Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son ben doğumdan korkuyorum.o yüzden epidral da istemiyorum yani belden iğneden de korkuyorum genel sezeryan yapmak istyorum yani tamamen uyuşmak istiyorum.hamileliğimi 2,ayımda öğrendinm ve o andan itiaren de kafamda sezeryan var.dün çok ağladım bide bunalımam mı ne giriyorum anlamadım gitti.hiç bişey yok ama hiç birşeyden zevkalmaz oldum.hiç bişey beni mutlu etmiyor.58 kiloydum şu an 75 kiloyum ve aynaya bakasım bile yok .herkes sana hamilelik çok yakıştı deselerde ben aynaya bakamıyorum.kendimi çok çirkin hissediyorum.neydim ne oldum yaaaaaa.beklemediğim bi anda çıkıp geliyo çok bunalımdayım çok.kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama kendimi iyorum..işte böle.biraz raatladım sanki sana anlatıncaa...hep ağlamak istiyorum dün hep ağladımm

ilk ve son canim merhaba gecen gün sana sormustum ama o kadar yogunsunki canim ne desen haklisin görmedin herhalde benim 11 mayisda kürtaj ya simdi ne zamana adet olmam lazim aydinlatirsan sevinirim canim sagol simdiden

Perce.adetlerini Hesapladim Eğer Haziranin 20 Sinde Adet Görmen Gerekiyor.eğerki Bu Düzen Böleyse.senin Marttan Sonra 21 Gün Ara.nisandan Sonra 25 Mayisatan Sonra 24 Eğerki 25 Den Aşaği Inen Bir Sistem Varsa 28 Mayisa 23 Ekleyerek Adet Tarihini Buldum.neyse Kafani Kariştirmayayim.döllenme Tarihin 10 Haziran Ile 15 Haziran Arasi Aktifsin.daha önceki Sayfalarada Ilişki öncesi Yapilmasi Gerekenleri Anlatmiştim Bakiver Bi.bulamazsan Söle Anlaatayim.saygilar.

Rüyameleğim Kafami Kariştirdin.mayis Ayinda Ne Zman Adet Oldunki şimdi Sen 20 Nisanda Olmuşsun.ve şunu Söleyeyim Adetlerin Süper Düzenli.ama Bu Ay Farkli Bir Aktivite(spor Yapmak.hali Yikamak.rakimi Yüksek Köye Falan Gitmek Seyahat Etmek)bulunduysan O Zaman Bir Gecikme şaşma Olabilir.peki Sabah Aç Karnina Idrar Testi Yaptinmi??hadi Yap Bakalim Bi

Valla Sorulariniza Yetişemediğim Için üzülüyorum.acil Sorulara özel Msj Lar Atarak Cvp Veriyorum.acil Olmayanlara Gün Içinde Cvp Veriyorum.özür Dilerim Hepinizden

Sema24.ben Ikili Ve üçlü Testleri Yorumlayamiyorum.ama Hani 1:961 Falan Yaziyor Ya.onun Anlami 961 Kadinda Bir Demektir.dr Sana Sonucu Söyler Ama Iyi Dinle şimdi Beni Kulaklarini Dört Açç.dinliyosun Demi.bu Ikili Ve üçlü Testlerin Doğruluk Payi% De 60-70 Arasi Yani Tam Doğru Değil.dr Sana Diyecekki.''sema Hanim Risk Var Amniosentes Yapacağiz Derse'''' Hiç Sikinti Yapmayacaksin Tamammii.bana Söz Ver önce.risk Demek Dawn Sendromu Riski Yani.bu Testler Kesin Sonuç Vermezzz.sende Amnio Sentes Yaptiracaksin(karnindan Su Alacaklar Bebeğin Kromozomlarini Sayacaklar) Bu Tahlilin Sonucunu 3-4 Hafta Sonra Veriyorlar.ve Sen Bu Süre Zarfinda Bebeğine Alişveriş Yapmaya Gideceksin Onu çoook Sevdiğini Hormonlarinla Anlatacaksin Tamammii Taze Anne..dr Risk Var Derseki şayet üzülmek Yok Bana Söz Vereceksin Tamammi??

Ogs Folic Plus Verdimi Dr Un???yumurtlama Sorunun Var Anladiğim Kadariyla.tedaviye Devam Et Canim Ama Asla Umutsuzluğa Düşüp Haplari Etkisiz Hale Getirme.yapilan Bir Araştirmaya Göre Yumurtlama Tedavisi Görüp Umutsuz Olan Kadinlar Hamile Kalamiyormuş.ama Kafana öncelikle Yumurta Tedavisi Görüyorum Diye Sok.bebek Tedevisi Değil.

canım kafanı karıştırdım kusura bakma evet mayıs ayı regl olmadım beni düşündüren adetime 2 gün kala eşimle beraber olduk fakat akıntım çok fazlaydı aynı yumurtlama akıntısı gibi akışkan renksiz.
normalde regl geçince test yapılır fakat benim regl geçtiğinde yani 11 mayıs beraber olmuştum 13 mayıs regl tarihi e 3 gündede gebelik çıkmaz yani ben nezaman idar tetsti yapayım şaşırdım

Hipooo.hipoo Eğerki Yakinda Bir Eczane Varsa Hemen Git Mesiygna Ampul 1 Aylik De Ve Al Vurdur.aslinda Adetinin 1.günü Vuruluyor Ama Bugünde Vurdurursan Olur Bana Güven.büyük Ihtimal Düğün Günü Adetli Olacaksin :))) Artik Her Ay Bu Iğneyi Vurdurarak Korun En Iyi Korunma Yöntemi Bu Sana.hapi Unutma Ihtimalin,prezervatifin Yirtilma,spiral Zaten Sana Olmaz,3 Aylik Iğneninde Yan Etkileri çok.en Güzeli Bu Sana.eğer Bunu Okuduysan Evet Okudum De.sana Daha Bilgi Vereceği.alinti Ile Cvp Yaz Bekliyorum.

cevabın için teşekkür ederim.okuduktan sonra dayanamadım doktorumu aradım ve sonuçları okudum çiçek gibi hiç bir sorun yok dedi.bir ay sonra yine kontrole çağırdı.amniosenteslik bir durum yok dedi.içim rahatladı.zaman ayırdığın için teşekkür ederim.Allah razı olsun bu kadar insanı bilgilendiriyorsun.arkanda çok dua var.

Egedenizi şubatta 9 Unda Olmuşsun Bu Sene Bütün Kadinlarda Havalarin çabuk Isinmasindan Dolayi Düzensizlik Oldu.küresel Isinma Yani :))) Adetlerin çok Düzenli.gitmene Gerek Yok Bence Ama Sen Bilirsin .

Egemennn Aşk Olsunn.benim Doğum Hikayemi Oku Ve Vazgeç Sezeryandan.niye Korkuyosunki Asla Korkma.sezeryan Bir Ameliyattr Ve ömür Boyu Senin Karşina çikacak Oysaki Normal Doğumda Sadece Bir Saat Ağri çekeceksin Sen O Etrafinda Anlatilanlara Kulak Asma Eminim Sana Normal Doğum çok Zor Diyenler 2. çocuklarinida Normal Yapiyorlardir Değilmi.o Zaman Kendileride 2. Doğumlarini Sezeryanla Yapsinlar((bak Nasil Kziyorum Onlara Yaa) şimdi Gelelim Güzel Annemizin Kendini çirkin Hissetmesine.şu Resimdeki Senmisin Bakiiimm Söle.sen şu An Vücudunun Bozulduğunu Düşünüyosun Değilmi,benimde 9 Aylik Oğlum Var.karnimda çatlaklar Ve 8 Kiloda Fazlam Var.tüh şimdi Kendimi Köprüdenmi Atsam Acaba :))) Hamileykene 58 Ile Başladim 80 Ile Doğurdum.ama Hastane çikisi Bi Baktim 75 Kiloyum Halaaaa :))) Neyse şirin Anne Hamileliğin Keyfini çikart çok özleyeceksin Emin Ol.bu Siralar 27 Haftaliksin Sanirim Sivilceler Falan çikacak çatlaklarin Oluşacak Bide Yetmezmiş Gibi Karninda Birde çizgi Var Demi Vah Vah Vah Ama Onlar Kalici Değilki Bebeğinin çok Gücüne Gidiyor Bu Hislerin Ve Ağlamalarin.sen Sesli Sölemesende O Senin Içinde Senin Bir Parçan Bitanem.onuda üzüyosun Ağlamakla Ve Bu Hislerinle.benide üzdün Ayrica..hadi Bu Dönemi Ikimiz Beraber Atlatalim Egemen.bebek Alişverişi Yaptinmi Sölesene Hadi??

Nefinn Evet çok Erken Böle Bir Teşhis Için Bencede çünkü Bebeğin Büyüdükçe çatida Otomatik Genişliyor Bence Erken Yavvv Daha.şaşirdim Vallahi.sen Normal Diye Devam Et Hayatina

CANIM EVET O BENİM AMA.HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM.AĞIR BİŞEYLER ATLATIYORUM GALİBA AMA BEBEĞİME ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM.ONUNLA KONUŞUYORUZ.ALIŞVERİŞE HAFTAYA ÇIKICAZ.Bİ KAÇ BİŞEY ALDIM ONLARI SEVİYORUM OKŞUYORUM AMA HEMEN GELSİN İSTİYIORUM.SABIRSIZIM.OKUDUM CNM HİKAYENİ SEN GÜÇLÜSÜN BENSE ÖĞRENCİLERİME ÇOK ŞEYLER ÖĞRETTİM FAYDALI OLDUM AMA ŞU AN KENDİME FAYDAM YOK CANIM.HERKESİN SORUNLARINA ÇARE BULAN BEN KENDİME ÇARE BULAMIYORUM.EVET O UYUZ ÇİZGİDE VAR .UZADIKÇA UZAYAN.BİDE BENİM GÖBİŞ FAZLA İRİ GÖZÜKÜYO HER GÖREN AZ MI KALDI DİYO AZ KALDI AMA EYLÜLE DE DAHA VAR.SAOL İLK VE SON.EŞİM ÇOK MANTIKLI O MEMNUN KIZIMIZ SANA GÜZELLİK KATTI DİYO AMA BEN MUTLU DEĞİLİM.BEN BÖLE DEĞİLDİM.ÇOK POZİTİF Bİ İNSANDIM.saol ilk ve son umudum benim...saol...

Egemen.gözleirm Doldu Senin Yazini Okurkene.ama Sevinçten Niyemi Hamilesin Ve Bana Hamileliği özlettin.bebiş Için Her Gördüğünü Al Demiyorum Hergün Bir Parça Eşya Al,eğer Beşik Aldiysan Böle Tüllü Müllü Tüllerini Süsle Hani şu Taki Için Parçalar Satanlar Varya.hah Işte Onlardan Al Süsle.böle Fistik Yeşil Lilali Alttan çitçitli Aletlerden Al.onunla Konuşman çok Güzel Hatta Ona Mektuplar Yaz Onu Nasil çok Sevdiğini.ona Günlük Tut Ilerde Hedye Edeceğin.o Uyuz çizgi Doğumdan Sonra Kayboluyor Merak Etme.çatkalarada şu An Krem Kullaniyorum Biraz Bira Kayboldu Benim çatlaklarim.aslinda Moralini Bozacak Hiiç Bişiy Yok Ortada.sen Benden Daha Güçlüsün Sen Benimde öğretmenimsin.kutsalsin Yani Ve Bu Bir Dönem Ama Atlatacaksin.herhangi Bir Sikinti Ailevi Yada Mesleki Bir Probelem Yaşatmalarina Izin Verme.kizinin Kokusunu Alacağin Günü Düşün öyleeee Güzelki Aslinda Beklemek Onu.tadini çikar Ha Bu Arada Bol Bol Uyu çünkü Kizin Doğduktan Sonra Pek Uyutmayacak :))) Sana Yazacak çok şeyim Var.ama önce Gülümse Her Aynaya Baktiğinda Ne Kadar Güzel Olduğunu Düşün Aslinda çokta Güselsin.gebelik Herkese Ayri Bir Güzellik Katar.hele Doğumdan Sonra Yüzünün Ne Kadar Güselleştiğini Göreceksin Eski Fotolaarinda çirkin Olduğunu Farkedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…