Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

mrb ilkveson ben 12.haftamdayım.ve çok sık acıkıyorum öyleki gece bile uyanıyorum yemek için.normalde yemekle aram yoktu ve bu bana çok garip geliyor.şimdiye kadarda 3kilo aldım.bu normalmi bu kadar sık acıkmam

Gökalp Adetinin Başlangiç Günü +13 Ve Adetinin Yine Başlangiç Günü+19 Bunlardan çikan Sonuç Senin Yumurtlama Tarihlerin Bu Tarihler Arasi Yani

Hipo Kullanmak Istediğini Kullanabilirsin.doğum Kontrol Haplari Hep Aynidir Sonuçta Ama Eğer Hapi 2 Gün Unutursan Senide Beklerim Buraya Gebeyim Diye :))))

Minta Kepekli Ekmeğe Yemeğe Gayret Et Lütfen Yoksa Boş Kalori Aldikça Kendine Alirsin Bebeğe Almazsin.üzüm Yeme Acikirir Mesela Muz Ye Tok Tutar.çok Acikman Normal Değil Aama Psikolojik Seninki :)))

selam ilk veson
ben uc senelik evliyim iki yasinda oglum var bi ay olacak korunmayi birakali yani mayisin 2 sinde biraktim korunmayi adet gunum de biraktim o korunmayi birakali hap kullaniyordum yani ben...
bi cogu kez esimle birlikte oldum; bi de bebek istiyoruz 2bucuk gun sonra adet olmam gerekiyo sanirim acaba hamile olabiliriyim ki bu bi ay icinde iki gun kanamam oldu cok az kirmizi cok az da siyah karisik yani
bi de kasik agrim oldu migde bulantim bas donme cok olmadi ama az o da oldu bel agrilarim bi de cok uykum gelio ((
goguslerimde cok kasiniyor
bi de ben ilk dogum sezaryenle oldu mecburen...Acaba ikinci bebk olursa o da mi sezaryen olur yoksa normal da olabilir mi ? tskler beklicem cevbabinizi

merhaba ilkveson
hatirlarsan benim idrar testinde 26.gun de pozitif cimisti.
kesin emin olmak icin dun kan verdim cuma sonucu alicam.
buradaki kadin doktoru 6.-8. haftadan once muayene etmiyormus bana haziran sonuna randevu verdiler.
hamileligin ilk haftalari 4-5 hafta regl olacak gibi sancilar kasilmalar normal mi?bu ara regl doemi gibi ara sira gelip giden kasilmalar ve agrilar var ama okudugum kadari ile bunlar normal. doktorum beni haziran sonu gorecek olmasi bayagi bi huzursuz etti herseyi kafaya takiyorum hele su kan sonucunu alayin hayirlisi ile insallah...

bense 58 le başladım şu an aramızda kalsın geçen hafta 75 tim.ama çok aldım ve çok da yemiyorum gibi gelsede yiyorum ama...kepek falan yiyorum ama.80 le kapatmam mümkün olur mu acaba dahada 3 ay varrrrrrr

Egemen seninle daha öncede konuşmuştuk hatırlarsan. Bende 71 ile başladım bugün doktora gittiğimde 79 olduğumu gördüm. Hamur işi ve tatlı yemediğim halde. Üstelik 15 gün içinde 2 kilo almışım nasıl olduysa. Bebeğimde yaşıtlarına göre 1 hafta 2 gün önden gidiyor. Daha şimdiden 1 kilo oldu bile. Bugünden itibaren az yediğim ekmeği tamamen kesip sadece meyve ve sebzeye yönelicem. Bakalım ne olacak. Hedefim hamilelik boyunca 10 kilo almaktı ama 8 kilo aldım bile. Hemde daha 3 ay var. Bari bundan sonra her ay 1 kilo ile devam edersem 11 kilo ile hamileliği tamamlamış olurum. İnşallah. Sende üzme kendini. Önemli olan yağ kalmasın vücutta.a.s.

Rüyameleğim Hemen şimdi Test Al Ve Yarin Sabah Aç Karnina Ilk Idararina Test Yap Ve 20 Dakka Beklet Testi Atma Bana Sonucu Bildir.bekleyeceğim

CANIM BEN BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ TEST YAPABİLDİM FAKAT OKUDUGUM BİRŞEY VARDI ONU UYGULADIM 4 SAAT İDRAR TUTUP ÖLE YAPTIM İLK DAKİKALRDA BİŞEY ÇIKMAYINCA TEST KARTUŞU BANYODA KALDI YAKLAŞIK 4 SAAT SONRA AKLIMA GELDİ BAKTIM RENKSİZ BELLİ BELİRSİZ 2. ÇİZGİ VAR AMA RENK YOK PEMBE FLN DEĞİL
SENCE NAPAYIM BEN ŞİMDİ BELİRTİ VARMI DERSEN ÇOK STRES VE SİNİR YÜKLENMİŞ GİBİYİM İŞTAHIMDA KAPANMA VAR GÖĞÜSLERİM ACIYO ŞİŞTİ AMA BU ŞİŞLİK YAKLAŞIK 20 GÜNDÜR DEVAM ETMEKTE VE CANIM HİÇBİRŞEY YAPMAK İSTEMYOR GARİP BİR RUH HALİM VAR

hiç çöküntü falan yok çok diriyim ama kollarım tombik oldu.popo büyüdü.göbek desen çok iri ya ben anormalmiyim diyorum beni gören çok mu az kladı doğuma diyor.saol ilk ve son kepek yiyodum hiç yemememye çalışıcam.8 inde doktora gidicem .ama benim yanlışın ilk 8 haftada 8 kilo almışım ki haberim yoktu iştahım birden açılmıştı bi de baktım hamileymişim.seni dinlicem bide doktor hassasda tartıyo 2 kilo fazla çıkartıyo ya...bol erik yiyorum.ekşidim artık.zaten susuz da yaşayamam.teşekkürler cevabın için...:hooray:

güldencim aynen geçen gün bana da bi tanıdık kaç gün kaldı diye sordu 2.5 ay dedim şaşırdı ama belli etmemeye çalıştı bazen bozuluyorum ama yinede canımı sıkmamaya çalışıyorum biraz da yapıyla alakalı galiba ben anneme çekmişimm o da aynıymış hamileyken

Canim Ya Yapida Benim Annem çok Yapili Değil Bende öle Aslinda Ama Bu Hamilelik Beni çok Değiştirdi.kendimi Taniyamiyorum.bazen Diyorum Ağustos Ortasinda çiksa Gelse....

çorumlucadi.öncelikle Senden özür Dilerim Msn Ya Ekleyemedim.çünkü Birçok Kişi Var Msn Den Görüşmek Isteyen.eğerki Bir Plan Falan Yapacağim Düzene Sokacağim Bu Işi.acil Durumlar Için Yeni Bir Msn Açaacağim.kusura Bakma.1-hapi Biraktiğin Için Bünye Yeni Bir Adert Periyodu Belirleyecek Artik Ara Kanamalar Bu Yüzden Oluyor Olabilir.2-mayisin 2 Sinde Biraktim Diyorsunyarin Sabah Aç Karnina Ilk Idrarina Test Yapmani öneriyorum Ve 20 Dakika Beklet.sonucu Söyle Muhahkkak Bana.3-hapla Korunmayi Biraktiktan Sonraki 2. Ay Hamile Kalma şansin Daha Yüksek Hatta 3. Ay Dahada Yüksek çünkü Bünye Artik Yeni Bir Periyoda Başlar. 4-2.bebeğinide Sezeryanla Doğum Yapacaksin Mecburen Ama Fransadaki Sistem Nasil Bilemiyorum Tabi.bazi ülkelerde Sezeryan Sonrasi Normal Doğum Yaptiriyorlar.saygilar

ya ilk ve son sen karşılık beklemeden hepimizi bilgilendiriyosun ya ne iyi bi insansın sen yaaaaaaa...kaldımı böyle insanlar heleki bu devirde.bazen sadece bu yazıları okumak için giriyorum

Denizyeliz Hiiç Kafana Takma.şimdi Senin Yapman Gereken Kendini Ağir Işlere Verme Mimkün Olduğunca Yavaş Hareketlerde Bulun.bu Ağrilar Normal çünkü Vücut Gebeliği Tanimaya çalişiyor.sana Tavsiyem Bol Meyve Sebze Ve Istirahattir.eğerki Kanaman Yada şiddetli Kramp Tarzi Ağrilarin Olmadiği Sürece Dr A Ihtiyacin Yok Bitanem.şöyle Bişiyi Söleyeyim Klasik Olacak Eskiden Dr Mu Varmiş Ultrasonmu Varmiş ::))) Dr Sana Niçin O Zaman Gel Dedi Biliyormusun??bak Anlatayim Güzel Anne.daha Bebeğin çok Küçücük Olduğu Için Ne Ultrasonda Görünür Nede Kesesi Görünür.boşuna Gitmiş Olacaktin.ama Haziran Sonunda Gidrsen Hem Kalp Atişini Duyacaksin Hemde O Yaramaz şimarik Bebeğini Göreceksin Vede çook Mutlu Olacaksin.şimdi Gidersen Aklinda Bir Sürü Soru Ile Dönersin Eve.yok Kese Nerde Yok Niye Görünmüyo Yok Diş Gebelikmiyim Falanda Filan.ben Bile 7 Haftalikkene Gittim Dr,a.bölee Pitpitpit Hizlihizli Kalp Atişlarini Duymak Acayip Mutlu Etmişti.hadi Bakalim Relax Ol.banada Yazmayi Unutma.kaybolma Yani Tamamii??saygilar

ilk ve son testi 20 dk beklet demişsin, ilk 5 dakikadan sonraki sonuç yanıltıcı olabilir diyorlar, değilse eğer ben iki defa hamile kaldım ve düşük yaptım o zaman, benim hem geçen ay hemde 3 ay önce testimde ikinci çizgi silik pembe çıktı ama ben pozitif olarak kabul etmedim. bu ay adetim 3 gün geçince yaptım yine ikinci cizgi çıktı ama hemen değil dediğin gibi 15-20 dk. sonra, acaba ben düşük mü yapıyorum. adetin 5.günü doktora gittim düşük yapmış olsaydım anlaşılırmıydı acaba?

YILDIZ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.AMA BEBEĞİN DOĞDUKTAN SONRA NASIL AYRILACAKSIN ÜFFFF BENİMDE CANIMI SIKTI ASLINDA BU DURUM.İŞİN EVİNE YAKINDA DEĞİL ANLADIĞIM KADARIYLA.AMA HAYAT ŞARTLARI İŞTE.PEKİ BEBEĞİNE KİM BAKACAK.???SÜTÜNÜ SAĞARAK ONA VEREBİLİRSİN.SONUÇTA ARTIK YAŞIYORSAN VE ÇALIŞMAK ZORUNDAYSAN ONUN GELECEĞİ İÇİNDİR BU.EVET ÇALIŞMAK ZORUNDASIN YILDIZ ONA BİR GELECEK HAZIRLAMAK ZORUNDASIN.BİRGÜN BÜYÜDÜĞÜNDE ''ANNE BENİM NİYE BUNUN YOK ŞUNUM YOK DEMEMELİ''EĞER BİRGÜN VİTRİNDE GÖRDÜĞÜ BİR OYUNCAĞI BEN ÇOCUĞUMA YADA BABASI ÇOCUĞUMA ALAMAZSA HERALDE KAHROLURUM,YA SEN?''SENDE DEĞİLMİ.AMA ÇARESİ VAR SÜTÜNÜ SAĞIP BUZDOLABINA KOYACAKSIN.VE HER KİM BAKACAKSA O KİŞİ SÜTÜ SICAK SUYUN İÇİNE KOYUP ISITACAK DİREK ISITMAK YOK SÜTÜ.DİYELİMKİ SÜT BİBORONDA BİBERONU SICAK SUYA KOYACAKSIN.ALLAH YARDIMCIN OLSUN YILDIZ.BİR TEK SEN DEĞİLSİN BAK KAÇ KİŞİ VAR ÇALIŞMAK ZORUNDA OLAN KİMİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ EVLATLARIMIZ İÇİNN.sıkıldıkça beklerim buraya.saygılarımla

ilk ve son bir sorum daha olacak; ben 6 ay önce korunmayı bıraktım. eşim korunuyordu, ilaç falan kullanmıyordum yani, ama korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim çok düzensiz oldu, 26,27,31 arası değişti yumurtalama takibi yaptım, yumurta çatlatma iğnesi oldum, ama halen birşey yok, anlayamadığım yumurtalama zamanını, çatlatmayı bile ayarladığımız halde bebeğimiz henüz olmadı, doktor polikistik overiniz var dedi ama bu haliyle hamile kalmanıza engel olmaz dedi. neticede hem daha önce de hiç tedavisiz hamile kaldım, bir zayıf olmam büyük avantajmış. acaba doktorumu değiştirsem mi?

daha oncekı verdıgın cevap ıcın cok tesekkurler ılk ve son.

bı sorum daha olucak. şu follikül kistiydi sanırım adını yanlıs yazmısda olabılırım. bununla ılgılı nedır neyın nesıdır bılgı verırsen memnun olurum. şimdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…