Rüyameleğim Hemen şimdi Test Al Ve Yarin Sabah Aç Karnina Ilk Idararina Test Yap Ve 20 Dakka Beklet Testi Atma Bana Sonucu Bildir.bekleyeceğim
mehay.bak şimdi.sana bir tavsiye kafanı bebekmiş şöleymiş böleymiş takmayacaksın.kendini aayy hamilemiyimki diye sorgulamayacaksın bu birr.kendini hayatın akışına bırak.bebek sana gelecek,sen yolunu gözleme.geldiğindede büyük bir hoşgeldin dersin ama şimdiden bekleme yolunu.kafanı dağıtacak bilgisayar oyunları yada kekler pastalarla uğraş.BUNLARI SÖLÜYORUM ÇÜNKÜ SEN ENDİŞE DUYDUKÇA HORMONLARININ SEVİYESİ BEBEĞİNE ZARAR VERİR.heyecan yok stres yok.aşılamayı bir tedavi olarak kabul et ve bir süre unut.dualarınıda ekle yanına tabi.dünya dua ile dönüyor.kasıklarının ağrısı için şu an bişey söyleyip seni heveslendirmek istemiyorum.ANLADIIINN SENN:))))
Hipooo.hipoo Eğerki Yakinda Bir Eczane Varsa Hemen Git Mesiygna Ampul 1 Aylik De Ve Al Vurdur.aslinda Adetinin 1.günü Vuruluyor Ama Bugünde Vurdurursan Olur Bana Güven.büyük Ihtimal Düğün Günü Adetli Olacaksin :))) Artik Her Ay Bu Iğneyi Vurdurarak Korun En Iyi Korunma Yöntemi Bu Sana.hapi Unutma Ihtimalin,prezervatifin Yirtilma,spiral Zaten Sana Olmaz,3 Aylik Iğneninde Yan Etkileri çok.en Güzeli Bu Sana.eğer Bunu Okuduysan Evet Okudum De.sana Daha Bilgi Vereceği.alinti Ile Cvp Yaz Bekliyorum.
canım benim ya bende gebelik rehberinden hesaplattım ordada 2/6 ile 7/6 arası diyo ben o yüzden sana sordum hangisi daha doğru diye kafam karıştı ya ama içimden sana inanmak geliyo napıcam ben yavvvvPerce.adetlerini Hesapladim Eğer Haziranin 20 Sinde Adet Görmen Gerekiyor.eğerki Bu Düzen Böleyse.senin Marttan Sonra 21 Gün Ara.nisandan Sonra 25 Mayisatan Sonra 24 Eğerki 25 Den Aşaği Inen Bir Sistem Varsa 28 Mayisa 23 Ekleyerek Adet Tarihini Buldum.neyse Kafani Kariştirmayayim.döllenme Tarihin 10 Haziran Ile 15 Haziran Arasi Aktifsin.daha önceki Sayfalarada Ilişki öncesi Yapilmasi Gerekenleri Anlatmiştim Bakiver Bi.bulamazsan Söle Anlaatayim.saygilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?