekleme herkeste aynı olmaz.hastaneye gidersin.sen hiç adet sancısı çekmedinmi böle kasıkların ağrımadımı belin ağrımadımı.işte o ağrılara gelecek ama 2 dakkada bir gelecek 1-2 dakka sürecek sonra birden ağrı gidecek kuş gibi olacaksın.sonra tekrar tekrar ağrılar gelecek böyle.ebeler gelip tuşe yani alttan parmakla muayene yapacaklar eğer kendini gevşek bırakırsan acımaz sıkarsan acır.9 cm açıklık alltta oluşunca işte BÜYÜK SANCILARIN BAŞLADI.burda iş sana düşüyor yeliz eğerki her ağrında derin nefes alıp verirsen bebeğin oksijen alır yok bağırıp çağırırsan bebeğin oksijen alamaz ve içerde kakasını yapıp YER VE DOĞUMDAN HEMEN SONRADA AĞZINA KAÇAN KAKALARI CİĞERLERİNE GİDER.AMA her ağrıda derin nefes alırsan çok rahat doğum olur.geldi 10cm açıklık aynı ishal olmuş gibi ağrıların ama kabız olmuş gibi ıkınmaların gelecek.artık dr yada ebe ne derse onu yapacaksın.ıkın deyince ıkınacakasın.BAZAILARI AY EBELER KARNIMA ÇIKTI diye şikayette bulunuyor.bırak bastırsınlar çünkü sen önceki ağrılardan yorgun düştüğün için tam ıkınamıyorsun ve bebeğin çıkımda vajinada kalıyor(Allah korusun beyin hasarı görür çok uzun vajinada kalırsa)o yüzden ebe karnından bebeğin poposuna baskı yapıp doğurmana yardım ediyor.dahasına devam edicem.nasıl hevesle yazdım bir bilsen terlemişim sorularını bekliyorum yeliz.sana daha dikişi anlatacam eş nasıl çıkartılaır onu anlatacam ama ilgilenip soru sorarsan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?