Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

merhaba ilk ve son benım sana sorum su sımdı ben ayın 8den 8ne adet görüyorum bu ayın 28 itibaren bebek calısmasına basladım sence benım buara hamıle kalma olasılıgım nedir?bunu merak ediyorum

Merhaba ilkveson,
Öncelikle burada bizlere yardımcı olduğun ve içimizi rahattığın için teşekkür etmeden geçemiycem. Benim de bir sorum olacak, cevaplayabilirsen çok memnun olurum.
Son adet tarihim 11 nisan ve şu an hamileyim. En son 28.mayısta dr.a gittim ve keseyi gördük ama daha çok ufak dedi dr.um. Tekrar b,hcg istedi. Ondan 15 gün önceki değerim 109 çıkmıştı, bunda da 432 çıktı. Çok az artmış. Çok üzüldüm normal bir gebelik olmayabilir dedi dr.um. Dün de progesteron testimi yaptırdım 10,06 çıktı. O da çok düşük heralde. Sence gebeliğimin devam etme şansı varmı acaba? Ben umudumu kaybetmek istemiyorum, bir daha 10 gün sonra gidicem dr.a. Nasıl sabredicem bilmiyorum. Ama geç döllenme olabilir diye avutuyorum kendimi.
Vereceğin cevap için şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler...

kocami test almaya yolladim zar zor sabah ilk idrar da yapacam testi ac karnina ole mi ? ?? cikar mi ki sonuc iki gun kala adetime ay ne zormus beklemek yaaaaaa

cnm kan testi çıkarda idrar çıkmazzz ki:1no2: en az 1 gün geçmeli adetinden cnm ya fisfisfis

evet cnm pazrı bekle ama negatif çıkarsada üzülme çünkü bazen 2-3 gün geçmesi gerekebilir.kişiden kişiye değişiyo yaniii

uzulmem neden uzuleyim ki allah buyuk dimi ama
cok sukur bi tane oglum var su an ikicini istiyoruz hayirlisi
nasil yani gecikme oluo orasini anlamadim ?

Cnm Bana Mi Sordun?yani şöyle Adetinden En Az 1-2 Gün Geçmeli Ki Hatta Daha çok Geçerse Net Sonuç Veriyor.idrar Testi.ama Kan Testi Hemen Sonuç Veriyo

kan testini doktoran isticem kan aldirmaya gitcem kim gidecek sabah ac karnina kan aldircak gene hic sevmiom ha bi batiriolar igneyi aman tanrim :))

bana bir akıl ver canım ya, 2 mayıs son adetim,9 mayısta sprali çıkarttırdım,28 günde adet olurum,hamile kalmayı düşünüyorum,bugün 31 mayıs
her ay 3-4 gün önceden adetim kendini belli ederdi,tık yok,idrarda gebelik testi yaptım 2 sefer negatif çıktı,napıyım doktoramı gidiyim,hamile deyilsem neden adet olmadım,bu testler bazen kesin sonuç vermiyormu,aspirin içicektim hamile deyilsem adet göriyim diye kararsız kaldım,sıkıntısı başıma vurdu,şiştim resmen
birde iğneler varmış adet söktüren,hamileysen bebeğe zararı olmuyomuş,diyilsen adet görüyomuşun tavsiye edermisin

valla bana kan testini akşamüzeri yapmışlardı.aç da değildim yani tok da yaptırabilirsin.

valaha bilmiyorum ama bole bi seyim olsaydi ben doktora gorunurdum diye dusunuyorum allah yardimcin olsun canim

Benim bildiğim kadarıyla kan testi günün herhangi bi zamanında ve aç-tok fark etmeksizin yapılıyor ve iki saat içinde ister telefonla ister görüşülerek öğrenilio sonuç

frutti ne ile korunduğunu yazmamışsın .ama ne normalde ayın 21 ila 27 si arası yumurtlama zamanın yani bu dönemde hamile kalabilirsin.saygılar

kardelenk.öncelikle tşk ederim sana.sorularına cvp vermeye başlayayım.18.01.2008 doğum yapma tarihin.şu an 8 haftalık hamilesin ortalama.bebeğin kalp atışlarını duymadınızmı??duyduysanız bir probelem şimdilik yok.ince ayrıntıları kafana takmamanı öneriyorum.ve içini ferah tut,ben herhangi bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum.bak bana kanamam var demiyosun,şiddetli ağrım var demiyosun,belim aağrıyor demiyosun.bak ne güsel.iyi gebelik diliyorum her zaman buradayım sorularını beklerim.saygılar

İlkveson hepimize yardım etmeye çalışıyorsun
önce sana çok teşekkür ediyorum
benim de sorum olacak sana :)
ben ayın 25 inde düşük yaptım
daha keseyi bile görememiştik
geç döllenme demişti dr.
şimdi de 3 ay kendini dinlendirmen gerekiyor diyor.
tekrar hamile kalmam zor mu ya da hamile kalırsam tekrar düşük ihtimalim yüksek mi?
3. Denememde hamile kaldım. Hep eşim korundu ve 26 yaşındayım
Şimdiden sağol cnm benim...

Y.yaren 76 Sen Ne Yapiyorsun Hata üstüne Hata Yapacaksin Neredeyse.1-aspirin Kullanma Asla Ya Gebelik Varsa?? 2-adet Söktürücüde Vurma.sen Daha Biraz Bekle Napiyosun Sakiiinn.1-2 Ay Sonra Adetin Düzene Girer Eğerki Gebe Değilsen.ama Eğerki Gebeysen Bebeğine Zarar Verirsin.bekle Bakalim Daha Spirali çikarirkene Rahim Zarar Görmüş Olabilirçspirali çikarinca Kanaman Oldumu.alinti Ile Cvp Ltfn

a........................ARKADAŞLAR UYARIYORUM BURADA KARŞILIKLI SOHBET EDEREK KAFA KARIŞTIRABİLİRSİNİZ.LÜTFEN BİRDAHA OLMASIN....BAKIN BEN HEM İŞE GİDİYORUM HEM EVİMLE İLGİLENİYORUM HEMDE SİZE YARDIMCI OLMAYI İSTİYORUM AMA SAYFALARA BAKIYORUM ÇOĞALMIŞ AMA BOŞ BANA GÖRE...HEMDE ACEMİ OLUP SAYFALARI BULAMAYANLAR OLUYOR ARADA.BİRAZ DAHA DİKKAT EDELİM.........................

Koalayim.merak Etme Gebe Kalirsin öyle Düşüncelere Kapilip Yipratma Kendini.ama Döllenme Tarihinde Ilişki Olursa Geç Döllenme Olayinida Ortadan Kaldirmiş Olursun Kendinceee Değilmi??düşüklerin Sebebleri Ve çok Nadiren Sebebsizleride Vardir.seninkinin Sebebi Geç Döllenme.ama çözümüde Sende.ama Moral şart.ben Bi Animi Yazmiştim Ailevi Animi.eniştemde Sperm 3-5 Tane Ablaminda Bir Yumurtasi Yoktu Ama Normal Hamile Kaldi.gebe Kalamama Sebebide Moralinin çok Düşük Olmasiydi.yaaaaa Herşey Sende Biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…