Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

Rüyameleğim Hemen şimdi Test Al Ve Yarin Sabah Aç Karnina Ilk Idararina Test Yap Ve 20 Dakka Beklet Testi Atma Bana Sonucu Bildir.bekleyeceğim

saol ilk ve soncummm.saol.kayınvalide lohusa yatağı yapıyor herkes özeniyo saolsunlar ben de özeniyorum ama benim derdim güldenlen yani kendimlen.adımda gülden ama gülücem inşallah en azından şafak 90 dan sonra.saol seni de üzdüm.sen umutsun yawwww...

canim benim yaa cok saol her iki sorumuda cevapladin!!sanirim kafa dagitmak icin bilgisayar oyunlari iyi fikir digeride fena sayilmazda sonra o kek ve pastalari dayanamayip yerim ve sonra isin yoksa 1 ay ac gez zayiflamak icin zaten kilo aldim neyse canim tekrar tekrar sonsuz tesekkurler iyiki varsin!!!a.s.:1hug:

evleneli 2 ay oldu bu ayın başında eşimle tatile gittiğimizde havuza girdim o zamandan vajinal bölgemde kaşıntı oluştu son günlerde daha çok kaşınıyor acaba mantar enfeksiyonu kapmış olabilirmiyim?yeni evlenen çiftler havuza,denize girmemeli mi cevabınızı bekliyorum.

ya bugünlerde bende de kaşıntı var evli değlim daha önce aynısı olmuştu doktor mantar olmuşsun bi ara ondan dedi acaba yine aynısı mı oldu..şuan doktora gidemem acaba kendi kendime bu kaşıntıyı giderebileceğim bişey yok mu..

ilkveson okudum canım nedıyosun ya ogun adetli olmak kabus olsa gerek :))))))) devamını bekliyorum canım peki bu ignenin bı yan etkisi olabılırmı

İl ve son bel ağrım bacağıma ara sıra vuruyoır.Fakat yanan bir ağrı.Adet tarihlerimi sormuşsun canım.Yazıyorum.9 ocak,2 şubat,4 mart,28 mart,19 nisan,19 mayıs Canım verdiğin değer gösterdiğin ilgi için sonsuz teşekkürler.Ben senin için adet aralarını saydım sen yorulma.25 ,,31,25,23,3o gün,Düzensizlik yokken siklus hep 25'ti.

canım benim ya bende gebelik rehberinden hesaplattım ordada 2/6 ile 7/6 arası diyo ben o yüzden sana sordum hangisi daha doğru diye kafam karıştı ya ama içimden sana inanmak geliyo napıcam ben yavvvv

ilkvesoncum benim için zaten adetlerimin düzenli olması önemli her nekadar adet döngü günüm bazen değişsede 21 in altına düşmüyo hiç önemli olanda o adet düzensiz olunca daha kötü oluyo sanırım herşeyi etkiliyo demi canım benim

gökalp senin adetlerin düzenli farkındaysan her ay 30 yada 31 gün ÇEKİYOR ama adetlerin düzenli.adet düzensizliği nedir peki??adetlerin 15 günde bir gelmesi periyodların her ay farklı olması ama ya kısa yada çook uzun olması,adet miktarının çok az 1 gün gibi yada çook uzun 15 gün gibi olması yada ara lekelerin görünmesine adet düzensizliği deriz.adet periyodlarımıızn iklimlern yediklerimizden yada manevi olaylardan çok çabuk etkilenebilir.saygılarımla.yumurtlama gününü şöyle hesaplayacaksın örnek birşey yazıyorum.27 mayıs+13 ve 27 mayıs+19 diyoruz ve çıkan tarihler arası senin yumurtlma dönemin.geçmiş sayfalarda ilişki hakkında bilgiler verdim bi bakarsan iyi olur bulamazsan söyle yine anlatayım.alıntı ile cvp ltfn.tşk

e.EGEMENNN O DÖNEM BENDE ATLATTIM ELBETTE.HELEKİ BEN NE SIKINTILAR ÇEKMİŞTİM.ŞİM Dİ SENİN RELAX OLUP GEBELİĞİN VE ETRAFINDAKİLERİN İLGİSİNDEN YARARLANMA ZAMANIN.UNUTMA HERKES HERZAMAN BU KADAR İYİ OLAMAZ SANA KARŞI.GÖSTERİLEN İLGİ BELKİDE SENİ ARTIK SIKIYOR OLABİLİR.EVDE PC T.V CANINI SIKIYOR DİYE LAKLAK ETME.TAM TERSİNE DİZİLERİ TAKİP ET,KOMEDİ CD Sİ AL İZLE(HOKKABAZI TAVSİYE EDERİM BAK).EŞİNLE VAKİT GEÇİR.VİTRİNLERİ GEZ..AAAA BİŞİY DEMEYİ UNUTTUM BEBEĞİNE İNCE KÜÇÜK HİKAYE KİTAPALRI ALMIŞTIM BEN VE ONLARI OKURDUM HAMİLEYKENE ODA ZAMANLA ALIŞIRDI HİKAYYEYE VE TEPKİ VERMEYE BAŞLARDI.İLETİŞİM KURUYORDUM YANİ.SENDE DENE.ŞİMDİ BİDE ŞUNLARI ANLATAYIM.ARTIK TUZ KOYMA YEMEKLERİNE.TUZU AZALT.YAĞLI BÖREKLER PASTALAR BUNUDA AZALT.MADEN SUYU,BALIK,BOLBOL SÜT,FINDIK,SEBZE VE BOOL MEYVE ZAMANI VE BİRDE BOLBOLBOLBOL SU İÇECEKSİN.

Umutlu Hamile Değilsin Bu Durumda Yoksa Alttan Yapilan Ultrasonda çikardi Gebeliğin Yada Dr Rahim Kalin Derdi Sana.eşini Bekle Ve Bence Tadini çikartin Ayri Kaldiğiniz Günlerin şimdiden Böyle şeyleri Kafana Takma Derim.olur Daha Acele Etme.izne Geldiği Gün Belkide Yumurtlama Zamaninda Değildin Yada Spermler Rahime Gitmeden Vajinadan Wc De Akmiştir.olamazmi Olabilir Elbette.saygilarimla

ömrüm Sen Balayi Mantari Omuşsun Yada Havuzdan Kapmişsin.şimdi Senin Mantar Kremi Alip Sürmen Gerekir.birde Mantar Kapsülü Isim Veremiyorum Biliyorsun Herkes Bu Hapi Almaya Kalkişabilir.ve Birde Eczaneden Rivanol Toz Al 1 Litre Suya Kariştir Bununla Taharetlen.özel Msj Larimda Kapali Ya Sana özelden Yazacam Bu Kremi Bugün Açilirsa özelim.ama Açilmazsa Burdan Yazarim Artik Ilaçlari

Hipo şu An Adetliysen O Iğneyi Hemen Vurdur Bak Geç Kalirsin Söleyeyimmm..bu Iğnenin Yan Etkileri çok Az.ama Dikkat Edeceğin Tarafi Mesela Bugün Iğneyi Vurdurdun Diyelim 15 Gün Sonra Bi Ara Kanama Olacak Korkma,ve Mesela Bugün Ayin 30,u Ya Artik Bu Iğneyi Her Ayin 30 Unda Vurduracaksin Adet Olsanda Olmasanda Her Ayin 30 Unda.iğneyi Hamile Kalmak Istediğin Zamandan 9 Ay önce Birak.çünkü Bu Iğneyi Biraktiktan Sonra 9 Ay Sonra Hamile Kalirsin.düzen O Zaman Oluşur.ben Bu Iğneyle Korundum Ve Biraktiktan Sonra 9 Ay Sonra Gebe Kaldim.engüzeli En Temizi Bu Bence.

Y.yildiz Meme Pompalarinin Bir Zarari Yok Ama Temziliğine çoook önem Ver Ne Zaman Işe Başlayacaksin Sen şimdi.çünkü Ilk 2 Ay çok önemli.sütün En Verimli Olduğu Zamandir.ve Sana En Büyük Tavsiyem Ve Bütün Doğum Yapacaklara En Büyük Tavsiyem Doğumdan Sonra Uykunuzdan Fedakarlik Eedin Ve Iki Saatte Bir Bebeğinizi Uyusa Dahi Uyandirarakkk Kesinlikle Kesinlikle Kesinlikele Emzirin.nedeni Ise Yenidoğan Sariliğini Sizin Sütünüz önleyecek.yeterli Beslemezsen Bebeğin Sariği Yakalanir.yok Tedavisi Yok Işin Tedavisi Yok Bebeğinden Kan Alacaklar Bak çok çekersin Ve üzülürsün.tamammi??

ilk ve son çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.benimde bi sorum olacak.ayrı bir başlıkta bu soruyu herkese sormuştum ama kimsenin bilgisi yoktu sanırım.benim adetlerimde çok kısa aralıklarla oluyordu.yani 10 günde bir filan.doktora gittim cylco progynova isimli ilacı verdi.3 ay kullandım.bırakınca tekrar kısa sürede adet oldum.tekrar bu ilacı kullanayımmı?bizde çocuk çok isteyenlerdeniz.tabii hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…