Rüyameleğim Kafami Kariştirdin.mayis Ayinda Ne Zman Adet Oldunki şimdi Sen 20 Nisanda Olmuşsun.ve şunu Söleyeyim Adetlerin Süper Düzenli.ama Bu Ay Farkli Bir Aktivite(spor Yapmak.hali Yikamak.rakimi Yüksek Köye Falan Gitmek Seyahat Etmek)bulunduysan O Zaman Bir Gecikme şaşma Olabilir.peki Sabah Aç Karnina Idrar Testi Yaptinmi??hadi Yap Bakalim Bi
Sema24.ben Ikili Ve üçlü Testleri Yorumlayamiyorum.ama Hani 1:961 Falan Yaziyor Ya.onun Anlami 961 Kadinda Bir Demektir.dr Sana Sonucu Söyler Ama Iyi Dinle şimdi Beni Kulaklarini Dört Açç.dinliyosun Demi.bu Ikili Ve üçlü Testlerin Doğruluk Payi% De 60-70 Arasi Yani Tam Doğru Değil.dr Sana Diyecekki.''sema Hanim Risk Var Amniosentes Yapacağiz Derse'''' Hiç Sikinti Yapmayacaksin Tamammii.bana Söz Ver önce.risk Demek Dawn Sendromu Riski Yani.bu Testler Kesin Sonuç Vermezzz.sende Amnio Sentes Yaptiracaksin(karnindan Su Alacaklar Bebeğin Kromozomlarini Sayacaklar) Bu Tahlilin Sonucunu 3-4 Hafta Sonra Veriyorlar.ve Sen Bu Süre Zarfinda Bebeğine Alişveriş Yapmaya Gideceksin Onu çoook Sevdiğini Hormonlarinla Anlatacaksin Tamammii Taze Anne..dr Risk Var Derseki şayet üzülmek Yok Bana Söz Vereceksin Tamammi??
Merhaba ilk ve son.Aslında seni tanıdığıma sevindim.bu sitenin bir ebeye ihtiyacı vardı.Ancak o kadar yoğunsun ki.Yazarkende çekiniyorum cvp verirmisin diye,vermezsende üzülmem çünkü arkadaşların hepsi haliyle soruyor.
ben henüz hamile değilim.9 aylık evliyim.ilk 4 ay d.kontrol hapı kullandım.bekarken 24 güde 1 regl olurdum.hapı bıraktıktan sonra 25 gün,26 gün,28 gün,23 gün,ve son olarak 24 günde regl oldum.yani sonuncu 27 mayısta oldum.ve artık korunmuyorum hamile kalmak istiyorum.ama adet düzünsizliğim vaemı günlerden pek anlayamıyorum.yumurtlama günüm ne zaman çözemiyorum.yardım edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?