Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

günaydın ilk ve son , son adet tarihim 5 mayıs ve 5 haziranda adet olmam gerekiyo bugün idrar testi yaptım negatif çıktı zaten adet ağrılarım da başladı moralim çok bozuk bu testin yanılma payı olabilir mi

yeliz.herkesin bahsettiği gibi öyle şiddetli bişiy değil.bütün kadınlar aman aman ne anlatırlar ne anlatırlar sanki ağrıyı çok çeken daha güzel bebek çıkarıyor.alalala çok kızıyorum böle anlatanlara.yeliz.diyelim evdesin 5 dakkada bir ağrın geliyor vede 1 dakka sürüyor.EVVETT doğum sancıların başlamış.illaki kan gelecek diye bekleme herkeste aynı olmaz.hastaneye gidersin.sen hiç adet sancısı çekmedinmi böle kasıkların ağrımadımı belin ağrımadımı.işte o ağrılara gelecek ama 2 dakkada bir gelecek 1-2 dakka sürecek sonra birden ağrı gidecek kuş gibi olacaksın.sonra tekrar tekrar ağrılar gelecek böyle.ebeler gelip tuşe yani alttan parmakla muayene yapacaklar eğer kendini gevşek bırakırsan acımaz sıkarsan acır.9 cm açıklık alltta oluşunca işte BÜYÜK SANCILARIN BAŞLADI.burda iş sana düşüyor yeliz eğerki her ağrında derin nefes alıp verirsen bebeğin oksijen alır yok bağırıp çağırırsan bebeğin oksijen alamaz ve içerde kakasını yapıp YER VE DOĞUMDAN HEMEN SONRADA AĞZINA KAÇAN KAKALARI CİĞERLERİNE GİDER.AMA her ağrıda derin nefes alırsan çok rahat doğum olur.geldi 10cm açıklık aynı ishal olmuş gibi ağrıların ama kabız olmuş gibi ıkınmaların gelecek.artık dr yada ebe ne derse onu yapacaksın.ıkın deyince ıkınacakasın.BAZAILARI AY EBELER KARNIMA ÇIKTI diye şikayette bulunuyor.bırak bastırsınlar çünkü sen önceki ağrılardan yorgun düştüğün için tam ıkınamıyorsun ve bebeğin çıkımda vajinada kalıyor(Allah korusun beyin hasarı görür çok uzun vajinada kalırsa)o yüzden ebe karnından bebeğin poposuna baskı yapıp doğurmana yardım ediyor.dahasına devam edicem.nasıl hevesle yazdım bir bilsen terlemişim sorularını bekliyorum yeliz.sana daha dikişi anlatacam eş nasıl çıkartılaır onu anlatacam ama ilgilenip soru sorarsan???

ilk ve son anlatmaya devam et canım. ne güzel anlatmışsın doğumu teşekkürler. dikişi ve eş çıkarmayı da merak ediyoruz anlatırsan memnun oluruz

ilkve son ablacım bütün soruları tek tek ve itina ile cevapladığın için allah senden razı olsun benim sorum yok ama buradaki bütün soruları ve cevapları tek tek okuyorum.
doğumun kalan kısmını (sana daha dikişi anlatacam eş nasıl çıkartılaır onu anlatacam ama ilgilenip soru sorarsan???) anlatırsan çok seviniriz bütün arkadaşlar eminim meraak ediyorlardır bunları ve en önemlisi bunları bir ebenin ağzından ve tecrübelerinden dinlemeyi.. allah razı olsun senden..

EVVETT BEBEĞİN KAFASI ÇIKTIĞI ANDA IKINMAYI KESECEKSİNİNZ HATTA DERİN BİR NEFES ALACAKSINIZ.gerisini ebeler çıkartıyor bebeğin.sen artık keyfine bak masada hatta bebeğine ne işlemler yapılıyor onu seyret.ağrıların falan bitiyor bebek kafası çıkınca..sonra herkes senin bebğinle ilgilenecek göbeğini kesecekler.SENDE O SIRADA SOR BAKALIM SAĞLIKLIMI BEBEĞİM DE??(kendi doğumum geldi aklıma gözlerim doldu vallahi ne güzel bir duygu maddi durumum iyi olsada o duyguyu tekrar yaşasam))aradan 10-15 dakka gececek şimdi sıra eşin doğumunda.eşi ebeler çıkartacak AMA sen yine birazcık ıkınmayla ama azıcık ıkınmayla onlara yardım edeceksin eşin doğumu ağrısız olacak ama ebe karnında yine baskı yapacak AMAN DİKKATT ebeler bırakın baskı yapsın.dayanın o ağrıyada ÇÜNKÜ eğer eşin ufacık zarı dahi içinizde kalırsa kansere sebeb olur kızlar tamammı??(birazda korkutmak istiyorum sizi çünkü işin ciddiyetini bilin))eşi çıkarrttıktan sonra siz bebeğe ıkınırken sizi epizyo denilen vajinayı yan olarak keserek ve sizin bu kesme işlemini HİİÇ duymadığınız kesiyi dikecekler artık.VE KORKMAYIN dikişler atılırkene siz yine duymayacaksınız ama vajinaya parmaklarını sokarkene yine ağrı olacak AMA SİZ BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALACAĞINIZI DÜŞÜNEREK sabredin.dikişlerde bitti ohhh şükürler olsun.BEBEĞİNİZLE SSAĞLIKLI GÜNLER.

Işik 5 Hazirandan Sonra Yap Bide Bakalim.ne Diyeyim Hayirlisi.her Bünye Ayni Cvbi Vermez.belki Senin Bünyem Adetin Geçtikten Sonra Ileti Verecektir 10 Haziranda Tekrarla

ilk ve son,benim son 10 gün boyunca şiddetli alt taraftan giren kramplarım olmuştu,göğüslerim şişti ve üzerinde kabarcıklar çıktı,ancak dün adet tarihimdi ve 1 gün boyunca koyu renkli çamur gibi bir akıntı devamlı olarak geldi ve çok yoğun miktardaydı,arkasından da çok fazla kanamam başladı ama kanamayla beraber devamlı kan pıhtısı şeklinde şeylerde geliyor,moralimçok bozuk ve çok da korktum,bana yardımcı olursan çok sevinirim..

merhaba ılkveson gecen gun sana sormustum rahım agzı yarası lepp yapıldı hala yogun akıntı seklınde kahverengı kanama var dıye sende olmaması lazım dr a gıt demıstım dr u arayıp sordum oda normal dedı bugun 26. gun hala devam edıyor acaba baska bır dra gıtsemmı tsk

ilkveson merhaba nasılsın? uzun süreli ilişki vajinada ağrı yaparmı yoksa bi sorunmu vardır?

iyidir hamd olsun haftasonu seminer vardı ona katıldım çalışan kadınlara eğitim semineri burada işyerlerine kreş düşünülüyorda bi kaç fabrika birleşip güzel faaliyetler olacak inşallah

03 mart 27 mart 20 nisan yani genelde 7 gün geri giden adet tarihlerim var bunu baz alırsak 13 mayıa ta regl olmam gerekirdi fakat bu ay benim yumurtlamada bi gariplik oldu ben yumurtlamamı en iyi akıntı tespitinden yaparım ve 10 mayıs 14 mayıs yumurtlama akıntısı yani kokusuz renksiz akışkan şekilde çok yoğundu ve ben 11 mayısta beraber oldum.
ilgine sonsuz teşekkürler rabbim gönlüne göre versin canıma.s.

Canim beni gercekten rahatlattin.Yani derin derin nefes alirsam rahat bir dogumum olacak.peki dogumlar ne kadar suruyor en az ve en cok asagi yukari?
galiba 10 dakikada dogum yapan da oluyor 10 saatte de..

Merhaba ilk ve son. herkese bu kadar icten yardim etmen ne kadar guzel. Sana cok uzaklardan bir soruda ben sorayim, cevap verirsen inan cok sevinirin. Adetimin birinci gunu 1 Mayis idi. normal sirkum 29-30 gun. Ayin 26-27-28 idrar testi yaptim cift cizgi cikti. Ancak okuduguma gore erken tespit edince adet gununuze kadar bekleyin bu arada gebelik sonlanma ihtimali cok fazla diyor -kendiliginden dusuk oluyormus adet kanamsi ile atilyormus ve cogu kadin hamile kaldigini bilmeden kaybediyormus, Sevinsem mi uzulsem mi sasirdim kaldim. Bugun burda tatil yarin doktoru ariyabilecegim en erken. Yanitin icin cok tesekkurler.Bu arada yasim 33 , bu korunmasiz ikinci ayimizdi...

deniz yeliz eevet o bilgi doğru ama bence hamilesin.neyse bunu zaman gösterecek eğerki adtele atacak olsaydı vücut onu sana hiçbir şekilde göstermez belli etmez.saygılar

Y.yelizyakinlar.10 Dakkada Doğum Değil O Yanliş Bilgi...ağrilar Bazen Uzun Sürebiliyor Eğerki Kordon Kisa Yada Eş öndeyse Eğer Ama Sen Bunlari Kafana Takma Erken Teşhis çok önemli Ağrilari Ve Ne Zman Dr Gideceğini Yazdim.5 Dakkada Bir Ağri Gelip 10 Dakika Sürerse Hemen Dr A Gideceksin Evde Ağri Falan çekme Tamammii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…