Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve son merhaba canisi ben gecenlerdede sormustum ama o kadar yogunsunki seni cok iyi anliyorum ben adet birdaha ne zaman olmam lazim cok merak ediyorum kürtaj 11 mayisdi vede korkuyorum sana demistim ya gene ayni belirtiler daha gecmedi acaba genemi hamileyim diye panik yaptim neolur canim yazarsan cok sevinirim ayin kacinda reglim gelir sence simdiden sagol canim vaktini bize ayirdigin icin IYIKI VARSIN

sagol ilkvesoncum anladim msn problemini canin sag olsun yeter
tskler bilgilndirdin icin burda sezaryenle dogum yaptimiz anda ikinci ucuncu bebek de normal dogumla olabiliyormus sagol...
bi de testi idrar testini ne zaman yapim onu anlamadim valaha hamile miyim ki offfff?????

3 aylık hamileyim daha şimdiden çatlaklarım oluşmaya başladı..Doktor ne yaparsam yapayım eğer vücüt çatlayacaksa önüne geçemeyeceğimi söyledi..
Krem verdi sadece..kendisi de çok pahalı ürünler kullanmış ama nafile..
Bu çatlaklar için ne yapmalı?..En azından azaltmanın ya da görünümünü hafifletmenin bir yolu yok mu?

Ezgi Progesteronunu Birdaha ölçtür Bakalim Diyorum Acaba Düşükmü Yüksekmi.şu An Haziranin 4 ünde Adet Göreceksin Değilmi.?BİRDE PROLAKTİNİNİ ÖLÇTÜRMÜŞMÜYDÜN HİÇÇ??

ilk ve son teşekkürler canım progesteronumu ölçtüreyim ama prolaktin bakılmadı

sermus bu sıralar ve daha doğrusu arasıra gelen arkadaşların adet tarihlerini unutuyorum sana sorduysamda kusura bakma yeniden sorucam.ne zaman adet oldun.test yaptınmı hiç??

d.DİLOŞ SANA CVP YAZIYORUM AMA TATLIM SEN KAÇIRIYORSUN SAYFALARI BAK ŞİMDİ BU KAÇINCI SAYFA 59 DİMİ.SAYFAYI UNUTMASSAN HERKSİNKİNİ SIRAYA GÖRE ATLAMADAN CVP VERİYORUM CANIM.TEDİRGİNLİK YAPMA.KASMA BU KADAR.GELİRSE BEBEK HG DERİZ.MUTSUZLUK YOOKK.11 MAYIS KÜRTAJSA 11 HAZİRANDA ADET GÖRECEKSİN ARTIK.

çorumlu Cadi Eğer çok Merak Ediyorum Diyosan Bugün Test Al Yarin Sabah Aç Karnina Ilk Idrarina Yap Tahlili Ve 20 Dakka Beklet.bazi Bünyeler Hemen Cvp Verir Tahile.sonucu Bekliyorum Corumlu.

cok zormus beklemek ha ilk cocuk hemen oldu da bunu beklemek zor oluo yaa of netsem iki gun alahim sabir sabir

EGEMENN VE PAPATYA BEN GEBELİĞİMİ GÖREV YAPTIĞIM KÖYDE GEÇİRDİM HEM ÇALIŞTIM HEM GEBELİK İŞTE.BU YÜZDEN VİTAMİN HAPI KULLANMADIM.(benide şişirmişti ilk aylarda ama bir ay kullanıp bıraktım.)kan haplarınıza devam edin kesinlikle bırakmayın.vitamini almadım valla ben ne yalan söleyeyeyim.ama vitamin eksikliğide olmadı sonuçta.herşeyi yiyodum özellikle meyveyi.

il ve son ben de bişey sormak istiyorum adet öncesi çok yoğun renksiz kokusuz akıntı olması normal mi

tamam canim kusura bakma demek gözümden kacmis senin her sayfanida okumaya calisiyorum halbuki cok sagol

hülya.evet ne yaparsan yap önüne geçilmiyor.bakma sen ünlüler bende çatlak yok diyor ama hepsi bizden fazla çatlak.sanırım çok hızlı kilo aldın öylemi hülya???gebe kalmadan kaç kiloydun?*boyun kaç??beyaz ekmek yerine çavdar ve kapakli tavsiye ediyorum.karpuz.muz.(üzüm yeme acktırrır).sebzeler.yağsız yermekler ve en azından artık böreklerden uzak dur.MAŞALLAH BİZ TÜRK KADINLARI AY HAMİLEYİM DEYİP MAZERET YAPIP YİYORUZ DEĞİLMİ.___???BENDE AV_N MARKASI KULLANMIŞTIM AY NELER SÜRDÜM AMA YİNEDE ÇATLADI.DİYORUMKİ EĞER SÜRMESEYDİM ACABA NEKADAR ÇATLAYACAKTI.AMA 22 KİLO ALDIM GEBELİKTE ÇOK ÇATLAĞIM YOK BOYUMDA 157 ÜSTELİK VE 80 İLE DOĞUM YAPTIM.BADEM YAĞI KULLAN ÖNCELİLKE.AMA SABAH AKŞAM SÜR.AKSATMA Kİ BÜNYEN ALIŞSIN.AMA LÜTFEN DÜZENLİ BESLEN HABİRE YEME TAM İŞTAHIN AÇILDIĞI AYLARDASIN DİKKAT EDERSEN ÇOK İYİİ OLUR.

Işik Eğerki Adetten On Gün öncesini Sölüyorsan Evet Normal çünkü O Akinti Senin Yumurtladiini Gösterir.eğerki Geri Gelen Spermlerden Bahsetmiyorsan.saygilarimla

evet canim mide bulantisi halsizlik vede bacaklarimda sizilar ve kasiklarim cok sis vede tas gibi yani öncekilerin aynisini yasiyorum sanki yeni hamileymisim gibi cok tuhaf güzelim bakalim bide bebek olursa h.g deriz demisin ama ben anlayamadim onu

cainm demin unuttum bide ayni ötekindeki gibi asir idralim asitlendi vede cok afedersin ama gazim var oyüzden bukadar tedirginim hersey ayni bitanem biran önce bilsem senin dedigin gibi olursa sevincem olmazsa üzülmüycem senin taktik yani

D.diloş Hg Deriz Deim Hani Oğlunda Istiyor Ya Hamileliğini O Yüzden Dedim.neyse Hormonlarin Hala Yüksek Olabilir Beklemeni Tavsiye Edicem Artik.

Ilkveson cok tesekkur ederim. Mesajinla icimi rahatlattin. Tekrar cok tesekkurler dediklerine dikkat edecegim...

kocami test almaya yolladim zar zor sabah ilk idrar da yapacam testi ac karnina ole mi ? ?? cikar mi ki sonuc iki gun kala adetime ay ne zormus beklemek yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…