Ezgi Progesteronunu Birdaha ölçtür Bakalim Diyorum Acaba Düşükmü Yüksekmi.şu An Haziranin 4 ünde Adet Göreceksin Değilmi.?BİRDE PROLAKTİNİNİ ÖLÇTÜRMÜŞMÜYDÜN HİÇÇ??
Denizyeliz Hiiç Kafana Takma.şimdi Senin Yapman Gereken Kendini Ağir Işlere Verme Mimkün Olduğunca Yavaş Hareketlerde Bulun.bu Ağrilar Normal çünkü Vücut Gebeliği Tanimaya çalişiyor.sana Tavsiyem Bol Meyve Sebze Ve Istirahattir.eğerki Kanaman Yada şiddetli Kramp Tarzi Ağrilarin Olmadiği Sürece Dr A Ihtiyacin Yok Bitanem.şöyle Bişiyi Söleyeyim Klasik Olacak Eskiden Dr Mu Varmiş Ultrasonmu Varmiş ::))) Dr Sana Niçin O Zaman Gel Dedi Biliyormusun??bak Anlatayim Güzel Anne.daha Bebeğin çok Küçücük Olduğu Için Ne Ultrasonda Görünür Nede Kesesi Görünür.boşuna Gitmiş Olacaktin.ama Haziran Sonunda Gidrsen Hem Kalp Atişini Duyacaksin Hemde O Yaramaz şimarik Bebeğini Göreceksin Vede çook Mutlu Olacaksin.şimdi Gidersen Aklinda Bir Sürü Soru Ile Dönersin Eve.yok Kese Nerde Yok Niye Görünmüyo Yok Diş Gebelikmiyim Falanda Filan.ben Bile 7 Haftalikkene Gittim Dr,a.bölee Pitpitpit Hizlihizli Kalp Atişlarini Duymak Acayip Mutlu Etmişti.hadi Bakalim Relax Ol.banada Yazmayi Unutma.kaybolma Yani Tamamii??saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?