Sevgili ilk ve soncum.sana il mesajımda merhaba derken Bitmez senin çi,len arkadaşım bitmez derken tam da bunu kastetmiştimBiliyordum böyle soru yağmuruna tutulacağını.Gör işte sana ne kadar ihtiyacımız varmış.Fakat biliyordum aynı zamanda burda sorularımızı cevaplamaknın sana çile değil haz vereceğini.Bu niyetle geldiğini en başından biliyorum yoksa ne işin vardı burada öyle değil mi?Kısa sürede büyük bir hayran kitlen oluştu.Sana soracak o kdar çok sorum var ki...Fakat susuyorum biliyorum ki sana benden daha fazla ihtiyacı olan arkadaşlarım var.Bana cevap yazacağın zaman zarfında acil bir probleme müdahale edebilirsin.SEni hayranlıkla takip ve takdir ediyorum.O kadar ilgili şevkatli ve içtensin ki...Cevaplarında boış ümitler vermediğin gibi dobra ve doğrusun.Ölçülü ve sistemli.Soruları cevapladığın yetmiyormuş gibi bir de daha fazla ayrıntı isteyip araştırıyorsun.Bu devirde kalmış mı böyle insanlar.Hiç karşılıksız böylesine fedakarlık...Pek çok insan ekmek teknesi olan,para kazandığı mesleğini bile yapmaya yüksünürken ,sen Derman Ablalığı görev bellemişsin. Daha ne olsun arkadaşım hakkını helel et.Allah seni başımızdan eksik etmesin.