Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

CİDELYA TARİHLEERİNİ YAZDIĞIN İYİ OLMUŞ.GEBESİN BİTANEM HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE AMA ULTRASONA HEMEN GİRME ÇÜNKÜ GÖRÜNMEYEBİLİR.BİR HAFTA SONRA GİT ULTRASONA.dış gebelik ultrasonda görünür ama eğer olsaydı senin şu an sol yada sağ kasığın da kramp şeklinde şiddetli dayanılmaz ağrıların olurdu.zaten olsa dr giderdin öyle şiddetli yani.KENDİNE ÇOK DİKKAT ET.TIBBEN İLK 3 AY ÇOK ÖNEMLİDİR.3 AY KENDİNİ KORUYACAKSIN TAMAMMI??

ilk ve son canım 6 aylık evliyim.ama genç kızlığımdan beri hep böyle düzensizdi.bu ilaçtan daha öncede kullanmıştım.yine 3 aydan fazla kullanmamıştım.dr 3 ay kullan tekrar gel demişti ama ben gitmedim.6 aymı kullanmak gerkiyor?

Ezgi şuan Progesteronunu ölçtürdünmü???

ilk ve son benim şuan neden progesteronumu ölçtürmem gerekiyo anlamadımcanım yaaa ama bana yapmışlardı gebe kalmadan önceki ay adetimin 21 inci günü yaptırmıştım ve düşük çıkmıştı doktor bana yumurtlaman olmamış dedi sadece

arada çok fazla geliyor.mesela bundan bi öncekinde çok geldi.hatta düşük mü yaptım diye tedirginde oldum.düşükle ilgili pek bi bilgim yok.kasıklarımda çok ağrı olmuştu ve kanamam çoktu.10 gün filan adet kanamam sürdü

ilk ve son,sana bu şikayetlerimden bahsetmiştim ancak benim regl dönemim her ay 6 gün sürmesine rağmen bu ay sadece 2 gün sürdü ve ilk gün gayet yoğun olmasına rağmen 2.gün yok denecek kadar azdı,hormonlarla ilgili bir problem olabilirmi bu yaşadıklarım acaba?

ilkvesoncum daha öncede bilgilerine danışmıştım.yine reglime 3-4 gün kala kahverengi akıntı oldu . ve bu akıntı şekli regle kadardevam ediyor edecektirde tahminimce.yani yine regl olacağım anlaşılan .ben dr gitmeye karar verdim hem daha önceki tahlillerimi göstereceğim özelliklede prolaktin ile ilgili.benim sormak istediğim reglim bitincemi gideyim .yoksa cts ye kadar regl olmazsam temizken yani o zaman mı gideyim doktora.çünkü bilemiyorum prolaktin ile ilgili ilaç verirse o ilaçlara regl ken mi başlanıyor.öyleyse hemen tedavime başlamak istiyorum.biraz uzun oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.saygılar....

hüzzam dr la görüşmene devam et bu kadar uzun sürmesi senide halsiz ve bitsin bırakıyordur.aynı oalyı bir arkadaşım yaşıyor.kızkende yaşıyordu hatta bayılmaları oluyordu.şu an evli ve devam ediyor bu durum.bence dr verceği tedaviye devam et.bol bol kan yapıcı pekmez falan iç.söyleyebieceği inanki başka bişiy yok.saygılar

Ezgi Progesteronunu Birdaha ölçtür Bakalim Diyorum Acaba Düşükmü Yüksekmi.şu An Haziranin 4 ünde Adet Göreceksin Değilmi.?BİRDE PROLAKTİNİNİ ÖLÇTÜRMÜŞMÜYDÜN HİÇÇ??

Açıklaman için teşekkür ederim ilk ve son,ben 26 yaşımdayım hamileliğimin 10. haftasındayım ve şuana kadar 4 kilo aldım, okuduğum her yerde ilk üç aylık dönemde 1 ya da 2 kilo alınmalı diyor şuanda 54 kiloyum boyum 1,63 ama ben bu dönemde midem bulandığında bile yeme ihtiyacı hissettim ve hiç çıkaramadım, bişeyler yemediğimde kendimi çok halsiz hissediyorum yediğim zamanda sürekli kilo alıyorum, meyve yemeye başladım ama beni meyve daha çok acıktırıyo.Sence kilo alımım çok hızlı mı ilerliyor ne yapmalıyım bu konuda bana yardımcı olabilirsen sevinirim, kendimi depresyonda gibi hissediyorum herkes basenlerin çok büyümüş dedikçe kendimi daha berbat hissediyorum çünkü kiloyu basenlerime ve göbeğime alıyorum şimdiden 4 aylık gibi göbeğim varsenağlama

Kelebek.evet Kilo Alimi Artmiş :))) Ama Sen Herkesin Dediğine Bakma.kepekli Ekmek Artik Yiyeceksin.rejim Yapmak Aslaaaaaaa Yasak.meyveye Devam,üzüm Yeme Aciktirir,muz Tüket Tok Tutar.kayisi Ye Bak Nekadar şanslisin Meyve Mevsimindeyiz Yavv.benim Gibi Ocak Ayinda Karpuz Istesen Nolacakti :))) Karpuz Ye Bolbol.yemeklerini Yağli Yapma Yada Ekmeksiz Ye.ama Kepek Ekmeği şartttt.bak Nasil Kilon Yerinde Kalacak.şu Anki Kilon çok Iyi Boyuna Göre Normal.bakma Sen öle Etrafindakilere Onlarin Hepsi Kiloludur Allah Bilir O Yüzden Diyolardir Sanada.sana Moral Vermek Isteselerdi öyle Demeklerdi.neyse Biraaz Kizdim Onlara.

ilkve son arkdaşın kilo alımı ile ilgili bişey sorabilirmiyim sana doktorum bana egzersiz yaparak kilo alımının dengelenebildiğini söylemişti . sencede doğruysa bence arkadaş biraz egzersiz yapsın :)

bense 58 le başladım şu an aramızda kalsın geçen hafta 75 tim.ama çok aldım ve çok da yemiyorum gibi gelsede yiyorum ama...kepek falan yiyorum ama.80 le kapatmam mümkün olur mu acaba dahada 3 ay varrrrrrr

ilk ve son dügün günü sanırım adet olucam erteleyici kullansam diyorum olurmu bide igneyle degilde hapla korunmayı düşünüyorum ama olmazmı tavsiye edecegin bi hap varmı

ilkve son arkdaşın kilo alımı ile ilgili bişey sorabilirmiyim sana doktorum bana egzersiz yaparak kilo alımının dengelenebildiğini söylemişti . sencede doğruysa bence arkadaş biraz egzersiz yapsın :)

valla iyi moral verdin nimetilker egzersiz yapayım:) bugün zaten netten resimli yoga egzersizleri çıkarttım korkuyorum bişey olur diye ama yinede denicem hafiften evde bisiklet sürmeye de başlıcam,herkes benle dalga geçiyo senağlama

SON ZAMANLAR KİLO ALINMIYOR FAZLA EGEMEN.BUNDAN SONRA MEYVEYE AĞIRLIK VER KARPUZ YE BEYAZ EKMEK YEME SAKIN.bol meyve tamammı.kapatırsın merak etme ama bolbol su iç asla yağlı yemem.bacaklarında şişme varmı parmağını bastırınca çöküntü oluşuyormu???

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.birşey daha öğrenmek istiyorum vaktiniz olursa.bugün regl dönemim bitiyor.bugün itibariyele yani 30 mayıs -4 haziran yumurtlama dönemimmi oluyor.hesaplamayı anlamadımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…