Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ezgi her bebek düşecek diye bişiy yok ama bebeğinin düşme sebebini dr lar sana söylemeliydi.bişiy söledilermi_???alıntı ile cevap yazki hatırlyayım canım.saygılar

herhangi bişey demedi bana progesteron hapı vermişti düşükmüş galiba progesteronum ama hapla yükseltilmişti sadece bazı bünyeler 1 2 bebeği atar 3 cüsünü tutar dedi canım

D.DOĞUM HİKAYEM.NEYSE DOĞUM ODASINA ÇIKTIK.GİRDİM İÇERİ MESLEKTAŞLARIMI GÖRÜNCE SANKİ BENİM CANIMI ALACAK AZRAİL GİBİ GÖRDÜM.ORADA EBE DEĞİLDİM ARTIK BİR GEBEYDİM :)) HEMEN ANNEMİ ARADIM ESKİŞEHİRİ.EN YAKIN KANKİM RAZİYEYİ ARADIM AĞLIYODUM BEN DOĞURUYOMUŞUM DİYE.YAZIK DEDİKİ AY FATOŞ NİYE AĞLIYOSUN BAK BEBEĞİNE KAVUŞACAKSIN DİYO :)) bu lafı beni rahatlattı ve doğum odasına şu cesaretle girdim sizede tavsiye ediyorum BURADAN BEBEĞİMİ ALIP ÇIKACAĞIM VE OH DİYECEĞİM hep bunu düşündüm doğum boyunca.ASIL KOMEDİ ŞİMDİ BAŞLIYOR BANA TAMAMEN SOYUN DEDİLER EŞİM VARDII DIŞARDA ODA ŞAŞKIN YAZIKK.SADECE BEN NE DERSEM ONU YAPIYORDU ÇOCUKSU BİR ŞAŞKINLI VARDI YÜZÜNDE :)) bana önlük giydirdiler bide sancı serumu ohhh dedimki tamam doğurcamda kaç cm olmuşum.4 cm dediler.aradan 1 saat geçti ağrım falan yok muayene ettiler 6 cm.neyse suyumu iğne ile patlatıp boşalttılar(HİÇ DUYMUYOSUNUZ) NEYSE ARADAN GEÇTİ BİR SAAT MUAYENE OLDUM 8 CM.EBE GELİYO GİDİYO SENİN NİYE AĞRIN YOK NE BİLEYİM DEDİM.(BU ARADA ODADA 15 KİŞİYİZ HERKES AĞRIDAN BAĞIRIYOR KORKMUŞTUM) VE nihayet adet sancısı gibi ağrılarım kasıklarımda başladı sıksık geliyordu.ağrı geçince kuş gibi oluyordum.ağrı başlayınca bağırmadan derin nefes alarak bebeğime oksijen gönderiyordum(rahim kasları kasıldıkça bebeğin kordonu sıkışır ve oksijen gitmez bebeğe) NEYSE GENE MUYANE 9 CM OLMUŞUM BANA BİR KAS GEVŞETİCİ VURDULAR ÇABUK DOĞUM İÇİN.VE MASADAN KALKMA DEDİLER.OLDUM 15 DAKKA İİÇİNDE 10 CM.VE IKINTIMDA GELMİYORDU AKSİLİK BURDA İŞTE.DR GELDİ NİHAYET AMA ARTIK AĞRILAR HİÇ GEÇMİYOR ARA VERMİYORDU.IKINACAK GÜCÜM YOKTU.1 IKINDIM 2 IKINDIM ve ebeye dedimki karnıma bastırın 8EBEYİM DİYE DİKKAT EDİYOLARDI BASTIRMIYOLARDI OYSAKİ HERKESE BASTIRIYORLAR DOĞUM ÇABUK OLSUN DİYE BENDEN ÇEKİNMİŞLERDİ)EBE BİR BASTIRDI TABİ BENDE IKINIYORUM 2.baskıda doğurdum kafasını ve derin bir nefes aldım artık gerisi dr çıkartacaktı bebeğin gövdesini falan.kafamı kaldırdım bebeğime baktım.aman ALLAH'ım ne tatlıydı benimdii ve meleğimdii..unutuum ağrıları falan ağlamaya başladım.ağrı falan kalmaıştı zaten.bebeğimi siliyorlardı göbeğini kesiyorlardı görüyordum.ebe dediki çok yakışıklı bir oğlun oldu.kaç kilo dedim 2870 gr.ay ben onumu çıkartamadım yaa dedim ağlayarak güldüler.bu arada 15 dakka eş içerde dikişlere başlanmadan beklendi.(eş rahim duvarından ayrılsın kendiliğinden diye)bana dediler ıkın eşi çıkartcaz hafif ıkındım eşide doğurdum.dr başladı elini içime sokup temizlemeye inkar etmiyorum çok acıdı yaraya tuz dökmek gibi bir acı.dikişlerimide attılar.(yine acı yok).bebeğimi gösteriyolar bana bu arada ama ne tatlı şey bebeğim aşkım dedim ona.8 aylık hamileykene böğürtlen yemiştim gizlice sağ elimde izi kalmıştı yıkayamamıştım(aslında inamazdım aama)bebeğimin sağ avcunun içinde böğürtlen büyüklüğünde gül vardı ve sırtının sağ tarafında kırmızı bir kalp resmi.ALLAH'IN TAKDİRİ İŞTE.odaya çıkardılar bebeğimide tahlil için bebek dr una.bebeğimi kucaklamak için sabırsızlanıyordum emzirmek için.ŞİMDİ O BENİM DÜNYAM O BENİM ÖMRÜM.AĞRILARIMI UNUTTUM ÇOKTAAAAANNNN..iyiki normal doğum yapmışım hemen ayağa kalktım.istediğim gibi yedim içtim.BU ARADA CANIM ANNEM TAAAA ESKİŞEHİRDEN ATLAMIŞ OTOBÜSE GELMİŞ.ODAYA GELDİĞİMDE ONU GÖRÜNCE AĞLADIM SEVİNÇTEN İLK TORUNUYDU VE ANNEM BENİM HERŞEYİMDİ,ANNE OLDUM ONLARI DAHA İYİ ANLIYYORUM.HEPİNİZE BENİM GİBİ DOĞUMLAR NASİP ETSİN ALLAH AMİN

ılkveson cok tsk ederım cok rahatlatıyosun senı buraya Allah gonderdı heralde melegımız bızım:) bende suan baska dr arastırıyorum hıc sansım olmadı dr dan yana hep yanlıs ıslemler yapıldı neysee atrtık bakıcaz bıtane pers gıdıcem tekrar tsk

canım inan sanki ben doğuruyormuşum gibi heyecanlandım.çok güzel anlatmışsın teşekkürler ama açıkçası biraz korktum gerçi inanıyorum allah kolaylığını verecektir neyse çok teşekkürler vakit ayırdığın için allah hepimizin yardımcısı olsun

İlk son merhaba.Canım, benim normalde bel ağrısı gibi bir şikayetim yokken ovulasyon döneminden adet tarihime kadar müthiş belim ağrıyo. Otururken hep yazdık koyuyorum belime.Bu durum bir senedir var.Yani kürtajdan sonra. bu nedendir.Hani bel fıtığı desem hep olması lazım bu ağrının.Peki nedendir acaba bu.Acaba menopoza mı giriyorum.Ayrıca internetten okuyorum adet kanaması - 2 -7 gün ve günde 3 ped kadar olmalı.Normali bu.Fakat bende Zaten toplamda 3 gün ve toplamda 2 ped kadar.Yani 5 gün adet gören bir kadın bir dönemde günde 3 taneden 15 ped bilemedin bir paket ped b ityiriyor.Bense taş çatlasa 3 ped.Ben kesin menopoza gircem .Çocuğum filan da olmaz benim.Doktora soruyorum hala bir şey olmaz diyor.Menopoza girecek bir bayanı doktor ultrasonda anlar mı?Adetin 3. gününde endometrium kalınlığına filan baktı.Hormon tahlilleri yaptı.Değerler normal dedi.Normal olmasa yumurta takibine girmezdik dedi.Kanım da fena değilmiş.Alt sınır 11,7 benim 12,5.Bu durumda kansızlık yok öyle değil mi?Ha bir de çok sık idrara çıkıyorum.Sanki çok varmış gibi yanıyor gidityorum 10 dakikada bir az bir şey yapıyorum.İdrar tahlillerim temiz.Böbrekler normal.Çok sıvı da almıyoırum ama tuvalate gitmekten bıktım.Sence sık idrarara gitme ,adet düzensizleri ,az adet görme,bel ağrısı menopoz belirtisi midir?Okuduğuma göre öyle.Ama doktor pek bir şey demiyor.Öyle olsa anlar mıydı?ya da en azında derdi ki zaman kaybetme tüp bebek yap.Etik olarak böyle bir şeyi benden saklayamaz öyle değil mi?Ya da İnsan pat diye adettten kesilir mi.Her şe3y normalken birden hiç olmamakl gibi şeyler mümkün mü?İlk ve son demiştim sana bak kafan karıştı fdimi.Okadar çok korkuyorum ki.Bebeğimin olmasını çok istiyorum.Olmayacak diye ödüm kopuyor.En çok korkutan da adetin az olmasıydı.Şimdi bir de yumurta gelişmemesi eklwendi.Gerçi bu ay klomenle gelişti.Bilmiyorum yaaaa.Sevgilerrrrrr.

Diğer sorularımı da sonra sorayım istersen güzelim.Seni daha fazla yormayalım.

ilk ve son ablacım merhaba ben bu ay denememi yaptım 6 haziran da regl olmazsam olmuş demektir ama o tarihten önce vücudum hiç belirti verir mi gebelik sinyali olarak çok merak ediyorum nasıl anlarım acaba idrar testi son 4-5 gün kala çıkarmı acaba

ilk ve soncum canım benim sanki ben doğuruyomuşum gibi oldum okurken ya allahım ne zor ama yinede istiyoruz bebek herşeye rağmen ben adet oldum dün camnım bu ayda olmadı kısmet öbür aya inşallah canım birşey sorucam sana benim son adet dönemlerim 28 mayıs,4mayıs ,9 nisan,17 mart sence bu adet günlerimde düzensizlik varmı ya gebelik rehberinden hesaplattım benim adet döngü günüm 24 gün dendi ama birde san sormak istiyorum canım çok sğol şimdiden

İzmircim üstüme vazife değil ama kendimden biliyorum.Son ilişkinin üzerinden bir hafta geçtiyse adetine 3 gün kala çıkıyor kanda.Hatta adet gününde idrar testinde çok silık olarak çıkıyor.

Soru1:
Adet Düzensizliği Olan Bir Kadin Hatta Adet Görmeyen Bir Kadin Hamile Kalabilirmi?
Soru2:
yumurtlama dönemine denk gelen 11 Mayista Eşimle Beraber Oldum Ve mayıs ayı birliktelik birdaha olmadı Sizce Idrar Testi Nezaman Yapilmali Bu Durumda.

adet tarihlerimi sormuştunuz
03 mart 27 mart 20 nisan yani genelde 7 gün geri giden adet tarihlerim var bunu baz alırsak 13 mayıa ta regl olmam gerekirdi fakat bu ay benim yumurtlamada bi gariplik oldu ben yumurtlamamı en iyi akıntı tespitinden yaparım ve 10 mayıs 14 mayıs yumurtlama akıntısı yani kokusuz renksiz akışkan şekilde çok yoğundu.buay hala regl olmadım fakat tam regl tarihine 2 gün kala eşimle oldugum için napcağımı şaşırdım yani arada böle aksamalarım olur.
ilgine sonsuz teşekkürler rabbim gönlüne göre versin canım

N.nilda Tekrar Tekrar Okudum Yazini.şu An çok Işim Var Arkadaşlar Devam Edeceğim Bekleyin Gelicem.nilda Ve Diğer Arkadaşlar Malum Işyerindeyim Akşama Cvp Vereceğim Hepinize.

N.nilda Tekrar Tekrar Okudum Yazini.şu An çok Işim Var Arkadaşlar Devam Edeceğim Bekleyin Gelicem.nilda Ve Diğer Arkadaşlar Malum Işyerindeyim Akşama Cvp Vereceğim Hepinize.

canım sen işine bak bizi düşünme burada kimse acil değil çok acil durumu olan zaten doktora gider sen bizim için kendini strese sokma ya ben soru sorduğuma üzüldüm valla :çok üzgünüm:

selam.benim sorumuda cevaplayabilirsen çok sevinirim.bugün ikili test sonucumu aldım.sonuçları yazsam normal olup olmadığına bakarmısın sana zahmet.doktorum yerinde olmadığı için gösteremedim.sonuçlar şöyle:
trisomy 21
background risk 1:961
ultrasound risk 1:5177
biochemistry risk 1:3209
adjusted risk 1:17301

trisomy 13/18
background risk 1:1719
ultrasound risk 1:16207
biochemistry risk 1:9306
adjusted risk 1:34352

tarama negatif yazıyor.free beta hcg:38.19 papp-a:1,94
ense kalınlığı:1,2 mm crl:58,00 mm
biraz fazla oldu ama çok merak ediyorum.müsait olunca yazabilirsen çok sevinirim.sana kolay gelsin.

merhaba ilkveson bende bisey sorucam belki uzmanlik alanin degil ama ben iki yillik evliyim son 8 aydir denemelerimize ragmen henuz hamile degilim doktorum serophene verdi gecen ay 50 mg kullandim yeterli gelmedi bu ay 2 kutu kulllandim.lutfen bana bilgi verirmisin ne olacak boyle lutfen yorumunu bekliyorum tesekkur ederim........

mart ayında 3 ünde olmuştum nisanda 30 unda oldum mayıs bu ayda 26 sında oldum akıntıda adetim bittiyo ama akıntı devam edıyo ayrıca akıntım bu ay lekeli geldi kahverengiydi gögüslerimde gecen ay şişme oldu elledimde acıyodu ama bu ay olmadı evlendıkten sonra 2 3 yıl bebek düşünmüyorum ayrıca dügünde haziranın 24 unde şimdiden teşekkürler canım saol

not: adetim 8 gün devam ediyo

N.nilda Bu Ağrilarin Belinden Bacağina Vuruyormu?ayağinda Karincalanma Var??belin Kiriliyor Gibi Bi Ağrimi??bu Ağri Gece Dönerkende Oluyormu??yada Ağir Iş Yapincami Oluyor?? .........1-erken Menopoz Falan Değil.başka Belirtisi Olurdu Ateşlenme,avuçlarda Yanma Ayaklarda Yanma,susuzluk,gece Ayaklarinin Ateşine Uyanma Vs Bunlar Varmi?hayir Yok Değilmi?2-kansizlik Yok Normal Yani3-sik Idarar çikiyorum Diyorsun Bu Psikolojikte Olabilir.sikintili Günlermi Geçiriyorsun????belkide Wc De Geçirdiğin Vakit Sikintini Aliyordur??? 4-eğerki Dr Menopozda Olsaydin Kesinlike Söylerdi.ve Kesinlikle Anlaşilirdi En Azindan Kemik Erimesi Tahlili ölçümü Isterdi.ama Dr Un Söylerdi Kesin Olarak Ve Sen Menopozda Değilsin 5-adet Gördüğün Sürece Yumurtlaman Oluyordur Bunu Unutma.son Adetlerinin Tarihini Ve Miktarlarini Yaz Bakayim Bi.

Izmir Tecrübemle Cvp Veriyorum.benim Testimde Adet Görmeden 2 Gün önce Yapmiştim Ve Silik Bir şekilde çikmişti.ama Her Bünye Farklidir.herkesin Hormonu Ayni çelişmaz.sen 2 Gün önce Sabahki Ilk Idararini Testi Yap Ve 20 Dakika Beklet Bakalim.ama Sen Gebe Olduğunu Asla Anlayamazsin.sadece Test Gösterir.bazi Kadinlar Psikolojik Bulanti Baş Dönmesi Yaşar.cvpini Bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…