Ezgi şuan Progesteronunu ölçtürdünmü???
ilk ve son,benim son 10 gün boyunca şiddetli alt taraftan giren kramplarım olmuştu,göğüslerim şişti ve üzerinde kabarcıklar çıktı,ancak dün adet tarihimdi ve 1 gün boyunca koyu renkli çamur gibi bir akıntı devamlı olarak geldi ve çok yoğun miktardaydı,arkasından da çok fazla kanamam başladı ama kanamayla beraber devamlı kan pıhtısı şeklinde şeylerde geliyor,moralimçok bozuk ve çok da korktum,bana yardımcı olursan çok sevinirim..
Açıklaman için teşekkür ederim ilk ve son,ben 26 yaşımdayım hamileliğimin 10. haftasındayım ve şuana kadar 4 kilo aldım, okuduğum her yerde ilk üç aylık dönemde 1 ya da 2 kilo alınmalı diyor şuanda 54 kiloyum boyum 1,63 ama ben bu dönemde midem bulandığında bile yeme ihtiyacı hissettim ve hiç çıkaramadım, bişeyler yemediğimde kendimi çok halsiz hissediyorum yediğim zamanda sürekli kilo alıyorum, meyve yemeye başladım ama beni meyve daha çok acıktırıyo.Sence kilo alımım çok hızlı mı ilerliyor ne yapmalıyım bu konuda bana yardımcı olabilirsen sevinirim, kendimi depresyonda gibi hissediyorum herkes basenlerin çok büyümüş dedikçe kendimi daha berbat hissediyorum çünkü kiloyu basenlerime ve göbeğime alıyorum şimdiden 4 aylık gibi göbeğim varsenağlamaKelebek 81.ense ölçümü Bebeğin Zeka ölçümü Yani Ikili Ve üçlü Testlerin Yaninda Ek Olarak Yapilan Bir Testtir.ama çok Kafana Takma Dr Ne Derse Onu Yap.evet Sari Renkte Olan 4 Boyutlu Usg.ve 12 Haftalik Bebişinin Cinsiyetini Kesin Sölemesi Gerekir Dr Ununun.ama Bazilari Sölemiyor Bidaha Gelsin Diye Para Almak Için.ama Kesin Görüyorlar.
Hipo şu An Adetliysen O Iğneyi Hemen Vurdur Bak Geç Kalirsin Söleyeyimmm..bu Iğnenin Yan Etkileri çok Az.ama Dikkat Edeceğin Tarafi Mesela Bugün Iğneyi Vurdurdun Diyelim 15 Gün Sonra Bi Ara Kanama Olacak Korkma,ve Mesela Bugün Ayin 30,u Ya Artik Bu Iğneyi Her Ayin 30 Unda Vurduracaksin Adet Olsanda Olmasanda Her Ayin 30 Unda.iğneyi Hamile Kalmak Istediğin Zamandan 9 Ay önce Birak.çünkü Bu Iğneyi Biraktiktan Sonra 9 Ay Sonra Hamile Kalirsin.düzen O Zaman Oluşur.ben Bu Iğneyle Korundum Ve Biraktiktan Sonra 9 Ay Sonra Gebe Kaldim.engüzeli En Temizi Bu Bence.
ilkve son arkdaşın kilo alımı ile ilgili bişey sorabilirmiyim sana doktorum bana egzersiz yaparak kilo alımının dengelenebildiğini söylemişti . sencede doğruysa bence arkadaş biraz egzersiz yapsın :)
gökalp senin adetlerin düzenli farkındaysan her ay 30 yada 31 gün ÇEKİYOR ama adetlerin düzenli.adet düzensizliği nedir peki??adetlerin 15 günde bir gelmesi periyodların her ay farklı olması ama ya kısa yada çook uzun olması,adet miktarının çok az 1 gün gibi yada çook uzun 15 gün gibi olması yada ara lekelerin görünmesine adet düzensizliği deriz.adet periyodlarımıızn iklimlern yediklerimizden yada manevi olaylardan çok çabuk etkilenebilir.saygılarımla.yumurtlama gününü şöyle hesaplayacaksın örnek birşey yazıyorum.27 mayıs+13 ve 27 mayıs+19 diyoruz ve çıkan tarihler arası senin yumurtlma dönemin.geçmiş sayfalarda ilişki hakkında bilgiler verdim bi bakarsan iyi olur bulamazsan söyle yine anlatayım.alıntı ile cvp ltfn.tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?