Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

egemen papatyam.doğumdan hemen sonra yani 15 gün sonra kilonun büyük bir kısmını atacaksınız merak etmeyin.mesela ben 58 ile gebeydim.(boyumda 157 klasik ebe boyu yani:)))ama 80 ile doğuma girdim.15 gün sonra bebeğin FKÜ TESTİ İÇİN YİNE dr gittim bir tartıldım anaaaa 65 olmuşum.gerçi şimdi yine 69 oldumda.:))) bolbol emzirin hiç kilo kalmaz kızlar.ayrıca benimde babam yapılı.o yüzden ırside olur.he şimdi diyeceksiniz sen niye bukadar kilolu kaldın.diye.ben hep liseden beri rejimdeydim,yani su içsem yarıyordu,düzenli ve sistemli rejimdeydim yani.ama gebelik emzirme bana hayatımın ödülü oldu yiyemediklerimi hep yedim kikikiki.ama şimdi çavdarlı kepekli ekmek.ve spor yapıyorum.vücudum biçimlendi.emzikliyim rejim yapmam.o yüzden hiç telaşa gerek yok.oğlum efkan samete baktıkça o gül yüzü ay parçası yüzüne baktıkça kilolu olduğum aklıma gelmiyor ve yemin ederim her aynaya baktığımda kendimi güzel hissediyorum.ALLAH herkese nasip etsin hayırlı yavrular.

Inşallah Sen Gazi Verdin Bizde De Kilo Falan Kalmaz Artik.teşekkürlerrrrrrrrr:)

ççok teşekkürler ilk ve soncum inan içim açıldı yazılarını okuyunca sen bizi sevindirdin rabbim de seni sevindirsin inşallah

monday79.besleyici bir program uygula bundan sonra bebeğin alacak kiloları kendini aç bırakma tatlım.tatlım dediysem tatlı ye demiyorum haa:))) gebelik boyunca alınacak ideal kilo 9-13 kilo arsıdır ama bu bulunduğun şehrin yeme alışkanlığı ve ırsi sebeblerden dolayı artış gösterebilir.aç kalma devamlı yanında meyvem sebzen olsun.saygıalr

sevdam kızım bazen testlerde bozuk olabilir tabiki.bazen bakirelerin bile testlerinde pozitif çıktığı görülmüştür.yani bünye adet görmeyince hemen böyle bir sonuç verebilir.yada her ay adele birlikte düşük yapanlar var ama farkında değiller.bunların hepsi istisnadır.ben yazarkene cevapları hem tecrübelerimden hemde bilgimin yettiği kadarıyla yazıyorum.senin durumun bana bayağı karışık geldi.eğerki çzigi hafif pembe ve sili ise gebesin evet derim.acaba şunu sorsam ayıp olurmu??dr un özelinemi gidiyorsun .o dr hakkında yeterli bilgiye sahipmisin.dr un hakkında şüphelerin varmı??

evet canım özele gidiyorum kızımın da doktoruydu, ondan dolayı ona gidiyorum, sezeryanı iyi diye ona gidiyorum ama burada aslında iyi bir doktor bulmak da biraz zor, test kitini ona gösterdim hayır hamile değilsin dedi, bence dediğin gibi adet gecikince hormonlar yükselebilir, doktorum hakkındaki şüphelerime gelince, aslında iyi bir doktor ama, ne bileyim işte, özelikle pregnly vurduktan sonra bir çok doktor muayene için çağırdığı halde o çağırmıyor, birşey olmaz diyor sabret diyor, bende birşey yoksa niye hamile kalamıyorum o zaman, ''ilk ve son'' stres yapıyorum anlayacağın, cevabın için saol.

tesekkur ederım okudum. yardımın ıcın saol ama ben sunu merak attım bu kıs gebe kalmaya engelmı dıye ama o konuyla ılgılı bısey yazmıyodu

sevdam kızım stres yapma bence bırak adetlerin bir düzene girsin.neyle kornursan korun korunmayı bırakınca illaki bir süre beklemek gerekiyor.sen zaten doğurmuşsun bir kere önemli problemde yok öle büyütecek.zamana yay biraz.ne dersin?? olaylara sadece tıbbi yönden bakmayacaksın farkındaysan tıp amblemi bile yılan şeklidir ve bunun anlamı şudur yılan şüpheci bir hayvandır yani tıbta kesinlik diye bişey şak diye konulmaz.HERŞEYİN ZAMANINI ŞÜPHESİZ ALLAH TAYİN ETMİŞTİR.İÇİNİ FERAH TUT.ADETLERİNE GELİNCE ONLAAR ZAMANLA DÜZENE GİRECEKTİR.ÖYLE AMAN AMAN BİR DÜZENSİZLİĞİN YOK.DR DEĞİŞTİRİP DEĞİŞTİRMEMEK SANA KALMIŞ.YERİNDE OLSAYDIM BAŞKA BİR DR A GİDERDİM AMA O GİTTİĞİM DRA ÖNCEKİ DR UN NELER YAPTIĞINI ANLATMAZDIM.

çok teşekkür ederim canım çok sevindim öyle düşündüğün için beni çok mutlu ettin şimdilerde böyle şeyler duymak insanın hoşuna gidiyo eminim gülden de benimle aynı fikirdedir.ayrıca bence hamilelik herkese çok yakışıyor.

Papatyam Gebelerin Bebeğini Sevdiği Güzelliğinden Anlaşilir.diyeceksinki Herkes Bebeğini Sever.cik Herkes öyle Değil.eşini Sevmeyip Gebe Kalan,bebeğini Isteksiz Doğuran,düşük Yapmak Için Uğraşan...bunlarin Inanki Yüzünden Anlaşiliyor..ama Sizin Sevdiğiniz Ve Ilgilendiğiniz çok Açik Görünüyor.allah Kucağiniza Ve ömrünüze Nasip Etsin.

cnm bana d.kontrol verdı dr fazla ılgılenmedı
asıstanmıs zaten bende almadım kıloluyum kılo almıyım dıye

Sermus Her Ay Bölemi Oluyor Sadece Bu Aymi Böle Oldu.şu An Göğüslerin Geçtimi.??

ilkkez bu ay oldu,2 gün regli dönemim sürdü 1 gün hiç kanamam olmadı dünde tekrar lekelenme gibi oldu,gögüslerim hala şiş regli döneminde olduğum için sanırım

ilk ve son umudum bişey daha sorsam kızmassın dimi .benim vitamin hapı ve kan hapı da beni şişiriyo olabilirmi.artık kullanmasam diyorum ama doktorum son ana kadar kullan diyo.onları içtikten sonra bi acıkıyoreum bi acıkıyorum anlatamam ya...

canım vitamini kullanmam gerekiyomuş centrum benimki de ferrum fort içiyorum doktor bırakma deddi bende bırakmıyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…