Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

canim sana bir sorum daha olacak cevaplarsan sevinirim!!!ben 19 mayista asilama oldum 1 haftadan beri kasiklarimda agri var bugun yok ama merak ediyorum neden olabilir cunku benim kasiklarim normalde adetime 3-5 gun kala agrir.sence neden olabilir psikolojik olabilirmi bebek varmi diye cok merak ediyorumda!!!cevaplarsan sevinirim canim

Sevgili ilk ve soncum.sana il mesajımda merhaba derken Bitmez senin çi,len arkadaşım bitmez derken tam da bunu kastetmiştimBiliyordum böyle soru yağmuruna tutulacağını.Gör işte sana ne kadar ihtiyacımız varmış.Fakat biliyordum aynı zamanda burda sorularımızı cevaplamaknın sana çile değil haz vereceğini.Bu niyetle geldiğini en başından biliyorum yoksa ne işin vardı burada öyle değil mi?Kısa sürede büyük bir hayran kitlen oluştu.Sana soracak o kdar çok sorum var ki...Fakat susuyorum biliyorum ki sana benden daha fazla ihtiyacı olan arkadaşlarım var.Bana cevap yazacağın zaman zarfında acil bir probleme müdahale edebilirsin.SEni hayranlıkla takip ve takdir ediyorum.O kadar ilgili şevkatli ve içtensin ki...Cevaplarında boış ümitler vermediğin gibi dobra ve doğrusun.Ölçülü ve sistemli.Soruları cevapladığın yetmiyormuş gibi bir de daha fazla ayrıntı isteyip araştırıyorsun.Bu devirde kalmış mı böyle insanlar.Hiç karşılıksız böylesine fedakarlık...Pek çok insan ekmek teknesi olan,para kazandığı mesleğini bile yapmaya yüksünürken ,sen Derman Ablalığı görev bellemişsin. Daha ne olsun arkadaşım hakkını helel et.Allah seni başımızdan eksik etmesin.

Selam ilk ve son sana bir sorum lacakti insallah bana yardimci olursun. Benim sorunum cinsel iliskiye giremmek. Cok korkuyorum kendim cok kasiyorum nedense. Aslinda hic bir problem yok esimle aramda. Hep insanlarin anladiklarindan etkilendim cok aci falan duyacaksin gibi seyler. Simdi cok korkuyorum nedense. Buna galiba vaginismus diyorlar. Bunu acaba nasil cözebilirim sizce. simdiden tsk ederim

meraba lkveson cok acil bişey sormak istiyorum 2 aydır adetim cok düzensiz eskıden her ayın 1 inde olurdum 2 3 aydır farklı zamanlarda oluyorum hep ayrıca 2 aydır aşırı akıntım var ve bu akıntım lekeli kahverengi geliyo bu 2 gündürde daha bi fazlalaştı bunun nedenini ögrenmek istiyorum bide 24 haziranda evleniyorum bir sure bebek dusunmuyorum hangı yontemle korunmayı tavsıye dıyosun ve hapı tavsiye edıyomusun şimdiden teşekkürler canım saol saygılar

ilk ve son merhaba canım.
Benim adetim 14 gün gecikmişti ve testlerim negatif çıkıyodu.Ben de adet söktürücü falan verir diye doktora gittim dün ve ultrasonda baktı.Rahim duvarın çok kalınlaşmış ama kese gözükmüyo dedi.Kan testinde değerim 442 çıktı.Doktor bu değer 14 günlük gecikme için düşük dedi.Ya geç döllenme olmuştur ya da sağlıksız bir gebelik olabilir dedi.Şimdi yarın tekrar test yaptırdığımda değerim iki katına çıkarsa rahatlayabilir miyim biraz çünkü düşünmeden edemiyorum.Çok tedirginim.

mehay.bak şimdi.sana bir tavsiye kafanı bebekmiş şöleymiş böleymiş takmayacaksın.kendini aayy hamilemiyimki diye sorgulamayacaksın bu birr.kendini hayatın akışına bırak.bebek sana gelecek,sen yolunu gözleme.geldiğindede büyük bir hoşgeldin dersin ama şimdiden bekleme yolunu.kafanı dağıtacak bilgisayar oyunları yada kekler pastalarla uğraş.BUNLARI SÖLÜYORUM ÇÜNKÜ SEN ENDİŞE DUYDUKÇA HORMONLARININ SEVİYESİ BEBEĞİNE ZARAR VERİR.heyecan yok stres yok.aşılamayı bir tedavi olarak kabul et ve bir süre unut.dualarınıda ekle yanına tabi.dünya dua ile dönüyor.kasıklarının ağrısı için şu an bişey söyleyip seni heveslendirmek istemiyorum.ANLADIIINN SENN:))))

N.NİLDA BENİ ÇOK DUYGULANDIRDIN.BENİM 9 AYLIK OĞLUM VAR VE BEN ŞU KISACIK ÖMRÜMDE(Kİ YAŞIM 27) ÇOK ÇİLE ÇEKTİM.NE YARDIM EDENİM NE DERDİMİ ANLATACAĞIM BİRİ VARDI(NE MANEVİ NE MADDİ)..ELİMDEN GELDİĞİNCE HERKESE YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM.AH KEŞKE DAHA YAKIN OLABİLSEM DİYEDE ÜZÜLÜYORUM.ama KK YADA ÇOK TŞK EDERİM KENDİMCE BÖYLE BİR SİTE KURDUĞU İÇİN.TEŞEKKÜR BİLE BEKLEMEMİŞTİM KİMSEDEN.ALLAH RAZI OLSUN DİYOSUNUZ YA BİRDE DÜNYALAR BENİM OLUYOR.SENİNDE SORULARINI BEKLİYORUM HER ZAMAN BİLGİM YETTİĞİNCE SANADA SUNARIM CEVAPLAR.SAYGILARIMLA.HAKKIM HELALDİR SİZLERDE HELAL EDİN

Damla83.vajinismus Pelvis Yani Kalça Kaslarinin Kasilmasi Ile Gerçekleşen Ve Istemsiz Istemli Bütün Kaslarin Bu Olaya Iştirak Ettiği Bir Durum.bu Durumu Bazilari Dr A Giderek Bazilari Ise Kendi çözümlüyor.şimdiye Kadar Sakinleştirici Kayganlaştirici Gibi Hangi Yollari Denedin Ne Kadarlik Evlisin Eşinin Bu Duruma Tavri Nedir????cvp

ilk ve son canım bizleri aydınlattığın için çok teşekkür ederiz benim merak ettigim bişey var sen normal mi yoksa sezeryanla mı doğum yaptın.bize doğum hikayeni anlatır mısın

h.HİPO ÇOK AZ AYRINTI VERMİŞSİN.ŞİMDİ SORULARIMA CVP VER BAKAYIM.ADETLERİNİN TARİHLERİNİ SON ÜÇ AYIN TARİHLERİNİ YAZ BANA BU AKINTI HANGİ ZAMANLARDA OLUYOR ONUDA YAZ.GÖĞÜSLERİNDEN ŞİŞME VS VARMI.BUNUDA YAZ.AİLE PLANLAMASI OLARAK TAVSİYEDE BULUNACAĞIM AMA BANA EVLENDİKTEN SONRA NE KADAR ZAMAN SONRA BEBEK İSTEDİĞİNİDE YAZ????CVPPP

Carpediem.içini Ferah Tut.adetlerinde Bir Düznsizlik Oluştuysa Son üç Aydir Bundan Dolayi Geç Döllenme Oluşmuş Olabilir.şimdi Eczaneden Alacağin Testi Sabah Aç Karnina Ilk Idrarinla Yap Ve 20 Dakika Beklet.1. çizgi çikacak Zaten Ama 2. çizgi Silikmi çikacak Bunu Bana Haberdar Et.son Adet Tarihini Yazarsan Sevineceğim.

Aytii Bu Siğillerin Neden Doalyi Oluştuğuda önemli.benmi Bahsetmiştim Acaba Hatirlayamadim??sen Bana Leep Le Ilgili Sordun Diye Hatirliyorum Ama.bu Siğilleri Cinsel Yolla Bulaşan Hastalik Ise Sezeryan şart.ama Yok Bulaşici Olmayan Siğiller Ise Normal Doğum Yapilabilir.

canım çok teşekkürler biraz içim rahatladı.Yarın zaten kan testi yaptıracam.Evet ben geçen ay adetimi geciktirmek için primolut diye bir ilaç kullanmıştım doktora sormadan, çok pişmanım.Yoksa adetlerim düzenliydi.Son adet tarihim 16 nisan yani tam 15 gün gecikmem var canım.İlgin için sonsuz teşekkürler

evet ılkveson leep le ılgılı ben sormustum (hala kanama oluyo demıstım canım akıntı seklınde devamlı gelıyor hala gecmedı dr u aradım normal dedı 2 gun sonra 1 ay olucak bu normalmı baska dr a gıdeyımmı dıye sormustum sana) ben asıgıller bulasıcımı bılmıyorum ben sureklı yaktırıyorum onlar sureklı cıkıyor ama patalojı sonucları temız cıkmıstı suanda sıgıl yok ama 6-7 ayda bır 1.2 tanede olsa cıkıyo ılk basta cok fazlaydı yaktırdıkca azaldı..

P.PAPATYAM.BENDE ANLATMAK İSTİYORDUM ÇOK TŞK EDERİM ÖNCELİKLE.BEN 8 AYLIKKENE ZONGULDAK EREĞLİDE GÖREV YAPIYORUM İZNE AYRILDIM VE İSTANBULA EŞİMİN (EŞİM İST ÇALIŞIYOR)YANINA GELDİM EVİMİZE.ÇOK STRESLİ Bİ GEBELİK GEÇİRMİŞTİM VE SU TOPLAMIŞTIM(İST GEL EREĞLİ GİT YOK KAYNANA ÜFF)NEYSE İZNE GELİDM AMA KENDİME GÜVENİLİR BİR DR BULMAKTA ZORLANDIM VE inanırmısın ağustosun 29 una kadar hiç dr gitmedim(temmuz 14 de izne ayrıldım).ve eşim zorladı.(eylül 10 da doğum tarihimdi)VE BENDEN HABERSİZ ÖZEL HASTANEDEN (İSİM VERMİYORUM) randevu aldı.8bende rüyalarımda hep küçük bir kız çocuğu görüyordum bana ağustos 25 ile 30 arası doğum yapacaksın diyordu.ÖYLE ÇOK KORKMUŞTUMKİ HASTANELERDEN :))) NEYSE EŞİM RANDEVUYU AĞUSTOSUN 29 UNA ALMIŞ.(TABİ BU ARADA AYIN 23 Ü İDİ).GİTTİK MUAYENE..DR UMU ERKEK İSTİYORDUM AMA ERKEK DR YOKMUŞ(BANA GÖRE SANKİ İŞLERİNİ DAHA DİKKATLİ YAPIYORLAR HERKESİN KENDİ TERCİHİ).dr geldi ve dediki ağrın varmı yok dedim.ama karnımda sertleşmeler ve beton gibi sertleşmeler oluyor dedim(bunların ağrı olduğunu biliyordum ama ağrıyı hissetmiyordum korkudan:))) alttan muayene etti ve telaşla ''sen doğum yapmak üzeresin ebe hanım hemen yukarı dedi.HAYDDAAA DEVAMI GELECEK

Aytii Telşa Gerek Yok Demekki Bünyen üretiyor Bu Siğilleri.temiz çikmiş Ohhh Ne Güzel.peki Ilişki Ile Acima Vs Vermiyorsa Ve Eşine Bulaşmiyorsa Tedavine Devam Et.ben Senin Yerinde Olsam Başka Dr Giderdim Bide Tercih Senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…